Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(DAIVUKS @ 2009 09 11, 21:09)
Na ir aš į jūsų gretas ,nors taip nenorėčiau............ :verysad:Nors dabar suprantu, kaip yra ir jums labai skaudu Aš tik prieš mėn.staiga praradau savo mylimą ir brangų vyrą,paliko mane ir du mažiukus vaikiukus .......suprantu,kad tai labai trumpas laikas,bet kaip sunku,kad Dievas skiria tokius sunkius ir skaudžius išbandymus....  verysad.gif

stiprybės brangioji console.gif

QUOTE(DAIVUKS @ 2009 09 19, 16:56)
Turiu klausimuką po vyro mirties vis dar nešioju vestuvinį žiedą,kažkaip  dar širdis neleižia jo nusiimt  unsure.gif  sakykit,ar reikia nusiimt ar ant kairės rankos nešiot ,esu visiškai pasimetus  verysad.gif

kai mano vyras mirė, močiutė man sako persidėk žiedą ant kairės rankos piršto
paklausiua jos, nors nenorėjau jo judint išvis verysad.gif
o vyro žiedą nešioju kaip pakabuką ant grandinėlės, gerai jaučiuos su juo smile.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2009 09 22, 15:37)
ačiū mergaitės už patarimus  smile.gif

Zinok kaip sirdele tau pasako taip ir elkis. Nebutina viska daryti kaip reikia. Stiprybes tau dar karteli 4u.gif
Atsakyti
suprantu,bet dar vis gyvenu kaip siaubingam sapne kuris vis tęsiasi ir tęsiasi....... cray.gif
Atsakyti
[quote=DAIVUKS,2009 09 24, 15:39]
suprantu,bet dar vis gyvenu kaip siaubingam sapne kuris vis tęsiasi ir tęsiasi....... cray.gif

console.gif VISKA ZMOGUS TURI ISTVERTI. Ir si skausma turi isgyventi,nebijok buti silpna ir issiverk.Dar labai nedaug laiko praejo.Zaizda gili ir sviezia.Zinau,tau dabar labai sunku,o ypac vakarais.Tas skausmas kaziek mazes tik su laiku.Laikas yra pats geriausias gydytojas.Bandyk i savo situacija pasiziureti ir is kito kampo,- juk gyvenimas turi ir graziu spalvu.
Atsakyti
[quote=Emulsija,2009 09 24, 16:30]
[quote=DAIVUKS,2009 09 24, 15:39]

console.gif VISKA ZMOGUS TURI ISTVERTI. Ir si skausma turi isgyventi,nebijok buti silpna ir issiverk.Dar labai nedaug laiko praejo.Zaizda gili ir sviezia.Zinau,tau dabar labai sunku,o ypac vakarais.Tas skausmas kaziek mazes tik su laiku.Laikas yra pats geriausias gydytojas.Bandyk i savo situacija pasiziureti ir is kito kampo,- juk gyvenimas turi ir graziu spalvu.
[/quote]
thumbup.gif Bet tas skausmas gali ilgai nepraeiti verysad.gif Mano atveju greit bus 7 metai ir dar vis skauda( gal del to, kad vyras pats paliko si pasauli)
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 09 24, 17:06)
thumbup.gif  Bet tas skausmas gali ilgai nepraeiti verysad.gif  Mano atveju greit bus 7 metai ir dar vis skauda( gal del to, kad vyras pats paliko si pasauli)

Taip,jis nepraeina greit ,tik kazkiek slopsta.Juk ir paciai ,tikriausiai,dabar jau yra siek tiek kitaip? Zinoma,jei vyras savo noru tai padare,tai jums dar kebliau.Jus tiesiog gerbkite jo pasirinkima ir supraskite,kad tai nebuvo lyg is giedro dangaus.Dazniausiai tai buna kokia nors depresijos forma,tik gal jus nepastebejote,kad zmogui reikia pagalbos.Po savizudybiu labai sunku artimiesiems,nes juos pradeda slegti geda,kaltes jausmas,grauzatis.Nesidekite sau tos nastos,nes jau nieko nepakeisit .Is tiesu musu gyvenimai yra jau nulemti ir mes tik vykdome programa.
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 09 24, 23:15)
Taip,jis nepraeina greit ,tik kazkiek slopsta.Juk ir paciai ,tikriausiai,dabar jau yra siek tiek kitaip? Zinoma,jei vyras savo noru tai padare,tai jums dar kebliau.Jus tiesiog gerbkite jo pasirinkima ir supraskite,kad tai nebuvo lyg is giedro dangaus.Dazniausiai tai buna kokia nors depresijos forma,tik gal jus nepastebejote,kad zmogui reikia pagalbos.Po savizudybiu labai sunku artimiesiems,nes juos pradeda slegti geda,kaltes jausmas,grauzatis.Nesidekite sau tos nastos,nes jau nieko nepakeisit .Is tiesu musu gyvenimai yra jau nulemti ir mes tik vykdome programa.

Dabar siek tiek kitaip is finansines puses, kai tiek praejo laiko, po truputuka viskas susitvarke. O kai yra kitas salia ir ukio reikalai geresni( kiek man teko vienai visko, net baisu ir dabar apie tai prisiminti. Kai kada pagalvoju ir kaip gi as atlaikiau, kaip pakeliau toki sunkuma, kaip neapsileidau, buta islaikiau ir neprasigeriau, nors dauguma nepakelia sitokios nastos doh.gif Jug viena likau visiskai, nei tevo salia nei mamos. Mama mirus jau buvo o tevas gyvas tik su kita gyvena ir ne mano mieste. Vienai teko eiti visur, nei mano gimines nei vyro gimines nieks nepadejo. Uz tai dabar esu stipri, gyvenimu musta ir pamokita, bet sveikatele pablogejo, vistiek atsiliepe visi sunkumai ) Vyras buvo kazkokio zmogaus iveltas i finansinius reikalus ir is ten neisbrido( bent as taip manau, nes jokio rastelio nebuvo palikes, nors visi faktai i ta rode) Zinau, kad musu gyvenimai uzprogramuoti, bet vis tiek sunku. Nors ir turiu dabar vyra(bet nesusituoke mes) ir suneli turiu nuo jo, bet tai ne tas zmogus kuri turejau. Taip sunku kai su vyrais atsisveikini tokiu budu, jei butume issiskire, kitas reikalas butu(tada yra pyktis, neapykanta tam zmogui) o kai vyras mirsta tada didelis skausmas mus nepalieka ilgai, dar jei nerandi savosios laimes antra karta arba radai, bet tai ne tas gyvenimas verysad.gif Po teisybe sako: ko turim- neissaugom, pametam-verkiam cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 25 rugsėjo 2009 - 13:37
QUOTE(mamakubu @ 2009 09 25, 14:30)
Dabar siek tiek kitaip is finansines puses, kai tiek praejo laiko, po truputuka viskas susitvarke. O kai yra kitas salia ir ukio reikalai geresni( kiek man teko vienai visko, net baisu ir dabar apie tai prisiminti. Kai kada pagalvoju ir kaip gi as atlaikiau, kaip pakeliau toki sunkuma, kaip neapsileidau, buta islaikiau ir neprasigeriau, nors dauguma nepakelia sitokios nastos doh.gif Jug viena likau visiskai, nei tevo salia nei mamos. Mama mirus jau buvo o tevas gyvas tik su kita gyvena ir ne mano mieste. Vienai teko eiti visur, nei mano gimines nei vyro gimines nieks nepadejo. Uz tai dabar esu stipri, gyvenimu musta ir pamokita, bet sveikatele pablogejo, vistiek atsiliepe visi sunkumai ) Vyras buvo kazkokio zmogaus iveltas i finansinius reikalus ir is ten neisbrido( bent as taip manau, nes jokio rastelio nebuvo palikes, nors visi faktai i ta rode) Zinau, kad musu gyvenimai uzprogramuoti, bet vis tiek sunku. Nors ir turiu dabar vyra(bet nesusituoke mes) ir suneli turiu nuo jo, bet tai ne tas zmogus kuri turejau. Taip sunku kai su vyrais atsisveikini tokiu budu, jei butume issiskire, kitas reikalas butu(tada yra pyktis, neapykanta tam zmogui) o kai vyras mirsta tada didelis skausmas mus nepalieka ilgai, dar jei nerandi savosios laimes antra karta arba radai, bet tai ne tas gyvenimas verysad.gif Po teisybe sako: ko turim- neissaugom, pametam-verkiam cray.gif

Dabar jus gyvenate visai kita savo gyvenimo etapa.Juk su pirmuoju vyru kai susitikot jus irgi buvot kitokia nei dabar esate.Isgyvenote jausmus visai kitaip nei,tarkim ,po 20 metu.Na kad ir ta meile.Jinai jau buna kitokia.Tiesiog daug kas keiciasi,keiciames ir mes patys,o taipogi ir poziuris keiciasi i daug ka,nes mes vis brestame kaip asmenybes ir igyjame gyvenimiskos patirties.Na, o kai netenkame mylimo ir brangaus zmogaus,- gyvenimas visiskai pasikeicia-tiesiog nebelieka jo dalies,suduzta gyvenimas i sukes.Netekties akivaizdoje viskas nublanksta.O jus nepaklausiate saves arba bent gal isivaizduojate, kaip butu (kokie jausmai) jei taip pat netektumet dabartinio vyro.Gal irgi atsimintumet tik tai,ka patyrete labai sviesaus?
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 09 26, 01:48)
Dabar jus gyvenate visai kita savo gyvenimo etapa.Juk su pirmuoju vyru kai susitikot jus irgi buvot kitokia nei dabar esate.Isgyvenote jausmus visai kitaip nei,tarkim ,po 20 metu.Na kad ir ta meile.Jinai jau buna kitokia.Tiesiog daug kas keiciasi,keiciames ir mes patys,o taipogi ir poziuris keiciasi i daug ka,nes mes vis brestame kaip asmenybes ir igyjame gyvenimiskos patirties.Na, o kai netenkame mylimo ir brangaus zmogaus,- gyvenimas visiskai pasikeicia-tiesiog nebelieka jo dalies,suduzta gyvenimas i sukes.Netekties akivaizdoje viskas nublanksta.O jus nepaklausiate saves arba bent gal isivaizduojate, kaip butu (kokie jausmai) jei taip pat netektumet dabartinio vyro.Gal irgi atsimintumet tik tai,ka patyrete labai sviesaus?

Turbut jus teisi g.gif Na kaip jau rasiau-ka turi zmogus niekad nevertini doh.gif Tik auisku blogai, kad as lyginu tos du vyrus(taip negalima). Turbut todel, kad pirmas buvo romantikas, svelnus wub.gif Antrame to net is toli nera verysad.gif Aisku tenka susitaikyti. Ka turiu ta turiu ir nieko cia nebepadarysi. Pati kalta. Jug sake, kad nera meiles, reikejo toli taip neeiti, bet vis tas moteriskas bailumas likti vienai mane ir prazude. Aciu jums, kad palaikot pokalbi 4u.gif
Atsakyti
aš pati dabar supratau,kad nevertinau tą ką turėjau,o dabar atrodo viską viską atiduočiau kad tik viskas būtų kaip buvę......... verysad.gif tik va noriu jūsų paklaust,kaip jūs viską ištvėrėt,kaip nepalūšt,ar neprireikė psihologo pagalbos? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2009 09 28, 13:47)
aš pati dabar supratau,kad nevertinau tą ką turėjau,o dabar atrodo viską viską atiduočiau kad tik viskas būtų kaip buvę.........  verysad.gif  tik va noriu jūsų paklaust,kaip jūs viską ištvėrėt,kaip nepalūšt,ar neprireikė psihologo pagalbos? verysad.gif

Ne neprireike. Pati medike, nors ir ne psichologe. Aisku buvo visko ir vakarais smarkus verkimai ir 150gr. ikalinejau, kad lengviau butu. Nezinau turbut dievulis padejo issilaikyti ir mintys apie vaikus. Kas butu jei jie manes netektu(kazkaip mes moteris apie tai galvojam, o vyrai maziau gal). Tik bgalvokit, kad viskas bus gerai, ir tikrai susitvarkys tas gyvenimas 4u.gif Bus ir juodu dienu, bet bus ir baltu mirksiukas.gif
Atsakyti