Idomu kaip GV po vakarykscio brendziuko?
)) bet ji ten augina kazkokias zoles, po to jas geria ir isvaro alkoholi is organizmo
QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 27, 11:56)
T
O as turiu e- varianta knygos "Fromm, Erich - Meiles Menas", jei kas norit, galiu atsiusti, o man gal Vilte20 galetum atsiusti ta knygute apie rukyma? Nes vis neatsakingai metu, vis motyvacija koja pakisa
O as turiu e- varianta knygos "Fromm, Erich - Meiles Menas", jei kas norit, galiu atsiusti, o man gal Vilte20 galetum atsiusti ta knygute apie rukyma? Nes vis neatsakingai metu, vis motyvacija koja pakisa
e-meila parasyk
O tada tu man ta "Meiles mena", gerai??
Dalinames dalinames kas ka turim
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 27, 13:59)
As manau idomi moteris yra ta, su kuria glima kalbetis ivairiosimis temomis,pradedant ant gyvenima, baigiant apie politika ar masinas.Idomi moteris man asocijuojasi su veiklumu,pasitikejimu savimi, isprusimu..ar atsakiau?kas mane papildys 
Jei man kas pasako "įdomi moteris", norisi verkti, paima pyktis. Sakysite kodėl? Todėl, kad vyrams įdomių nereikia. Tokių reikia tik bendravimui, pokalbiams. Tą posakį girdėjau šimtą kartų. Ir nesenai tai man pasakė"esi įdomi,protinga, šauni...", dar dadėjo, kad žavi,tik finale suprask,kad ne mano skonio
uj...kaip man siandien nesidirba...dar bandeliu pririjau, tai visai sedziu ir svajoju
abra_kadabra, jau issiunciau
QUOTE(Dxija @ 2007 09 27, 14:22)
raso, kad 623.7KB ... supratimo neturiu kiek i one telpa
p.s. o tu one gal ir drauguose dalyvauji?
p.s.2. Vilte, as tau jau irgi
QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 27, 13:31)
As dalyvauju
Aciu uz knygele
Beja, o kaip tau ta knyga?
Vilte sveika ir man ziauriai nesidirba
Abra_kadabra as irgi kartais noreciau buti kvaila naiva ir dar blondine
Jo pritariu idomiu jiems nereikia
Rimtai gal one turite? fainai butu susijungt
Abra_kadabra as irgi kartais noreciau buti kvaila naiva ir dar blondine
Jo pritariu idomiu jiems nereikia
Rimtai gal one turite? fainai butu susijungt
Dar pamirsau pasiguosti
Bliamba, vakar namuose tooooki vora uzmusiau...
Siaip niekada ju neskriaudziu, bet su situo niekaip kitaip negalejau pasielgt... Siaubas!!! koks didelis!!! ir greitai lakstantis..
gyvenime tokio nemaciau...kaip reikiant jis mane isgasdino
net pasiupstu kai prisimenu