Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

QUOTE(busima_mama @ 2008 03 15, 13:30)
Ir kuo nusipelniau tokio gan pasaipaus mamia komentaro su mano paryskintu nicku?

na kaip ir nieko,tik paprasciausiai norejau kad nikas,nesvarbu kieno ten butu,isiskirtu is rasomo atsakymo turinio 4u.gif

QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 06:37)
Taigi jeigu rasote bukite maloni, rasykite savo mintis, o ne kas ka galvoja ir atrodo doh.gif prikisdama savo neteisingas mintis kitu atzvilgiu.

As tai nesuprantu ko "siausies' kai kas nors bando padeti unsure.gif juk klausei kas ir kaip,o dabar isizeidi, smile.gif tikrai nemanau kad VRed istatima "imete" noredama is taves pasijuokti,visgi daugelis is musu yra prejusios tuos kelius kuriais tu dar tik eisi 4u.gif
Kaip ten bebutu sekmes ir istvermes,nes su imigracija kartais visokiu cirku buna ,o ir laiko uztrunka gan nemazai.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 03 16, 15:35)
As tai nesuprantu ko "siausies' kai kas nors bando padeti unsure.gif juk klausei kas ir kaip,o dabar isizeidi, smile.gif tikrai nemanau kad VRed istatima "imete" noredama is taves pasijuokti,visgi daugelis is musu yra prejusios tuos kelius kuriais tu dar tik eisi 4u.gif
Kaip ten bebutu sekmes ir istvermes,nes su imigracija kartais visokiu cirku buna ,o ir laiko uztrunka gan nemazai.

as siausiuos? doh.gif lotuliukas.gif apart manes ir draugo man niekas nepades siame saite. as jau einu ir siek tiek skiriasi tai ka pasakoja siame forume. Vred imete informacija ne tik man vienai, bet ir kitoms forumo dalyvems.
visokiu cirku visur yra ne tik su ZK.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 12:37)
kaip malonu  lotuliukas.gif suzinoti, kad kazkam per atstuma atrodo  lotuliukas.gif  ir galvoja  lotuliukas.gif , kad as taip galvoju. Gerai kad nepasakete, kad nuo vizos gavimo atrodo ir galvoju, kad busiu Amerikos piliete. mirksiukas.gif
Po vizos gavimo as lietuva paliksiu  3 menesiu laikotarpyje, tiek pat turiu laiko amerikoje susituokti. Kiek laiko uztruks dokumento tvarkymas as nezinau. Taigi jeigu rasote bukite maloni, rasykite savo mintis, o ne kas ka galvoja ir atrodo doh.gif prikisdama savo neteisingas mintis kitu atzvilgiu.

QUOTE(laureta @ 2008 03 15, 08:35)
labai malonu, aciu  4u.gif kodel tik po penkiu metu pilietybe? juk jeigu nuvaziuoji pagal suzadetines viza, pilietybes galima prasytis po dvieju metu. bet gal dabar nauja tvarka.

paskaityk dar karta ka pati parasei, ypac paryskinta teksta, ir pasakyk ar as suklydau ar tu ne taip savo mintis isdestei ax.gif
Zodziu galvojau padesiu, patarsiu, nes niekas geriau nezino kaip tas kas jau tuos kelius perejes, bet pasirodo cia jau ir taip visos viska zino doh.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 03 16, 17:32)
paskaityk dar karta ka pati parasei, ypac paryskinta teksta, ir pasakyk ar as suklydau ar tu ne taip savo mintis isdestei ax.gif
Zodziu galvojau padesiu, patarsiu, nes niekas geriau nezino kaip tas kas jau tuos kelius perejes, bet pasirodo cia jau ir taip visos viska zino doh.gif Sekmes 4u.gif

As nesakau, kad gavus viza pradeda tikseti laikrodukas pilietybei gauti. Taciau jeigu gerai supratau, tai po dvieju metu vedybinio gyvenimo, galima prasyti pilietybes, bet tam reikia daug ka sutvarkyti.

Man dar karta tai pasake mano draugas. Gal jis kazko nesuprato, arba as kazko nesuprantu.

If you are married less than 2 years, your spouse will have to renew his/her greencard 2 years from issuance by filing the I-751 to remove conditional status.

http://www.supermama...p;qpid=15761505

Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 11:28)
As nesakau, kad gavus viza pradeda tikseti laikrodukas pilietybei gauti. Taciau jeigu gerai supratau, tai po dvieju metu vedybinio gyvenimo, galima prasyti pilietybes, bet tam reikia daug ka sutvarkyti.

as tau dar karta pakartosiu, kad pilietybes gali prasyt po 2,9 metu nuo ZK gavimo, o ne po 2 metu po santuokos datos. ar skaitei tau imesto istatymo istrauka bent?

o tai ka tu anglishkai imetei tai cia net ne apie pilietybe kalba eina paskaityk dar karta rolleyes.gif .. susituokus gauni conditional green card, kuri galioja du metus, paskui reikia jau kreiptis nuolatines zalios kortos, o ne pilietybes dar, kuri galioja 10 metu (na cia turbut tam, kad fiktyvias santuokas siek tiek atsijot), praejus 2,9metu nuo tada kai gavai ta pirmaja - conditional zalia korta, gali priduot popierius pilietybei...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 16, 19:24)
as tau dar karta pakartosiu, kad pilietybes gali prasyt po 2,9 metu nuo ZK gavimo, o ne po 2 metu po santuokos datos. ar skaitei tau imesto istatymo istrauka bent?

o tai ka tu anglishkai imetei tai cia net ne apie pilietybe kalba eina paskaityk dar karta  rolleyes.gif .. susituokus gauni conditional green card, kuri galioja du metus, paskui reikia jau kreiptis nuolatines zalios kortos, o ne pilietybes dar, kuri galioja 10 metu (na cia turbut tam, kad fiktyvias santuokas siek tiek atsijot), praejus 2,9metu nuo tada kai gavai ta pirmaja - conditional zalia korta, gali priduot popierius pilietybei...

bent jau paskaiciau lotuliukas.gif
kai isgyvensiu tai, tuomet ir patvirtinsiu tavo versija.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 12:45)
bent jau paskaiciau  lotuliukas.gif
kai isgyvensiu tai, tuomet ir patvirtinsiu tavo versija.

doh.gif as tai nesuprantu kas tau cia juokinga g.gif juk visos einam tais paciais keliais ,o va jau TAU bus kitaip doh.gif mat deka tavo draugo ziniu tu pilietybes prasysi po 2 metu lotuliukas.gif sekmes cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 16 kovo 2008 - 20:30
QUOTE(mamia @ 2008 03 16, 21:17)
doh.gif as tai nesuprantu kas tau cia juokinga g.gif  juk visos einam tais paciais keliais ,o va jau TAU bus kitaip doh.gif  mat deka tavo draugo ziniu tu pilietybes prasysi po 2 metu lotuliukas.gif  sekmes cool.gif

as visvien nei po jo nei po tavo paaiskinimu nesupratau blink.gif kas su kuo ir kas prie ko.
iskandai tuos du metus tai dabar ir rasysi kol tema pasibaigs. Valio. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 17, 08:16)
iskandai tuos du metus tai dabar ir rasysi kol tema pasibaigs. Valio. lotuliukas.gif

Įstatymų išmanymas nėra "įsikandimas".
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 03 17, 13:57)
Įstatymų išmanymas nėra "įsikandimas".

taip niekas man nuo a iki z ir nepaaiskino kaip ten is tikruju yra.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 17, 13:21)
taip niekas man nuo a iki z ir nepaaiskino kaip ten is tikruju yra.

Na bet ir uzsispyrimas pas tave doh.gif Na bet kartais tai padeda biggrin.gif

Juk MichGirl paaiskino, kad susituokus turi uzpildyt popierius zaliai kortai gauti. Sis procesas gali uztrukti kazkur iki 2 metu - man asmeniskai uztruko beveik 2 metus gauti ta ZK, kuri isduodama 2 metams, ir ant jos yra uzdeta 'condition' kad turi neiissiskirt su savo vyru per ta laika. Kai priarteja sios ZK kortos galiojimo laikas, vel pildai popierius, vel moki $$$, kad gautum jau ta 'tikraja' - 10mete ZK - ja gavus jau gali skirtis, nieks jos neatims ax.gif O pilietybes gali prasyt po 3 metu nuo ZK gavimo (tos laikinosios) jei vis dar esi susituokus su tuo paciu vyru. Todel man ir gavosi 5 metai - 2005 gavau ZK, sia vasara bus 3 metai nuo jos gavimo, su vyru neissiskyriau - galiu prasyt pilietybes.
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 03 17, 15:02)
Na bet ir uzsispyrimas pas tave doh.gif Na bet kartais tai padeda biggrin.gif

Juk MichGirl paaiskino, kad susituokus turi uzpildyt popierius zaliai kortai gauti. Sis procesas gali uztrukti kazkur iki 2 metu - man asmeniskai uztruko beveik 2 metus gauti ta ZK, kuri isduodama 2 metams, ir ant jos yra uzdeta 'condition' kad turi neiissiskirt su savo vyru per ta laika.  Kai priarteja sios ZK kortos galiojimo laikas, vel pildai popierius, vel moki $$$, kad gautum jau ta 'tikraja' - 10mete ZK - ja gavus jau gali skirtis, nieks jos neatims ax.gif O pilietybes gali prasyt po 3 metu nuo ZK gavimo (tos laikinosios) jei vis dar esi susituokus su tuo paciu vyru.  Todel man ir gavosi 5 metai - 2005 gavau ZK, sia vasara bus 3 metai nuo jos gavimo, su vyru neissiskyriau - galiu prasyt pilietybes.

Man uzsispyrimas padeda, nes uz mane niekas nepaima ir man nepadeda mirksiukas.gif
perskaiciau kelis kartus ir truputi ikirtau mirksiukas.gif
Atsakyti