Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(ragana66 @ 2011 05 21, 13:22)
Mamakubu, Maybe24, kaip jūs įsileidote į savo širdis antruosius vyrus? Juk anapus išėjusį žmogų mes beveik sudievinam, atrodo, kad jis buvo tobulas, tai kaip tie kiti žmonės atsiranda našlių gyvenime? Ar nėra taip, kad mintyse vis lyginate antrąjį su pirmuoju pastarojo naudai..

Beveik taip ir yra Ragana66. Pagal mano gyvenima galima sakuyti ir romana parasyti galima. Su dabartiniu savo as buvau susipazinus kokiu metu 26 atgal, net dar nepazinus savo pirmo MB. Tik to laiku taip jau ivyko (aplinkybes), kad kai isejom su podruzke i pasimatyma mes prasilenkem su jais (jis atejo su savo draugu, su kurio iki siu dienu bendrauja, o as iki siu dienu su savo podruzke smile.gif )O kai man jis paskambino tuo laiku ir sako: tai mes turbut niekada nesusitiksim, ant ko gavo atsakyma, turbut niekada rolleyes.gif O sutikau ji po 20m. kai jau mano MB nebuvo verysad.gif Per ta laika jis buvo vedes bet vaiku neturejo, bet kai susitikom, jau buvo issiskyres. Pabuvom kartu, o as dar toks zmogiukas, kad man labai baisu buti vienai gyvenime, bet specialiai nieko neieskojau. O ji jau pazinojau seniai ir jo zmona irgi, mes visi pazistami ir jis su mano pirmoju MB irgi buvo draugai, nes studijavo kartu. Vaiko gal ir negimdyciau, nes man jau tikrai pakako mano dveju paauglisku mergaiciu, bet jis buvo pasakes, kad jei gyvent kartu reiktu bendro vaikelio. Na as ir surizikavau, tik del to, kad jis vaiku neturejo ir zinodama, kad turesiu sunu bigsmile.gif O berniuko norejau smile.gif Dabar kartu lankom mano pirmo MB kapa, tvarkom ir pastovim, patylim. As tai mintyse visad atsiprasineju ir dekoju savo pirmajam, kad jis man dave galimybe ne buti vienai, nesikankinti. Bet gyvendama su dabartiniu visgi negaliu pamirsti savo pirmojo ir daznai sau leidziu paverkti. Nors abudu vyrai geri, tik mano pirmasis daugiau romantikas buvo ir svelnesnis. O dabartinis gyvenimo jau pamokitas tai gal ir ta romantika dingo, bet vistiek as nugalejau. Nes kai susipazinom ir jau pradejom gyvenima kartu ir net kai jau gime sunus dar nei karto maniskis nebuvo pasakes, kad myli mane. Ir tik po kiek laiko prabilo. Galvojau, kad man taip ir reiks gyventi su kietakakciu, bet suminkstejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 05 21, 11:22)
Maybe24, kaip jūs įsileidote į savo širdis antruosius vyrus? Juk anapus išėjusį žmogų mes beveik sudievinam, atrodo, kad jis buvo tobulas,

Mano istorija skiriasi nuo daugumos del amziaus ir del bendro gyvenimo nebuvimo.Kai man nutiko nelaime as buvau abituriente likus 1.5 menesio iki egzaminu ir paskutinio skambucio.Aisku del to,pati nelaime netapo maziau skaudi ir tas skausmas greiciau nepraejo.
Tuos pirmus metus po katastrofos as ne gyvenau,o nezinau,ka veikiau,kazkoks kosmaras istikruju buvo.Kai susipazinau su dabartiniu vyru buvo praeje apie 14 menesiu ir kaip zaibas trenke,susuko ir prota ir sveika nuovoka.Dabar galvoju,gal cia man taip Dievulis dave sansa i gyvenima sugrizti.Apie tai,kad gyvenu su kitu vyru,pradejau mastyti gerokai veliau ir zinoma lygindavau.Tas lyginimas tikrai nebuvo mano dabartinio vyro naudai,bet gal butent del to idejau tiek darbo,kad zmogus pasikeistu(pavyko tik po 5 metu smile.gif )
Pirmasis mylimasis isties tobulas buvo,ne pagal metus suauges(buvo 4 metais vyresnis).Musu meiles pavydejo visi draugai,as kiekviena diena nubusdavau su nuostaba,kaip gerai,kad gyvenu.O jis sakydavo,kad esu jo svajoniu issipildymas smile.gif Jau po nelaimes,kaimyne guosdama mane sake,kad retas patiria tokia meile,todel tureciau buti laiminga,nors ir ji buvo neilga verysad.gif Prisimenu viska iki smulkmenu:jo isskalbtu,lauke isdziuvusiu rubu kvapa,ugneles akyse,misko kvapa,kuriame turejom savo vietele prie seno didelio medzio(ten ir vaziavom ta nelemta diena)...
Dabar aisku negalvoju,kas butu,jei butu,nes nera prasmes.
Atsakyti
As iki sios minutes turiu savo pirmo MB parasyta fraze. Tas popieriukas su metais eina vis senin, bet issaugosiu kiek galesiu, nesioju ji prie saves. O ten tik tiek ir parasyta, kad " as paprasciausiai labai tave myliu". Kadaise kaip zinodama paprasiau ji man ka nors parasyti, vat ir issaugojau iki siu dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 21 gegužės 2011 - 15:19
Forumas, be to gero, ką mes gaunam guosdamos viena kitą, turi ir kitą pusę. Jis atima labai daug laiko. Bent jau aš nesugebu parašyti lakoniškai. Ypač į až. Viena žinutė man atseina penkias valandas ir popierinio rankšluosčio ritinėlį ašaroms ir snargliams. Rašau-trinu-verkiu-rašau-trinu-verkiu. Tai per asmeniška, tai nepadoru jus apkrauti, tai liečia trečiuosius asmenis... Tapau priklausoma nuo forumo. Po darbo skubu patikrinti paštą, o ne užsuku pas savo sesę, kuri po savaitės išvyksta į užsienį ir nematysiu jos visus metus. Mano abiturienė dukra apie savo gyvenimo svabiausius momentus: brandos egzaminus, pask. skambutį, išleistuvių suknelę, studijas įprato kalbėti su mano nugara, palinkusia prie forumo. Vagiu iš savęs laiką, skirtą miegui, namų ruošai. Susilaiko darbai. Stabdau save, kad gyvenimas vyksta ne forume. Šiandien 4 val. pjoviau žolę.
Jūs man daug padėjot.(Ne žolę pjauti schmoll.gif ) Myliu jus visas, likimo sesės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 22, 14:09)
Forumas, be to gero, ką mes gaunam guosdamos viena kitą, turi ir kitą pusę. Jis atima labai daug laiko. Bent jau aš nesugebu parašyti lakoniškai. Ypač į až. Viena žinutė man atseina penkias valandas ir popierinio rankšluosčio ritinėlį ašaroms ir snargliams. Rašau-trinu-verkiu-rašau-trinu-verkiu. Tai per asmeniška, tai nepadoru jus apkrauti, tai liečia trečiuosius asmenis... Tapau priklausoma nuo forumo. Po darbo skubu patikrinti paštą, o ne užsuku pas savo sesę, kuri po savaitės išvyksta į užsienį ir nematysiu jos visus metus. Mano abiturienė dukra apie savo gyvenimo svabiausius momentus: brandos egzaminus, pask. skambutį, išleistuvių suknelę, studijas įprato kalbėti su mano nugara, palinkusia prie forumo. Vagiu iš savęs laiką, skirtą miegui, namų ruošai. Susilaiko darbai.  Stabdau save, kad gyvenimas vyksta ne forume. Šiandien 4 val. pjoviau žolę.
Jūs man daug padėjot.(Ne žolę pjauti  schmoll.gif  ) Myliu jus visas, likimo sesės  mirksiukas.gif

Rene0, mieloji, juk tai Jūsų gedėjimo forma, nesigraužkite. Gal Jūsų atveju priklausomybė ar priklausomybė padės nelūžti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 22, 14:09)
Forumas, be to gero, ką mes gaunam guosdamos viena kitą, turi ir kitą pusę. Jis atima labai daug laiko. Bent jau aš nesugebu parašyti lakoniškai. Ypač į až. Viena žinutė man atseina penkias valandas ir popierinio rankšluosčio ritinėlį ašaroms ir snargliams. Rašau-trinu-verkiu-rašau-trinu-verkiu. Tai per asmeniška, tai nepadoru jus apkrauti, tai liečia trečiuosius asmenis... Tapau priklausoma nuo forumo. Po darbo skubu patikrinti paštą, o ne užsuku pas savo sesę, kuri po savaitės išvyksta į užsienį ir nematysiu jos visus metus. Mano abiturienė dukra apie savo gyvenimo svabiausius momentus: brandos egzaminus, pask. skambutį, išleistuvių suknelę, studijas įprato kalbėti su mano nugara, palinkusia prie forumo. Vagiu iš savęs laiką, skirtą miegui, namų ruošai. Susilaiko darbai.  Stabdau save, kad gyvenimas vyksta ne forume. Šiandien 4 val. pjoviau žolę.
Jūs man daug padėjot.(Ne žolę pjauti  schmoll.gif  ) Myliu jus visas, likimo sesės  mirksiukas.gif

Praeis ta priklausomybe su laiku mirksiukas.gif man tai nuo visu minčiu padeda darbas.. fizinis.. taip išsikraunu , kad vos iki lovos šliaužiu smile.gif o kadangi likau viena su namu.. tai darbelio i valias smile.gif
Mano vyresnele irgi baigineja šiemet.. ot nervinuos.. daugiau negu ji pati..
Atsakyti
QUOTE(ramune155 @ 2011 05 22, 21:14)
Praeis ta priklausomybe su laiku mirksiukas.gif  man tai nuo visu minčiu padeda darbas.. fizinis.. taip išsikraunu , kad vos iki lovos šliaužiu smile.gif o kadangi likau viena su namu.. tai darbelio i valias smile.gif
Mano vyresnele irgi baigineja šiemet.. ot nervinuos.. daugiau negu ji pati..

Pazistamas jausmas tas nervinimasis pries abituriento ekzaminus rolleyes.gif Dabar kazkaip as rami, nors siemet mano vidurinioji baigineja antra kursa universiteto ir taps aisku ar ji gaus krepseli tolimesniems mokslams. Maniske papuole i ta pirma krepseliu dalinima. Vyresne tai mokosi pagal senus istatymus. Kitais metais bus bakalaure. Laikas bega unsure.gif
Atsakyti
Liūdnos mintys tikriausiai niekada neklauso, kai jas ramini... jos plaka su širdim, jos tyli su tyla, jos kalba su žodžiais, tada, kai nori, jog jų nebeliktų - jos yra... įsirėmina akyse ir kažkokiu nepaaiškinamu būdu sukuria ašaras...

Atsakyti
QUOTE(ramune155 @ 2011 05 22, 20:14)
  man tai nuo visu minčiu padeda darbas.. fizinis.. taip išsikraunu , kad vos iki lovos šliaužiu smile.gif

Visą žiemą kasiau sniegą. Neprašvitus, dieną, sutemus. Sningant. Galvojau, raudojau, kasiau. Džiaugiausi, kad gausiai snigo. Jei nesnigo, nešiau iš patvorio į kitą kiemo pusę. Sukasiau tokią barikadą, kad manęs nebesimatė.Kieme buvo galima futbolą žaisti. Bet kuriuo paros metu.
Dabar pjaunu žolę. Kas antrą dieną. unsure.gif
Tikiuosi, rudenį bus daug lapų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 23, 19:26)
Visą žiemą kasiau sniegą. Neprašvitus, dieną, sutemus. Sningant. Galvojau, raudojau, kasiau. Džiaugiausi, kad  gausiai snigo. Jei nesnigo, nešiau iš patvorio į kitą kiemo pusę.  Sukasiau tokią barikadą, kad manęs nebesimatė.Kieme buvo galima futbolą žaisti. Bet kuriuo paros metu.
Dabar pjaunu žolę. Kas antrą dieną.  unsure.gif
Tikiuosi, rudenį bus daug lapų...  verysad.gif

Kaip Jums sunku 4u.gif Is visos sirdies linkiu,kad kuo greiciau ateitu i Jusu gyvenima ramybe ir pusiausvyra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ramune, Rene0, kaip gerai, kad jums fizinis darbas padeda.
Man visai ne ax.gif Tada galva laisva, atsiminimai, atsiminimai, su vaizdais, kvapais, žodžiais.
Labiausiai padėtų tekstų rašymas, bet, kaip jau kitur guodžiausi, visose knygose, kuriomis naudojuosi, Jo pabraukimai, pastabos, nuorodos. Atitraukia ilgam, sugrįžti sunku. Labai greit pavargstu nuo tos įtampos.
Vakarais išjungiu kompą, po kelių sekundžių įjungiu "Žinių radiją" ir kalbant "Svobodai" užsnūstu, - žinau, kitaip neužmigsiu, jei pabusiu - taip pat, reikės vaistų. Klausausi kartais visiškų nuobodybių, bijau laidų apie džiazą, nes ten ilgi muzikiniai intarpai ax.gif .
Rytoj lygiai 11 mėnesių verysad.gif . cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 23, 21:26)
Visą žiemą kasiau sniegą. Neprašvitus, dieną, sutemus. Sningant. Galvojau, raudojau, kasiau. Džiaugiausi, kad  gausiai snigo. Jei nesnigo, nešiau iš patvorio į kitą kiemo pusę.  Sukasiau tokią barikadą, kad manęs nebesimatė.Kieme buvo galima futbolą žaisti. Bet kuriuo paros metu.
Dabar pjaunu žolę. Kas antrą dieną.  unsure.gif
Tikiuosi, rudenį bus daug lapų...  verysad.gif

Rene0 tik nepersidirbkit, nes nei nepastebesit kaip sveikatyte sustreikuos. Man irgi taip buvo kai apsiemiau ant saves visus darbus doh.gif Ir sirdies permusimai atsirado ir kai kas dingo is tu nervu (pusesere is raudonvario ilgai nevaziavo, galvojo, kad per anksti klimaksas prasidejo) biggrin.gif Ir t.d. ir t.p. Tik nusikamavus supratau ka as sau pridariau. Niekas jus nepagailes sitam s.. gyvenime, visi tik tipo "laikykis meloji", kaip as nepakenciu tu zodziu nuo to laiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(nutė @ 2011 05 23, 23:25)
Ramune, Rene0, kaip gerai, kad jums fizinis darbas padeda.
Man visai ne  ax.gif Tada galva laisva, atsiminimai, atsiminimai, su vaizdais, kvapais, žodžiais.
Labiausiai padėtų tekstų rašymas, bet, kaip jau kitur guodžiausi, visose knygose, kuriomis naudojuosi, Jo pabraukimai, pastabos, nuorodos. Atitraukia ilgam, sugrįžti sunku. Labai greit pavargstu nuo tos įtampos.
Vakarais išjungiu kompą, po kelių sekundžių įjungiu "Žinių radiją" ir kalbant "Svobodai" užsnūstu, - žinau, kitaip neužmigsiu, jei pabusiu - taip pat, reikės vaistų. Klausausi kartais visiškų nuobodybių, bijau laidų apie džiazą, nes ten ilgi muzikiniai intarpai  ax.gif .
Rytoj lygiai 11 mėnesių  verysad.gifcray.gif

Nutė greitai jau visai greitai bus truputuka lengviau console.gif Po metu sako sumazeja skausmas. Sumazeja bet nepraeina.
Atsakyti