Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(laiminga_zmona @ 2009 09 05, 13:21)
Uzjauciu tave - mano vyras zuvo, kai as dar tik 12 savaiciu buvau nescia. Auginu dabar mazyli - savo didziausia dziaugsma ir dekoju dievui, kad dave man tokia dovana. Kiekviena diena savo vyra prisimenu, labai daznai sapnuoju, atrodo, kad jis ir toliau su manimi gyvena. Jau bus greit metai, kai jis zuvo, bet skausmas ne trupucio neatlego... Stiprybes jusu seimynai

Papildyta:
QUOTE(ramune155 @ 2009 09 05, 13:34)
Laikykis, širdele. Tuoj metai bus, kai žuvo mano vyras, likau su 3 dukrytem. Išvažiavo trumpam miestan ir nebegrįžo, aš vis dar laukiu.. ir nežinau ar kada susitaikysiu su tuo kad jo nera.
Sapnuoju dažnai kad jis grįžta namo..

Tiek norejau daug parašyt, ašaros riedet pradejo. Vistik skausmas dar labai stiprus..

O viespatie kiek musu daug. Didele jums uzuojauta console.gif ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 09 05, 18:27)
Papildyta:

O viespatie kiek musu daug. Didele jums uzuojauta console.gif ir stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikrai musu daug, nes vyru daugiau mirsta nei moteru... Gerai, kad musu nepaliko vienu - padovanojo vaikucius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 09 03, 12:12)
Tau geriau gal g.gif  Vat as tai kosmariskus sapnus sapnuoju apie saviski. Priskiriau tos sapnus prie kosmaru, nes jau beveik septynerius metus sapnuoju ji ir niekaip pasikalbieti negaliu, vis skambinu ir skambinu mobilioju ir negaliu susisiekti(ivairiais budais). Tai vietoj skaiciu man renka raides tai isijungia zaidimas, tai uzstringa telefonas tai pamirstu numeri. Ir taip kartojasi jau daug metu, jauciu jei neissiaiskinsiu kas tai yra, man stogas pavaziuos. Sako tesiog "nera rysio" su manim. O dabr dar geriau: savo dabartini sapnuoju, bet lyg ir buvusisis, veidu nematau. Ar cia jie i viena kuna sueina g.gif  Gerai butu rasti zmogu kas paaiskintu sapnus unsure.gif

aš nesu sapnų aiškintoja, bet mano pirma mintis, perskaičius tavo šią žinutę, kad tu ir negali jam "paskambinti", nes jokio tiesioginio ryšio su anuo pasauliu nėra. O jei kas ir turi tą ryšį, tai tikrai tik neeiliniai žmonės rolleyes.gif Mūsų ir "anas" pasaulis - du skirtingi poliai ir nei viena dūšelė negali ten nueiti ir vėl sugrįžti.
Kažkaip reiktų paleisti išėjusius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2009 09 08, 18:42)
aš nesu sapnų aiškintoja, bet mano pirma mintis, perskaičius tavo šią žinutę, kad tu ir negali jam "paskambinti", nes jokio tiesioginio ryšio su anuo pasauliu nėra. O jei kas ir turi tą ryšį, tai tikrai tik neeiliniai žmonės  rolleyes.gif Mūsų ir "anas" pasaulis - du skirtingi poliai ir nei viena dūšelė negali ten nueiti ir vėl sugrįžti.
Kažkaip reiktų paleisti išėjusius.  4u.gif

Turbut vis dar negaliu, nors retai dabar sapnuoju tos telefonus su jo, bet vis tiek ji prisimenu. Nemazai laiko pragyvenom kartu ( 14meteliu), dukros jau dideles, baige mokykla, istojo i univerus. Vis bandau save nuramint, kad jis viska mato ir dziaugesi uz jas, bet vis tiek asaru negaliu sulakyti, kad ir dabar... verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Užjaučiu visas, galiu tik įsivaizduoti koks skausmas. Stiprybės, Mielosios, stiprybės . . .
Atsakyti
gryda, na as tikrai neturiu jokiu ypatingu sugebejimu 4u.gif Tiesiog kalbuosi su juo ir viskas, tik sapne visada zinau, kad jis is tikruju mires ir bijau, kad jo dar kasnors nepamatytu, nes nezinosiu kaip jiems paaiskint, kad jis mires, bet yra salia manes. Nelabai aiskiai parasiau, bet gal suprasit. Nezinau ka sie sapnai reiskia, bet esu laiminga, kad jis aplanko mane sapnuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuuute @ 2009 09 11, 13:35)
gryda, na as tikrai neturiu jokiu ypatingu sugebejimu 4u.gif    Tiesiog kalbuosi su juo ir viskas, tik sapne visada zinau, kad jis is tikruju mires ir bijau, kad jo dar kasnors nepamatytu, nes nezinosiu kaip jiems paaiskint, kad jis mires, bet yra salia manes. Nelabai aiskiai parasiau, bet gal suprasit. Nezinau ka sie sapnai reiskia, bet esu laiminga, kad jis aplanko mane sapnuose wub.gif

ojeee unsure.gif ir mano tokie sapnai blink.gif
Atsakyti
Na ir aš į jūsų gretas ,nors taip nenorėčiau............ :verysad:Nors dabar suprantu, kaip yra ir jums labai skaudu Aš tik prieš mėn.staiga praradau savo mylimą ir brangų vyrą,paliko mane ir du mažiukus vaikiukus .......suprantu,kad tai labai trumpas laikas,bet kaip sunku,kad Dievas skiria tokius sunkius ir skaudžius išbandymus.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2009 09 11, 21:09)
Na ir aš į jūsų gretas ,nors taip nenorėčiau............ :verysad:Nors dabar suprantu, kaip yra ir jums labai skaudu Aš tik prieš mėn.staiga praradau savo mylimą ir brangų vyrą,paliko mane ir du mažiukus vaikiukus .......suprantu,kad tai labai trumpas laikas,bet kaip sunku,kad Dievas skiria tokius sunkius ir skaudžius išbandymus....  verysad.gif

Sveikute 4u.gif Uzuojauta tau console.gif ir stiprybes, bus sunku visada uzsuk cia pasikalbet, trumpam, bet padeda 4u.gif
Atsakyti
ačiū,nors kaip bebūtų skaudu,bet žingsnelis po žingselio žengiam į priekį..... verysad.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką po vyro mirties vis dar nešioju vestuvinį žiedą,kažkaip dar širdis neleižia jo nusiimt unsure.gif sakykit,ar reikia nusiimt ar ant kairės rankos nešiot ,esu visiškai pasimetus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2009 09 19, 16:56)
Turiu klausimuką po vyro mirties vis dar nešioju vestuvinį žiedą,kažkaip  dar širdis neleižia jo nusiimt  unsure.gif  sakykit,ar reikia nusiimt ar ant kairės rankos nešiot ,esu visiškai pasimetus  verysad.gif

Sveikute. Na reiktu ant kaires rankos nesioti ax.gif As tai savo pameciau kaip vyras dar gyvas buvo( neveltui te prietarai... verysad.gif ), nesiojau perdaryta mamos zieda, bet kai pmama mire o po to ir vyras tai visai nuemiau.
Atsakyti