QUOTE(Dxija @ 2007 10 02, 00:13)
Pati žinai,kad kai myli, tada esi aklas ir nei knygos tada nepadės,nei draugių patarimai

kiekviena situacija kitokia,tačiau kai įsimylim,tai aklais kurmiais tampam, nuolankiomis, super geromis......Bent jau aš dėl mylimo darau nerealiai daug ,kaip rašoma tose knygose, tai lygiai tokia pat tampu. Nus kale man tapt tai reiktų į kursus eit

Ir tai bučiau tik maža kalytė

iki kalės nedaaugčiau

Turiu draugę, tipiška kalė, vyrus keičia dažniau nei kojines, jei rimtai nerekia. darbe su puse kolegų buvusi

Skaito tas knygas ir elgiasi nerealiai laisvai ir su vyrais tik žaidžia.Juokinga būna matyt per balius. Kaip šuniukai per morčių paskui kalę. Mes jai per gimtadienį buvom "striptizo erelius užsakę, tai čiut ne išd....vyruko ir tiek cirkų pridarė,kad tie ir pratęsimo liko,ko niekad nedaro ir ar dabar visiems pasakoja kokių panų būna
Aga, žinau puikiai
Bet tik dabar

Tada nežinojau, kad toks galvos pametimas yra visiškas blogis
O iki tokios Kalės aš irgi nedaaugčiau

Tam kad būtum žavi, vyrų kaip kojinių keisti ir nereikia

Aš irgi laukiu, kol galėsiu atsiduoti tam vienam vieninteliui. Tik svarbiausia, kad pagaliau supratau, jog atsiduoti reikia su saiku. Žavesys kyla ne nuo vyrų gausybės, o nuo to, kiek tu pati esi užimta ir kiek tu turi savo interesų
Kad ir šiuo momentu, neprasidedu nė su vienu artimiau. Esu per atstumą nuo visų. Tačiau žavėjimosi jau netrūksta. O todėl kad pagaliau atsirado užsiėmusi, veikli, besijuokianti mergina, o ne amžinai nuliūdusi ir verkšlenanti
Man dabar kiekviena akimirka žavi ir aš neturiu net laiko pagailėti savęs. O tai labai jaučiasi aplinkiniams. Jiems gera šalia tokios manęs. O man gera, kad kažkam šalia manęs gera

Taigi viskas juk labai paprasta! Tapk įdomi sau ir kitam būsi įdomi. Taigi net jei ir labai labai labai kažkas palenks mano širdutę, daugiau niekada nebeatsisakysiu savo pomėgių, veiklos ir pan.

Tik tiek. Aš ir toliau vertinčiau labiausiai nuoširdumą santykiuose. Tikrai nepulčiau laikytis kvailų principų: pirmai nepaskambinti, nesiteisinti kur buvau ar pan. Nenoriu tapti arogantiška Kale. Tiesiog tų paskambinimų vyrui gaunasi rečiau jei pati esi užsiėmusi ir pan.
Nu čia neišsemama tema

Galėčiau rašyt ir rašyt, tik jaučiu kad jau šiandien reik sustot, bo miegas pradeda imti