Na neisejo tinkamu kampu nufotografuoti,kad viskas aiskiai matytusi, bet manau kad pas mane ne tas pagrindinis -pirmukas issikises,o salia jo esantis biski ilindes delto taip ir atrodo lyg butu kiek atsikises. O apacioje pas mane irgi nelygus, bet kadangi neapdovanojo manes tokia grazia,placia,israiskinga sypsena,tai apacioje dantukai kaip ir nesimato,tai tiek to,ju netvarkysiu...Dantys baltesni del to kad pries pora metu truputy balinausi su tokiais pleistriukais, parsiveziau is JAV (dar turiu tai pries estetini dar basibalinsiu,kad per vestuves graziai atrodyciau

O del tu plombu- as sutinku,gali buti ,kad po kiek metu jos atrodys tikrai baisiai... Uztat manau jau cia mes pacios del grozio maunam kilpa ant kaklo- turesim ir priziureti labiau,rupintis,dazniau lankytis pas stomotologus.. Bet juk gyvenam tik viena karta! Dabar tai jaunos esam ir norim atrodyt grazios, kas is to kad tie patys musu dantys po 20-30 metu suges, gal bus baisesni nei tos plombos, ir reikes tvarkytis ar taip ar taip.. o tada jau tas grozis nebebus toks aktualus

Del breketu- sutinku kad jie geriau nei plombos.. bet as ju nebesideciau, delto kad 3-4 metus jau nesiojau! ir kas is to.. nuemus breketus,praktiskai jau visa gyvenima reikia nesioti tokia paprasta plokstele,bent kol namie esi, nes poto dantukai vel iseina is vietu- kaip ir atsitiko man. O kuo vyresnis esi, tuo sunkiau tuos dantis sutvarkius su breketais,islaikyti tiesius..
O man kaip minejau, ar taip ar taip reikia tvarkyti, plombuoti priekinius, nes is vidaus kariesas, o plombuojant,man tiesiog plombas des taip kad dantis tiesesnis atrodytu..
Oj kiek as cia daug prirasiau