Įkraunama...
Įkraunama...

Lazeris strijoms gydyti

QUOTE(zali_sapnai @ 2011 02 27, 22:20)
keliu temą.

O kažin jei strijas tepti contatubex tepaliuku? g.gif  jis tai tikrai gydo randus.

Mano tėčiui tokį randą išgydė, kad dabar niekada nepasakytum, kad kažkas buvo. O ir man pačiai pora randelių tikrai kokia 90 proc padarė mažiau matomų.

gal ir strijoms padėtų... ax.gif

Sita tepaliuka reikia tepti iskart kai tik strijos atsiranda 4u.gif ir jis padeda, a skvaila budama, visai ji uzmirsau doh.gif
LT puslapiai labai daznai tik rasoi, kad gydo, o is tikro... schmoll.gif tada siulo visokias atitikmenas ir t..t
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O gal kuri nors esate buve konsultacijoje del striju naikinimo lazeriu? As planuoju eiti. Kaune kiek ziurejau tai tik klinikos estetus.lt puslapyje aiskiai raso, kad salina strijas lazeriu. Bet kaina neparasyta, atseit konsultacijos metu įvertina.

Sakiau pasiskambinsiu ir jeigu uz pacia konsultacija belenkiek neuzsiprasys reikes nulekti.

Gal esate girdeje kokiu atsiliepimu apie sia klinika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2012 11 19, 18:33)
Sveikos  4u.gif

O gal kuri nors esate buve konsultacijoje del striju naikinimo lazeriu? As planuoju eiti. Kaune kiek ziurejau tai tik klinikos estetus.lt puslapyje aiskiai raso, kad salina strijas lazeriu. Bet kaina neparasyta, atseit konsultacijos metu įvertina.

Sakiau pasiskambinsiu ir jeigu uz pacia konsultacija belenkiek neuzsiprasys reikes nulekti.

Gal esate girdeje kokiu atsiliepimu apie sia klinika?  smile.gif

nzn gal kas pasikeite per metus laiko, bet kad pries metus tikrai niekas nesalino striju schmoll.gif
na jei ka, lauksim labai atsiliepimu wink.gif
Atsakyti
Taip, girdejau, apsisaukeliai, mano mama norejo eiti pasidaryti veido lyginimo procedura, paskambinusi viska issiaiskino, jokiu ten Fraxel lazeriu net nekvepia, koki jie skelbiasi apgaudineja zmones ir viskas. Nei atsiprasyti nesiteike ir dar taip suktai atsakineja i klausymus. Tokia tai klinikele, patariu nerizikuoti.

QUOTE(Migliuka @ 2012 11 19, 17:33)
Sveikos  4u.gif

Gal esate girdeje kokiu atsiliepimu apie sia klinika?  smile.gif

Atsakyti
Sveiki, o kokiame mieste jus buvote? Kaune ar Vilniuje?

As jau po pirmos proceduros smile.gif Ir man ją dare su frakciniu lazeriu, dabar gyju smile.gif Procesas ne is maloniuju, bet dabar manau, kad tikrai verta smile.gif Aisku nzn kaip kalbesiu po visko, nes dar viena procedura laukia smile.gif
Dabar maciau ju puslapyje yra ir video kaip su tuo lazeriu dirba. Man siaip nesiule jokiu kitu proceduru, kadangi strijos tai iskart apie frakcini CO2 lazeri kalbejom. Gal neturejo jie anksciau to lazerio tai ir siulydavo "alternatyvas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2012 12 18, 12:07)

As jau po pirmos proceduros smile.gif Ir man ją dare su frakciniu lazeriu, dabar gyju smile.gif Procesas ne is maloniuju, bet dabar manau, kad tikrai verta smile.gif Aisku nzn kaip kalbesiu po visko, nes dar viena procedura laukia smile.gif
Dabar maciau ju puslapyje yra ir video kaip su tuo lazeriu dirba. Man siaip nesiule jokiu kitu proceduru, kadangi strijos tai iskart apie frakcini CO2 lazeri kalbejom. Gal neturejo jie anksciau to lazerio tai ir siulydavo "alternatyvas"  g.gif

o kiek kainavo procedura? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2012 12 18, 13:07)

Dabar maciau ju puslapyje yra ir video kaip su tuo lazeriu dirba. Man siaip nesiule jokiu kitu proceduru, kadangi strijos tai iskart apie frakcini CO2 lazeri kalbejom. Gal neturejo jie anksciau to lazerio tai ir siulydavo "alternatyvas"  g.gif

Kiek suprantu reikes proceduru kurso.
Atsakyti
Taip, vienos proceduros praktiskai niekada neuztenka, man tikiuosi, kad uzteks dvieju, nebent sakeme po pusmecio daline dar butu galima daryti jeigu reikes.

Kadangi man reikia tvarkyti visa krutine, tai kaina nemaza. Siaip daugelyje kainynu buna parasyta kaina nuo 120 lt uz 1 kvadratini cm. Jeigu plotas didelis centimetro kaina aisku mazeja. Be to reikia dar priemoniu ir po proceduros. Is tikruju tai tikrai brangu smile.gif O dar suzinojau, kad galima siek tiek pakelti naudojant impulsine sviesa tai ir to laabai noreciau, bet nezinau jau ar rysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2012 12 26, 20:54)
Taip, vienos proceduros praktiskai niekada neuztenka, man tikiuosi, kad uzteks dvieju, nebent sakeme po pusmecio daline dar butu galima daryti jeigu reikes.

Kadangi man reikia tvarkyti visa krutine, tai kaina nemaza. Siaip daugelyje kainynu buna parasyta kaina nuo 120 lt uz 1 kvadratini cm. Jeigu plotas didelis centimetro kaina aisku mazeja. Be to reikia dar priemoniu ir po proceduros. Is tikruju tai tikrai brangu  smile.gif  O dar suzinojau, kad galima siek tiek pakelti naudojant impulsine sviesa tai ir to laabai noreciau, bet nezinau jau ar rysiuos smile.gif

O jei ne paslaptis kiek uz visa krutine sumokejote uz viena karta? 4u.gif nes man ir rekia krutine ir ne tik....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na va, vakar susitikau su drauge, kuri prieš 3 savaites lazeriu pasinaikino dali savo strijų. Nors, kaip ji sake, tikrasis rezultatas matysis dar po poros savaičių, bet jau ir dabar “vaizdelis” superinis – strijos pabalusios, gerokai mažesnės thumbup.gif Pasiryžau ir aš suploninti savo (gal ne tiek savo, kiek MB smile.gif ) piniginę ir jų atsikratyti. Kažkaip daug lengviau tai padaryti, kai matai tikrus rezultatus ant kito ax.gif
Tiesa, kelios čia klausė, kokias strijas geriau šalinti – raudonas ar baltas, tai kiek aš domėjausi, tai kuo šviežesnės, t.y. raudonesnės, tuo geriau pasišalina wink.gif
Ir dar, merginos, nepasimaukit ant apsišaukėlių – su lazeriais gali dirbti tik gydytojai, o jeigu einate pas kosmetologą, tai ten, greičiausiai, bus pastatytas ne lazeris, bet koks nors pulsinės šviesos aparačiukas iš Kinijos... Kaip sakoma, iš klaidų mokomės... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandy @ 2013 01 03, 12:22)
Sveikos smile.gif
Na va, vakar susitikau su drauge, kuri prieš 3 savaites lazeriu pasinaikino dali savo strijų. Nors, kaip ji sake, tikrasis rezultatas matysis dar po poros savaičių, bet jau ir dabar “vaizdelis” superinis – strijos pabalusios, gerokai mažesnės  thumbup.gif  Pasiryžau ir aš suploninti savo (gal ne tiek savo, kiek MB smile.gif ) piniginę ir jų atsikratyti. Kažkaip daug lengviau tai padaryti, kai matai tikrus rezultatus ant kito  ax.gif
Tiesa, kelios čia klausė, kokias strijas geriau šalinti – raudonas ar baltas, tai kiek aš domėjausi, tai kuo šviežesnės, t.y. raudonesnės, tuo geriau pasišalina wink.gif
Ir dar, merginos, nepasimaukit ant apsišaukėlių – su lazeriais gali dirbti tik gydytojai, o jeigu einate pas kosmetologą, tai ten, greičiausiai, bus pastatytas ne lazeris, bet koks nors pulsinės šviesos aparačiukas iš Kinijos... Kaip sakoma, iš klaidų mokomės...  blush2.gif

Sveiki, o kur drauge salinosi?
Atsakyti
O koks yra striju pasalinimo principas? Oda nuslifuojama, ar kaip? Gal kas domejosi ir galetu paaiskinti 4u.gif
Atsakyti