Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

Idomu kaip GV po vakarykscio brendziuko?smile.gif)) bet ji ten augina kazkokias zoles, po to jas geria ir isvaro alkoholi is organizmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 27, 11:56)
T

O as turiu e- varianta knygos "Fromm, Erich - Meiles Menas", jei kas norit, galiu atsiusti, o man gal Vilte20 galetum atsiusti ta knygute apie rukyma? Nes vis neatsakingai metu, vis motyvacija koja pakisa unsure.gif 

e-meila parasyk wink.gif atsiusiu
O tada tu man ta "Meiles mena", gerai?? wink.gif
Atsakyti
Dalinames dalinames kas ka turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 27, 13:59)
As manau idomi moteris yra ta, su kuria glima kalbetis ivairiosimis temomis,pradedant ant gyvenima, baigiant apie politika ar masinas.Idomi moteris man asocijuojasi su veiklumu,pasitikejimu savimi, isprusimu..ar atsakiau?kas mane papildys smile.gif

Jei man kas pasako "įdomi moteris", norisi verkti, paima pyktis. Sakysite kodėl? Todėl, kad vyrams įdomių nereikia. Tokių reikia tik bendravimui, pokalbiams. Tą posakį girdėjau šimtą kartų. Ir nesenai tai man pasakė"esi įdomi,protinga, šauni...", dar dadėjo, kad žavi,tik finale suprask,kad ne mano skonio schmoll.gif verysad.gif Todėl nemastau kokia yra įdomi. Nes mieliau būčiau tipinė blondinė.
Atsakyti
uj...kaip man siandien nesidirba...dar bandeliu pririjau, tai visai sedziu ir svajoju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ar apimtis tos knygos didelė? bijau,kad netilps i one dežę g.gif
Atsakyti
abra_kadabra, jau issiunciau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 27 rugsėjo 2007 - 13:30
QUOTE(Dxija @ 2007 09 27, 14:22)
ar apimtis tos knygos didelė? bijau,kad netilps i one dežę g.gif

raso, kad 623.7KB ... supratimo neturiu kiek i one telpa g.gif
p.s. o tu one gal ir drauguose dalyvauji? blush2.gif
p.s.2. Vilte, as tau jau irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abra_kadabra: 27 rugsėjo 2007 - 13:34
QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 27, 13:31)
p.s. o tu one gal ir drauguose dalyvauji?  blush2.gif
p.s.2. Vilte, as tau jau irgi  4u.gif

As dalyvauju blush2.gif tongue.gif
Aciu uz knygele 4u.gif Jau pradejau skaityti, nes supratau, kad naudingo nieko nebenudirbsiu tongue.gif
Beja, o kaip tau ta knyga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 27 rugsėjo 2007 - 13:39
Vilte sveika ir man ziauriai nesidirba doh.gif

Abra_kadabra as irgi kartais noreciau buti kvaila naiva ir dar blondine smile.gif

Jo pritariu idomiu jiems nereikia

Rimtai gal one turite? fainai butu susijungt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar pamirsau pasiguosti biggrin.gif biggrin.gif Bliamba, vakar namuose tooooki vora uzmusiau... doh.gif doh.gif Siaip niekada ju neskriaudziu, bet su situo niekaip kitaip negalejau pasielgt... Siaubas!!! koks didelis!!! ir greitai lakstantis.. blink.gif blink.gif gyvenime tokio nemaciau...kaip reikiant jis mane isgasdino doh.gif doh.gif net pasiupstu kai prisimenu
Atsakyti
taip, dalyvauju drauguose one'e. Tik viešai kažkaip nesinori rašyti pašto,nes nežinia kas gali mūsų rašymus paskaityt blink.gif
Atsakyti