Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 27, 13:38)

Rimtai gal one turite? fainai butu susijungt mirksiukas.gif

Paziurejau one tavo nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokia tu grazuole!!!!! wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vilte, man ta knyga tai kaip....visos neperskaiciau,
apskritai man knygas, apie praktiskus patarimus realiai sunkiai sekasi igyvendinti... blush2.gif teorijos zinau daug, o su praktika nusimuliuoju...pvz, kad ir su rukymu...viena diena grieztai ir piktai save isbaru, kad rukyti nera prasmes, negrazu, smirda ir t.t. ir kita diena sugalvoju aibe kontra argumentu tam, kodel parukyt galiu bigsmile.gif pvz: aj ka cia ta viena cigarete pakeis...arba - mesiu veliau, smirdancius drabuzius issiplausiu....jei vaikinui nepatinka rukancios - jo bedos....taip ir kariauju su savim... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abra_kadabra: 27 rugsėjo 2007 - 14:01
Oi sveikutes!!!! rolleyes.gif

Buvau atsijungus nuo jusu kokias dvi savaiteles, tai ziuriu jus jau vel nauja tema pradejote, senosios net nespejau perskaityti.

Bent jau is sitos temos pradzios matau, kad visos neblogai laikotes, dziaugiuosi del jusu labai, tikiuosi ir toliau laimingos busite!!!!!!!!!!

CrazySun as irgi labai labai labai sveikiju tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 27, 13:58)
Vilte, man ta knyga tai kaip....visos neperskaiciau,
apskritai man knygas, apie praktiskus patarimus realiai sunkiai sekasi igyvendinti... blush2.gif teorijos zinau daug, o su praktika nusimuliuoju...pvz, kad ir su rukymu...viena diena grieztai ir piktai save isbaru, kad rukyti nera prasmes, negrazu, smirda ir t.t. ir kita diena sugalvoju aibe kontra argumentu tam, kodel parukyt galiu  bigsmile.gif  pvz: aj ka cia ta viena cigarete pakeis...arba - mesiu veliau, smirdancius drabuzius issiplausiu....jei vaikinui nepatinka rukancios - jo bedos....taip ir kariauju su savim...  unsure.gif

As irgi del rukymo taip nesusikalbedavau su savim doh.gif Bet dabar viskas gerai..nors tik nuo vakar nerukau smile.gif Aišku, kirminėlis toks graužia, bet žinau, kad tik nikotino poreikis, kuris greitai dings, nes maždaug per tris savaites išsivalo nuo jo organizmas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Xingute @ 2007 09 27, 14:07)

Buvau atsijungus nuo jusu kokias dvi savaiteles, tai ziuriu jus jau vel nauja tema pradejote, senosios net nespejau perskaityti.

Sveika 4u.gif Kur prapuolusi buvai? kas pas tave naujo??
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 27, 15:15)

Sveika  4u.gif Kur prapuolusi buvai? kas pas tave naujo??

Kazkaip buvo uzplaukes toks laikotarpis, kai bandziau susivokti savyje ir nuspresti ko tikrai noriu gyvenime. Isitraukiau stipriai i mokslus, aktyviai anglu kalba pradejau mokytis.
O meile tai kazkaip dar vis neuzsuka i svecius, vis dar kitoje duru puseje stoviniuoja, o galbut pati kalta esu, kad nepakvieciu uzeiti ax.gif

Vilte o kaip tavo Tomukas?
Atsakyti
As siandien kaip tik nusprendziau anglu kalbos mokytis 4u.gif dar nezinau kaip...tu kursus lankai? ar pati savarankiskai?? as pagrindus turiu, bet man sito maza

Tomukas tai gerai! Neatsidziaugiu juo wub.gif
Atsakyti
mes, tipo, "pabaliavojom" biggrin.gif šiek tiek eilinįkart mane kolektyvas nuvylė..bet nieko, mečiau jiems balta pirštinę, tsakant smile.gif

o dabar ir toliau nieko nedirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
CrazySun, ka dovanu gavai???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 27, 15:34)
As siandien kaip tik nusprendziau anglu kalbos mokytis  4u.gif dar nezinau kaip...tu kursus lankai? ar pati savarankiskai?? as pagrindus turiu, bet man sito maza

Tomukas tai gerai! Neatsidziaugiu juo  wub.gif

Praeitais mokslo metais (visus metus) lankiau kursus, dabar truputeli nesigauna, tai pati savarankiskai bandau, prisiverciu vakarais po darbo prisesti, labai sunku prisiversti bet reikia, o be to labai ir gerai, nes nelenda pasalines mintis tuo metu i galva. ax.gif Sitam forume vienam skyriuje yra tema apie anglu kalbos mokymasi savarankiskai, tai ten labai daug ivairios ir geros medziagos mokymuisi. thumbup.gif

Tiesa merginos neplanuojate kito susitikimo, ten lyg kaip prisimenu abzoryte mums koncerta turi surengti, kad isgirstume jos grojima su gitara assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 27 rugsėjo 2007 - 14:46
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 27, 15:43)
CrazySun, ka dovanu gavai????  bigsmile.gif

va, čia ir bėda, kad labai jau naujo nario (ne tokia jau ir nauja) nenori priimti..ai, nenoriu gilintis, tik labai nusivyliau.. smile.gif bet kaip nors bigsmile.gif
Atsakyti
O ka butent mokaisi savarankiskai?? Skaitai angliskai? ar ka??

Man tai butinai reikia pasimokyti, nes su ta savo prancuzu kalba net darbo geresnio nerasciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 27, 15:47)
O ka butent mokaisi savarankiskai?? Skaitai angliskai? ar ka??

Man tai butinai reikia pasimokyti, nes su ta savo prancuzu kalba net darbo geresnio nerasciau  doh.gif

Taip skaitau angliskas knygutes, tokias adaptuotas atitinkamiems lygiams. Ir turiu tokia programele, tai ten super ji man patinka. Joje zodziu yra viskas: gramatika, skaitymas, zodynas, rasymas, klausymas ir prie kiekvieno skyriaus pratimai ir testai. Ir dar ivairiausiu knygu turiu prisipirkusi, prisisvietusi. Medziagos tai tikrai turiu daug, tik va kaip viska aprepti. Blogiausia, kad nelavinu kalbejimo sad.gif tik kartais su uzsenieciais per neta pabendrauju smile.gif

Man irgi norint keisti darba butina anglu kalba, o mano mokykline vokieciu irgi tokia prasta, kad net geda sakyti, kad mokiausi ja 7 metus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 27 rugsėjo 2007 - 14:53