Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Lenora @ 2007 11 06, 13:35)
O Kaune Kristianoj jau yra?

Aš čia apie pudros rutuliukus, tuos Meteoritus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 06, 13:35)
O Kaune Kristianoj jau yra?

Meteoritinių kvepaliukų nebėra nė vienoj Kristianoj. Ir net užsienyje jie raritetas. Rodos, nebegaminami... tenka uostyti pudrą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 06, 14:37)
Aš čia apie pudros rutuliukus, tuos Meteoritus. biggrin.gif

Nu geras biggrin.gif o aš pagalvojau, kad jau kvepaliukus atvežė doh.gif
Atsakyti
jau įsivaizduoju: nueinu į Kristianą, susirandu konsultantę ir prašau nurodyti kur Meteoritų pudrą galima rasti - pauostyti noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 06, 13:41)
Meteoritinių kvepaliukų nebėra nė vienoj Kristianoj. Ir net užsienyje jie raritetas. Rodos, nebegaminami... tenka uostyti pudrą.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Lenora @ 2007 11 06, 13:42)
Nu geras  biggrin.gif  o aš pagalvojau, kad jau kvepaliukus atvežė doh.gif

Nea, tų dar teks palaukti. ax.gif Be to, aš juos tik iš tolo tematysiu, unsure.gif kvapą sužinot teks į Kristianą kulniuot, pudrą uostyt. lotuliukas.gif
QUOTE(soir @ 2007 11 06, 13:53)
jau įsivaizduoju: nueinu į Kristianą, susirandu konsultantę ir prašau nurodyti kur Meteoritų pudrą galima rasti - pauostyti noriu lotuliukas.gif

Ale žinok, laisvai. bigsmile.gif Mėginėliai stovi padėti, tik uostyk ir kaifuok kiek širdis geidžia. bigsmile.gif Gaila tik, kad ant riešo užsipurkšt neišeis... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 06, 14:55)
:Gaila tik, kad ant riešo užsipurkšt neišeis... g.gif  lotuliukas.gif

tai užsitept išeina, užtat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 14:56)
tai užsitept išeina, užtat  4u.gif

Na tas tai taip unsure.gif ale kaži ar kvepės užsitepus... mastau.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 06, 16:14)
Na tas tai taip unsure.gif ale kaži ar kvepės užsitepus... mastau.gif  tongue.gif

na ir linksmai cia jus bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 06, 15:14)
Na tas tai taip unsure.gif ale kaži ar kvepės užsitepus... mastau.gif  tongue.gif

Na aš ant savo snukelio kai mozoju, jaučiu kvapą nuo šepetėlio. Bet kai baigiu tepliot, ir vaikštai visa graži, biggrin.gif tai nebejaučiu jokio kvapo. Iš dėžutės reikia įkvėpt stipriai, tada stipriausiai kvepia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 06, 15:26)
Iš dėžutės reikia įkvėpt stipriai, tada stipriausiai kvepia... 4u.gif

Bene toksikomanė kokia būsi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 15:34)
Bene toksikomanė kokia būsi?  lotuliukas.gif

Aha, - manė -manė. Kaip ir dauguma čia rašančių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dolce Vita, na, ne tik iš tolo aš tau tuos Meteoritus parodysiu - dar ir apipurkšiu nori nenori hihihi.gif
Atsakyti