Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubos "pagrindas"

O aš turiu pasidarius tokį žolelių ruošinį: tarkuotos morkos, supjaustau petražoles ir saliero, sumaišau su druska, sudedu stiklainiuke ir galima laikyt šaldytuve. Juo visada ir gardinu visas sriubas, nors tinka jis daug kam, ypač skanu pamarinuot mėsytę juo. Jeigu kam patinka aštresnės sriubos, galima dapjaustyti ir kokio aštresnio pipiriuko. Be to labai sutaupo laiko, nes jau viskas būna paruošta tik belieka sudėt i sriubytę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 11 04, 22:54)
O aš turiu pasidarius tokį žolelių ruošinį: tarkuotos morkos, supjaustau petražoles ir saliero, sumaišau su druska, sudedu stiklainiuke ir galima laikyt šaldytuve. Juo visada ir gardinu visas sriubas, nors tinka jis daug kam, ypač skanu pamarinuot mėsytę juo. Jeigu kam patinka aštresnės sriubos, galima dapjaustyti ir kokio aštresnio pipiriuko. Be to labai sutaupo laiko, nes jau viskas būna paruošta tik belieka sudėt i sriubytę  thumbup.gif


drinks_cheers.gif as irgi turiu pasidarius zalio zoliu misinuko, kuri laikau saldytuve, juo gardinu sriubas, mesyte marinuoju ir siaip sutrinu su sviestuku, tepu ant duonos ir batono ax.gif
Misinukas: petrazoles, salieras, morka, cesnakiukas, krapai, rozmarinas, bazilikas... i vienus dejau cesnako ir morku i kitus ne, na zodziu keliu rusiu misinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarotoja @ 2011 11 04, 11:17)
o kokiais prieskoniais dažniausiai daržovių sriubytes gardinat? kiekvienai kažką specifinio ar universaliai kažką naudojat?


dar daug kas į sriubas deda sultinio kubelius, bet gi žinom, kiek ten visokio "gėrio". tai kai neturiu mėsytės, norisi greitai sriubos, tiesiog dedu Vegeta Natur universalių prieskoniukų. ten gal dešimt skirtingų prieskonių ir prieskoninių daržovių nurodyta sudėtyje. tokia įvairovė mano mažame šaldiklyje nė prie didžiausių norų netilptų.
Atsakyti