Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(mamakubu @ 2011 05 24, 10:17)
Rene0 tik nepersidirbkit, nes nei nepastebesit kaip sveikatyte sustreikuos. Man irgi taip buvo kai apsiemiau ant saves visus darbus doh.gif

Parodyk, mieloji, kas iš kito klaidų pasimokė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 24, 12:20)
Parodyk, mieloji, kas iš kito klaidų pasimokė  bigsmile.gif

Nea neparodysiu tongue.gif Aisku apsiimam darbais, uzsimirstam bet poto sveikatyte kai suslubuoja tai ne kas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 24 gegužės 2011 - 17:32
QUOTE(mamakubu @ 2011 05 24, 10:17)
visi tik tipo "laikykis meloji", kaip as nepakenciu tu zodziu nuo to laiko unsure.gif

Na, dėl to "laikykis", tai ir aš nieko gudriau nesuveliu, todėl ir ant kitų nepykstu. Nėra lengva išreikšti užuojautą. Nuoširdžią taip pat. Visada pasakau ką nors negudraus.

Mano draugės vyras sirgo t.p. liga. Sekėme vieni kitus iš skyriaus į skyrių. Kai manasis buvo labai silpnas, jos vyras dar valgė ir vaikštinėjo koridoriumi. Tą penktadienį, kai jos vyrą išlydėjo, (manasis jau buvo agonijoj) užbėgau paverkti kartu su ja bent kelias minutes. Ji sakėsi vis spėliojusi, kuris pirmas. Manasis išėjo po šešių valandų.
Esam kapo kaimynai. Šiandien ji paskambino ir pasisiūlė palieti našlaites. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 24, 18:27)
Šiandien ji paskambino ir pasisiūlė palieti našlaites.  verysad.gif

Kvaila, cituoju save. g.gif

Bet kaip jai reikėjo pasakyti, kad ne dėl tų našlaičių aš ten lakstau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 25, 10:41)
Kvaila, cituoju save.  g.gif

Bet kaip jai reikėjo pasakyti, kad ne dėl tų našlaičių aš ten lakstau...  schmoll.gif

Rene0 o jus turbut pagalvojot, kad kaimyne gal jums turi priekaista, o gal ji tik nori padeti? g.gif Na bent megina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2011 05 25, 09:48)
Rene0 o jus turbut pagalvojot, kad kaimyne gal jums turi priekaista, o gal ji tik nori padeti? g.gif Na bent megina unsure.gif

Žinoma, mamakubu, ji man nori padėti. Ir atsilyginti, nes ji pati nevairuoja, daug dirba, abu sūnūs dirba, todėl kapelį lanko rečiau, nei aš. O aš ir jos našlaites palieju. Ji mane užjaučia ir nori pavaduoti, žino, kiek esu užimta. Nė vienas savas nėra taip parodęs širdies. unsure.gif Bet, kai ji pasakė, kad tu rytoj nevažiuok... Lyg kalba eitų apie pomidorų lysvę... unsure.gif

Be to, šianakt lijo...

Ups, vėluoju į poezijos pavasarį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 25, 12:59)
Nė vienas savas nėra taip parodęs širdies.  unsure.gif

Va cia tai irgi tiesa. man irgi parode sirdy ir padejo svetimi, kai savi, na as tai vadinu "sedejo kaip peles po sluota" Vieni tik patvirtino, kad man bus sunku doh.gif o gimines pasake skambink jei kas. Na as savo situacijoje manau, kad ne as turiu giminiai skambinti o bent karst nuo karto turetu ji ta padaryti. Nes gimine tai zino kaip man sunku o svetimiems as galiu paskambinti ir paprasyti pagalbos, nes jie nezino. Na bent tada buvau tokios nuomones. Turiu tokia kieta kaimyne kuri ir padejo man tomis minutemis ir dienomis ir ne tik moraliskai o net gi finansiskai nors visai prasymo nebuvo. Tiesiog ji pati taip nusprende ir pirko man i namus visokius buitinius daiktus. O kai buvo mano ar vaiku gimtadieniai visad buvo atejusi su vokeliu unsure.gif Va kam turiu buti dekinga, zmogui kuris neklause o tesiog eme ir padejo. Palaike mane iki to laiko kol pas mane neatsirado antra puse, tarsi paremdama mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2011 05 25, 21:01)
Va cia tai irgi tiesa. man irgi parode sirdy ir padejo svetimi, kai savi,  na as tai vadinu "sedejo kaip peles po sluota" Vieni tik patvirtino, kad man bus sunku doh.gif o gimines pasake skambink jei kas. Na as savo situacijoje manau, kad ne as turiu giminiai skambinti o bent karst nuo karto turetu ji ta padaryti. Nes gimine tai zino kaip man sunku o svetimiems as galiu paskambinti ir paprasyti pagalbos, nes jie nezino. Na bent tada buvau tokios nuomones. Turiu tokia kieta kaimyne kuri ir padejo man tomis minutemis ir dienomis ir ne tik moraliskai o net gi finansiskai nors visai prasymo nebuvo. Tiesiog ji pati taip nusprende ir pirko man i namus visokius buitinius daiktus. O kai buvo mano ar vaiku gimtadieniai visad buvo atejusi su vokeliu unsure.gif Va kam turiu buti dekinga, zmogui kuris neklause o tesiog eme ir padejo. Palaike mane iki to laiko kol pas mane neatsirado antra puse, tarsi paremdama mane blush2.gif

Man irgi daug lengviau pasisiulyti nei paprasyti... Tikrai sunku, kai mano pypliams ti metai ir treji, bet nemoku prasyti pagalbos. Dziaugiusoi bent jau tuo, kad sugebejau persilauzti ir bent siek tiek priimu svetimu demesi ir rupesti. Nes taip jau buvau aukleta, kad tavo problemos ir tavo bedos yra tik tavo ir nesitikek pagalbos is svetimu... Net ir vaikus seneliams palieku, jausdama ta auklejimo itaka, jog "Tavo vaikai yra tavo ir tu esi uz juos atsakinga, todel neteisinga juos uzkrauti kitiems, kad ir saviems".
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 05 25, 23:29)
Man irgi daug lengviau pasisiulyti nei paprasyti... Tikrai sunku, kai mano pypliams ti metai ir treji, bet nemoku prasyti pagalbos. Dziaugiusoi bent jau tuo, kad sugebejau persilauzti ir bent siek tiek priimu svetimu demesi ir rupesti. Nes taip jau buvau aukleta, kad tavo problemos ir tavo bedos yra tik tavo ir nesitikek pagalbos is svetimu... Net ir vaikus seneliams palieku, jausdama ta auklejimo itaka, jog "Tavo vaikai yra tavo ir tu esi uz juos atsakinga, todel neteisinga juos uzkrauti kitiems, kad ir saviems".

As tai net nezinau kaip buvau auklejima. Mama su teciu issiskyre kai man buvo vos 10m. Bet visas tas "gelezines moters" ivaizdys itariu, kad nuo seneliu is mamos puses. Bet tos kaukes uzdejimas nepadeda man gyventi geriau. Kaip jau sakiau noriu pasijusti moterys, atsiremti ar tureti tvirta peti. S.m. jo neturiu nes dabartinis isvykes i UK ir vel viskas tenka vienai. O jei ir atvyks tai pas dabartini yra mamyte, jis vienturtis sunelis, tai ten tikra moterys, nieko nesugebanti be sunelio padaryti ir vel tenka buti "gelezine" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lygiai prieš metus manąjam sulašino pirmą chemiją... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene0: 30 gegužės 2011 - 22:23
QUOTE(Rene0 @ 2011 05 30, 23:21)
Lygiai prieš metus manąjam sulašino pirmą chemiją...  cray.gif

4u.gif O gal geriau negalvoti apie tokias datas, dienas? Gal geriau galvoti apie gražias, kartu praleistas akimirkas? Man taip lengviau savo abu tėvus prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2011 05 31, 09:23)
4u.gif O gal geriau negalvoti apie tokias datas, dienas?

Tikiuosi, vėlesniais metais ir man tai pavyks.
Nors tikrai niekada negalėjau pasigirti gera atmintim, bet dabar kasdien prisimenu šią dieną pernai. Nuo kovo trečios, kai paralyžavo balso stygą; gegužės trečios, kai echoskopu aptiko darinį aortos lanke; penktą dieną, kai reanimobiliu išvykom į kardiorenimaciją Santariškėse...17 dieną- operacija krūtinės chirurgijos centre. Ir taip kasdien...
Tik prieš metus pradėtas gydymas, o 6 mėn. ir 5 dienos jo jau neturiu . cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene0: 31 gegužės 2011 - 16:42