Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 11:32)
O koks darbas? man irgi reiktu gal kokio rimtesnio pradet ieskot , bet dar palauksiu kai diploma rankose turesiu....

darbas būtų geras, jei būtų normali firma..tik pareigos labai gražiai skamba..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 11:35)

O ka neaiski firma? zinai po to kad nebutu kaip GV..Ok leksiu skaniu pietu iki 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mieliausiosios 4u.gif

Ačiu Vakare, Dxija, CrazySun už gerus žodelius blush2.gif Ir visoms visoms visoms ačiū 4u.gif Kur aš be Jūsų dingčiau bigsmile.gif

Dxija, prajuokinai nerealiai su tuo pasimatymu lotuliukas.gif

Dovyyyle, oi kaip užsimaniau naujų batųųų lotuliukas.gif Nors su tavo nepakartojama šypsena net ir su kaliošais atrodytum pritrenkianti thumbup.gif

CrazySun, aš knygą buvau pradėjus rašyti, bet kai buvo sunku.. Liepą/Rugpjūčio pradžioje.. O dabar kažkaip neleidžiu sau leistis į prisiminimus ir bijau net atsidaryti.. Kolkas reikia pagyventi taip smile.gif

O iš tikro tai aš kiekvieną rytą pabundu su tomis pačiomis mintimis, bet dažniausiai per valandą (kartais ir trumpiau) save įtikinu, kad viskas puiku ir paskui galiausiai net ir įvykiai pradeda klostytis puikiai biggrin.gif
Ale šiandien kažkaip net ir pietums artėjant jaučiu kad vyrauja nostalgiška nuotaika doh.gif
Čia PMS gal prasideda, kad aš tokia jautri šiandien biggrin.gif

Negalima negalima negalima nieko prisiminti bash.gif Negalima galvoti apie praeitį bash.gif bash.gif bash.gif

Šiandien visą kelią važiuodama į darbą galvojau... na kaip gi aš sukursiu kažkokius santykius su žmogumi, jei negalėčiau drąsiai pasakyti, kad mano širdis laisva... Bet paskui pagalvojau.. Jei šalia manęs bus geras ir rūpestingas žmogutis.. Kaip aš galėčiau jo nepamilti už jo gerumą.. už jo šilumą.. ir už tai, kad jis yra šalia... Tikrai pamilsiu.. Ir ta meilė nebus tokia pat, kaip kažkada patyriau.. Bet ji bus graži.. Nes mylėsiu tai kas TIKRA ir kas yra šalia manęs.. O ne iliuziją.. kuri tik sklando ore.. O realybėje to net nėra.. smile.gif

Ech.. na ir prirašiau... doh.gif Sakau, kad aš šiandien kažkokia sentimentali blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 02 spalio 2007 - 10:47
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 10:45)
Bet paskui pagalvojau.. Jei šalia manęs bus geras ir rūpestingas žmogutis.. Kaip aš galėčiau jo nepamilti už jo gerumą.. už jo šilumą.. ir už tai, kad jis yra šalia... Tikrai pamilsiu..

Aha aha, o paskui pradės erzinti tas žmogutis su savo šiluma, užknisančiu rūpestingumu ir niekam nereikalingu gerumu. Užknis jo šuniškai atsidavusios akys ir vakarienės žvakių šviesoje, užknis nuolatiniai klausimai "kaip jautiesi?" ir panašiai, užknis murkiantis balsas, o į eilinį "Myliu tave" norėsis drėbtelt "Ir kuo galėčiau tau padėti?". Matai, jei myli, tai myli žmogų, o ne žmogų už KAŽKĄ. Per gerklę lenda nereikalinga šiluma bei gerumas.
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 11:44)
O ka neaiski firma? zinai po to kad nebutu kaip GV..

na, taip gal nebus kaip GV, bet..jau sakiau, čia, kad buvo žiauru prieš kelias savaites..ta istorija tęsiasi ir aš klientams į akis negaliu pažiūrėt..iš manęs darbe irgi daro kažką, bet neaišku ką.. vienžo, ilga ir neįdomi istorija..

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 11:45)

Ačiu Vakare, Dxija, CrazySun už gerus žodelius  blush2.gif 
Dxija, prajuokinai nerealiai su tuo pasimatymu  lotuliukas.gif

Dovyyyle, oi kaip užsimaniau naujų batųųų  lotuliukas.gif  Nors su tavo nepakartojama šypsena net ir su kaliošais atrodytum pritrenkianti  thumbup.gif

CrazySun, aš knygą buvau pradėjus rašyti, bet kai buvo sunku.. Liepą/Rugpjūčio pradžioje.. O dabar kažkaip neleidžiu sau leistis į prisiminimus ir bijau net atsidaryti.. Kolkas reikia pagyventi taip smile.gif
O iš tikro tai aš kiekvieną rytą pabundu su tomis pačiomis mintimis, bet dažniausiai per valandą (kartais ir trumpiau) save įtikinu, kad viskas puiku ir paskui galiausiai net ir įvykiai pradeda klostytis puikiai biggrin.gif
Ale šiandien kažkaip net ir pietums artėjant jaučiu kad vyrauja nostalgiška nuotaika  doh.gif
Čia PMS gal prasideda, kad aš tokia jautri šiandien biggrin.gif

Sakau, kad aš šiandien kažkokia sentimentali  blink.gif

nėra čia ko dėkoti smile.gif

apie Dovyyyle Tu čia tikrą tiesą pasakei drinks_cheers.gif tą patį ir apie save pasakyt galėtum bigsmile.gif o manęs ir gražūs batai nepuošia,tei tinka ir kaliošai - į temą lotuliukas.gif

o į knygą sudėk visus savo postu iš sm - garantuoju - bus geriausia thumbup.gif

sentimentai nėra blogai.kartais visai jų reikia. tik su saiku smile.gif

pirk naujus batus greičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 02, 11:52)
Aha aha, o paskui pradės erzinti tas žmogutis su savo šiluma, užknisančiu rūpestingumu ir niekam nereikalingu gerumu. Užknis jo šuniškai atsidavusios akys ir vakarienės žvakių šviesoje, užknis nuolatiniai klausimai "kaip jautiesi?" ir panašiai, užknis murkiantis balsas, o į eilinį "Myliu tave" norėsis drėbtelt "Ir kuo galėčiau tau padėti?". Matai, jei myli, tai myli žmogų, o ne žmogų už KAŽKĄ. Per gerklę lenda nereikalinga šiluma bei gerumas.

Nesutinku 4u.gif
Visų pirma, vargu ar prasidėčiau su tokiu skystu ir ištižusiu žmogumi. Ne toks tipažas mane traukia. O antra, švelnumo pas mane pačią per akis ir kito žmogaus švelnumas man taip pat reikalingas. Jis nėra man per šlykštus. Nuo pat vaikystės buvau auklėjama su apsikabinimais ir šiluma. Todėl kiekvienam savo.
O žmogų myli ne todėl koks jis yra, o todėl kaip pats jautiesi greta jo. Juk ir pati neperseniausiai citavai Ingos mintis, tai juk ji praktiškai tą patį pasakė, tik kitais žodžiais. Mes visi mylime todėl, kad mums gera šalia to žmogaus. Tad jei man bus gera šalia kažkokio žmogaus, neabejoju, kad mano širdyje sukibirkščiuos Meilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 12:01)
Nesutinku  4u.gif
Visų pirma, vargu ar prasidėčiau su tokiu skystu ir ištižusiu žmogumi. Ne toks tipažas mane traukia. O antra, švelnumo pas mane pačią per akis ir kito žmogaus švelnumas man taip pat reikalingas. Jis nėra man per šlykštus. Nuo pat vaikystės buvau auklėjama su apsikabinimais ir šiluma. Todėl kiekvienam savo.
O žmogų myli ne todėl koks jis yra, o todėl kaip pats jautiesi greta jo. Juk ir pati neperseniausiai citavai Ingos mintis, tai juk ji praktiškai tą patį pasakė, tik kitais žodžiais. Mes visi mylime todėl, kad mums gera šalia to žmogaus. Tad jei man bus gera šalia kažkokio žmogaus, neabejoju, kad mano širdyje sukibirkščiuos Meilė  wub.gif

būtent bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 02, 08:15)
GV, teks tau kitą gyvūną pirkt,arba priimt draugą pas save. Juk sakei jis alergiškas katinams, tai dabar gal atsikraustys smile.gif

Nenoriu senuko, paprasčiausiai atsibodo jis man. Tegu gyvena ir susiranda sau gerą moteriškaitę, kuri jam prigimdys vaikų, bus gera ir dėmesinga. Tokia aš nesu. Tai geriau anksčiau negu po ilgos draugystės. Mes jau kaip ir išsiskyrėm su senuku.
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 09:58)
GV, užjaučiu..būk stipri, viskas praeina..prieš porą savaičių išgyvenau panašią situaciją..bet viskas tik į gerą, patikėk..  4u.gif

Ačiū. O kas belieka? Neraudosiu juk viso gyvenimo. Tik katinų daugiau nelaikysiu. Nes antro tokio kaip mano pilkis nebebus. Pakaitalo nenoriu. Tik nesuprantu kaip čia viskas į gerą...?
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 11:35)

Mano pareigos taip pat labai gražiai skambėjo. tongue.gif

Smagioji mano reikalo pusė ta, jog kai susitvarkysiu su darbu tapsiu švari kaip naujas popieriaus lapas. Ieškosiuosi naujo darbo, naujo draugo, grįš senoji GV. Laukiu nesulaukiu to laiko. Nors naujų batų neatsisakyčiau ir aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 spalio 2007 - 11:11
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 12:10)
Nenoriu senuko, paprasčiausiai atsibodo jis man. Tegu gyvena ir susiranda sau gerą moteriškaitę, kuri jam prigimdys vaikus, bus gera ir dėmesinga. Tokia aš nesu. Tai geriau anksčiau negu po ilgos draugystės. Mes jau kaip ir išsiskyrėm su senuku.

Ačiū. O kas belieka? Neraudosiu juk viso gyvenimo. Tik katinų daugiau nelaikysiu. Nes antro tokio kaip mano pilkis nebebus. Pakaitalo nenoriu. Tik nesuprantu kaip čia viskas į gerą...?

Mano pareigos taip pat labai gražiai skambėjo. tongue.gif
Smagioji mano reikalo pusė ta, jog kai susitvarkysiu su darbu tapsiu švari kaip naujas popieriaus lapas.  Ieškosiuosi naujo darbo, naujo draugo, grįš senoji GV. Laukiu nesulaukiu to laiko. Nors naujų batų neatsisakyčiau ir aš smile.gif

aš tikiu,kad viskas vyksta tik dėl to, kad vėliau bus geriau.. smile.gif Tavo teisė tikėti ar ne smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes smile.gif
Negyvensiu pas "saviski" ax.gif ax.gif Ner cia ko! juk ir be jo turiu ka veikti per atostogas biggrin.gif (is tikro nelabai turiu tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 12:12)
aš tikiu,kad viskas vyksta tik dėl to, kad vėliau bus geriau.. smile.gif Tavo teisė tikėti ar ne smile.gif  4u.gif

Labai stengiuosi tuo patikėti smile.gif
Smagiausia tai buvo vakar stebėti rusą. Jau toks rūpestingas buvo. Katiną po visas naktines klinikas vežiojo, veterinarams skambino, mane guodė, netgi palaidojo. Mane namo parvežė visokių gražumų prišnekėjo... tobulas psichologas išeina iš jo. Tik kodėl tada apie jį jo bendradarbiai kaip apie tironą atsiliepia?
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 02, 12:21)
Negyvensiu pas "saviski"  ax.gif  ax.gif Ner cia ko! juk ir be jo turiu ka veikti per atostogas biggrin.gif (is tikro nelabai turiu  tongue.gif )

Nėr čia ko. Sutinku ir palaikau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 02, 12:21)
Negyvensiu pas "saviski"  ax.gif  ax.gif Ner cia ko! juk ir be jo turiu ka veikti per atostogas biggrin.gif (is tikro nelabai turiu  tongue.gif )

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti