Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(ragana66 @ 2011 05 17, 13:54)
Kai iš Tavęs Tavo žmogų atima likimas, susigyventi labai sunku... Nublanksta visi nesutarimai, nuoskaudos išnyksta, lieka tik šilti prisiminimai, skausmas ir suvokimas, jog Jis buvo idealus, nes mirusius mes linkę idealizuoti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskutinis komplimentas, kurį girdėjau, buvo iš pirmo vyro sesers. Jis buvo pasakytas su šelmiška šypsena ir skambėjo panašiai taip:
Seniai besimatėm. Kokia tu visa nusibaigusi, išėjusi iš veido, o jau raukšlės. Žyli tiesiog akyse...
Dedu daugtaškį, nes nepamenu viso monologo. Pusvalandį po to gaudžiau orą, juokiaus, stebėjaus ir aikčiojau iš nuostabos, toks lengvas šokas, kaip žmogus sugeba įgelti. Aš gi jos neklausiau, kaip aš atrodau. Ji buvo užstačiusi pravažiavimą, tai tik maloniai paprašiau praleisti.
Mano žmogaus seserys mane priėmė tokią, kokia buvau: susenusi nužilusi ar nesipraususi. Buvau atpratusi nuo tokio elgesio.
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 17, 17:23)
Paskutinis komplimentas, kurį girdėjau, buvo iš pirmo vyro sesers. Jis buvo pasakytas su šelmiška šypsena ir skambėjo panašiai taip:
Seniai besimatėm. Kokia tu visa nusibaigusi, išėjusi iš veido, o jau raukšlės. Žyli tiesiog akyse...
Dedu daugtaškį, nes nepamenu viso monologo. Pusvalandį po to gaudžiau orą, juokiaus, stebėjaus ir aikčiojau iš nuostabos, toks lengvas šokas, kaip žmogus sugeba įgelti. Aš gi jos neklausiau, kaip aš atrodau. Ji buvo užstačiusi pravažiavimą, tai tik maloniai paprašiau praleisti.
Mano žmogaus seserys mane priėmė tokią, kokia buvau: susenusi nužilusi ar nesipraususi. Buvau atpratusi nuo tokio elgesio.

Netaktiska sakyciau ax.gif juk ne is dziaugsmo 'is veido iseinama' .Kartais labai rekomenduotina pries kazka sakant atsidurti kito zmogaus kailyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 17, 19:23)

Man labiausiai įstrigusį komplimentą pasakė tolima mano giminaitė atsisveikinant po gedulingų pietų. "Tu labai puikiai laikaisi, žaviuosi tavim. Ir kaip tau naujas našlės vaidmuo?" Dar ir dabar suku galvą, ką turėjau atsakyti į tokį klausimą , gal reikėjo pasiūlyti apsikeisti vietomis? Kartais žmonių nejautrumas žudo...
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 05 16, 22:12)
Tikriausiai esate  negrynakrauje lietuve,kad tokia kilni  hihihi.gif

Esmi grynakraujė žemaitė, meybe24. mirksiukas.gif

Sakiau, kad neieškosiu, bet nesakiau, kad nenoriu būti ieškoma, mamakubu bigsmile.gif

Žodžio "Niekada" aš neminėjau, Raganiuke schmoll.gif rolleyes.gif

Ir jei likimas lems nusenti vienišai, geriau apsimesti, kad būtent taip ir norėjau, negu pripažinti rūgščią tiesą, kad niekas manęs nenorėjo. Ir taip apsimesti, kad pati patikėčiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 17, 19:23)

Rene0 reikejo su tokiu paciu sarkazmu atsauti, kad mol tau mieloji mano gyvenima tai gal ir ne taip prazyltum ir pasentum biggrin.gif
P.S. As kartai sakydavau kai manes paklausdavo kaip as gyvenu. Mano atsakymas buvo toks, kaip atrodau taip ir gyvenu. O atrodziau gal ir neblogai, nes atgal isgirsdavau atsakyma, kad gerai atrodau rolleyes.gif Pas mane tiesiog kredo gyvenime, jei ir buna man bloga, ar sergu, as niekad is namu neiseisiu nesusisukavus ir nors minimaliai nepasidazius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 17 gegužės 2011 - 21:01
QUOTE(mamakubu @ 2011 05 17, 21:52)
Rene0 reikejo su tokiu paciu sarkazmu atsauti, kad mol tau mieloji mano gyvenima tai gal ir ne taip prazyltum ir pasentum biggrin.gif
P.S. As kartai sakydavau kai manes paklausdavo kaip as gyvenu. Mano atsakymas buvo toks, kaip atrodau taip ir gyvenu. O atrodziau gal ir neblogai, nes atgal isgirsdavau atsakyma, kad gerai atrodau rolleyes.gif Pas mane tiesiog kredo gyvenime, jei ir buna man bloga, ar sergu, as niekad is namu neiseisiu nesusisukavus ir nors minimaliai nepasidazius.

Mamakubu, kadangi teko susipazinti asmeniskai, tikrai galiu nuosirdziai pasakyti, kad atrodai puikiai ir, jei nezinociau, niekada nebuciau net pagalvojusi, jog gyvenime teko patirti tokiu isbandymu...
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 05 17, 22:12)
Mamakubu, kadangi teko susipazinti asmeniskai, tikrai galiu nuosirdziai pasakyti, kad atrodai puikiai ir, jei nezinociau, niekada nebuciau net pagalvojusi, jog gyvenime teko patirti tokiu isbandymu...

Aha, ir as maciau, grazi moteris rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 05 17, 19:35)
Man labiausiai įstrigusį komplimentą pasakė tolima mano giminaitė atsisveikinant po gedulingų pietų. "Tu labai puikiai laikaisi, žaviuosi tavim. Ir kaip tau naujas našlės vaidmuo?" Dar ir dabar suku galvą, ką turėjau atsakyti į tokį klausimą , gal reikėjo pasiūlyti apsikeisti vietomis? Kartais žmonių nejautrumas žudo...

Reikejo sakyti,kad per jos laidotuves dar geriau atliksit vaidmeni ax.gif Nors kita vertus,geriau ignoruoti ir pamirsti,kvailiu pilnas pasaulis,ant kiekvieno neuztektu laiko pykti ax.gif
Papildyta:
Del komplimentu,tai net nuosirdus gali priversti nejaukiai pasijausti.Man vakar taip buvo.Netiketai gavau zinute i klases rusiska puslapi,kuriame esu prisiregistravusi.Parase buvusi mano mylimojo kaimyne.Net pagalvoti negalejau ,kad ji mane susiras.Man ta salis kurioje gyvenau ,sirdyje taip ir pasiliko 1998-2000 metai,kai nebuvo masiniu kompiuteriu ir interneto.Zodziu parase,kad mano seima labai grazi:ir vyras ,ir vaikai,kad dziaugiasi jog atsigavau ir susikuriau grazu gyvenima.Atrodo tureciau dziaugtis ir aciu pasakyti(pasakiau),bet sirdyje labai nejaukiai pasijauciau.Lyg kalta.Nelabai normalu turbut,juk tiek metu praejo,bet yra kaip yra.Kazkoks keistas menuo.
Papildyta:
QUOTE(mamakubu @ 2011 05 15, 19:34)
Tai galima sakyti, kad sutikus savaja antra puse jis jus isgelbejo, o gal vel viska versim i likima unsure.gif Labai dziaugiuos, kad viskas jums dabar yra gerai. Nekas buvo tos mintys apie savizudybe. Man taip nebuvo, nes kazkaip du palikti vaikai man neleido ta padaryti, tik vienas buvo galvoj, kaip dabar isgyventi ir vaikus ant koju pastatyti.

Galvojau keleta dienu,kiek tas mano esamas vyras prisidejo prie to ir ,rodos, tikrai isgelbejo.Tuo metu jis buvo blogesnis uz mane,tai kol as ji tobulinau nepastebejau kaip metai praleke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 17 gegužės 2011 - 21:49

Man drabužiai yra dėl dviejų priežasčių:

Kad nebūtų šalta; unsure.gif

Kad nebūtų gėda. blush2.gif

Ragana66,

Jei atsakysi nemandagiai, tarkim, per jūsų laiduotuves atsodysiu dar geriau, bus panaudota prieš tave.
Aš gal būčiau pasakiusi, kad dar nespėjau įsijausti.
Nors gražiausias atsakymas į kvailus klausimus yra tyla. Tik patraukti pečiais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene0: 18 gegužės 2011 - 00:45

P.s. Visos matė mamakubu, kokia ji graži. Tik aš viena- ne. Štai sėdžiu ir pavydžiu visoms. Sėdžiu ir pavydžiu. mirksiukas.gif Gal gali bent nuotraukytę į paštuką? Tuomet žinočiau, apie ką čia visos... Ačiū rolleyes.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene0: 18 gegužės 2011 - 08:21
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 18, 09:16)
P.s. Visos matė mamakubu, kokia ji graži.  Tik aš viena- ne. Štai sėdžiu ir pavydžiu visoms. Sėdžiu ir pavydžiu.  mirksiukas.gif  Gal gali bent nuotraukytę į paštuką? Tuomet žinočiau, apie ką čia visos... Ačiū  rolleyes.gif  flirt.gif

Ne visos.. ne visos mate ax.gif

Apie išvaizda.. na ka aš žinau.. žilus plaukus dažau tongue.gif .. atrodau taip kaip pačiai norisi ir tiek.. o kas dušioj dedasi nieks nemato gi smile.gif
O šiaip dažnai mintys aplanko.. kad žmogus ateina su kažkokia misija.. ir ja atlikes išeina.. nes aš taip pasikeičiau po Jo mirties.. kad save sunkiai atpažistu..labai pradejau pasitiket savim.. nes žinau kad be manes jau niekas nieko nepadarys.. kad vaikam reik ne tik mamą .. bet ir tetį atstot..ir dar visas 3 mergas ant koju pastatyt... tik kartais sunku.. velniškai.. kai ner i ka atsiremt..
Atsakyti