Sveikos mieliausiosios
Ačiu Vakare, Dxija, CrazySun už gerus žodelius

Ir visoms visoms visoms ačiū

Kur aš be Jūsų dingčiau
Dxija, prajuokinai nerealiai su tuo pasimatymu
Dovyyyle, oi kaip užsimaniau naujų batųųų

Nors su tavo nepakartojama šypsena net ir su kaliošais atrodytum pritrenkianti
CrazySun, aš knygą buvau pradėjus rašyti, bet kai buvo sunku.. Liepą/Rugpjūčio pradžioje.. O dabar kažkaip neleidžiu sau leistis į prisiminimus ir bijau net atsidaryti.. Kolkas reikia pagyventi taip

O iš tikro tai aš kiekvieną rytą pabundu su tomis pačiomis mintimis, bet dažniausiai per valandą (kartais ir trumpiau) save įtikinu, kad viskas puiku ir paskui galiausiai net ir įvykiai pradeda klostytis puikiai

Ale šiandien kažkaip net ir pietums artėjant jaučiu kad vyrauja nostalgiška nuotaika
Čia PMS gal prasideda, kad aš tokia jautri šiandien

Negalima negalima negalima nieko prisiminti

Negalima galvoti apie praeitį

Šiandien visą kelią važiuodama į darbą galvojau... na kaip gi aš sukursiu kažkokius santykius su žmogumi, jei negalėčiau drąsiai pasakyti, kad mano širdis laisva... Bet paskui pagalvojau.. Jei šalia manęs bus geras ir rūpestingas žmogutis.. Kaip aš galėčiau jo nepamilti už jo gerumą.. už jo šilumą.. ir už tai, kad jis yra šalia... Tikrai pamilsiu.. Ir ta meilė nebus tokia pat, kaip kažkada patyriau.. Bet ji bus graži.. Nes mylėsiu tai kas TIKRA ir kas yra šalia manęs.. O ne iliuziją.. kuri tik sklando ore.. O realybėje to net nėra..

Ech.. na ir prirašiau...

Sakau, kad aš šiandien kažkokia sentimentali