Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(denaxa @ 2007 10 18, 23:36)
Netiesa smile.gif kokiu ketvirtu begiu gal,bet pirmu-ne.Tiktai greiciau vaziuojant reikia mikliau vaira sumest.  ax.gif

na jo tongue.gif
Atsakyti
vajetau manes dar laukia viskas pries akis doh.gif
Atsakyti
gal kas gali pasidalinti nuomone apie vairavimo ypatumus siauliuose??? bigsmile.gif i ka demesi reiktu atkreipti??? nes siauliu nepazistu, o mokiausi siauliuose, nes vasara dirbau ten. nu tai kiek su instruktoriu pravazinejau, ir viskas ax.gif aisku dar ir papildomu vaziavimu emiau.nu galvojau, kad lengviau jame bus laikyt, nes mazesnis miestas nei kaunas ir laiko laisvo daugiau turejau, db gailiuosi gal...truputi...kad su tais siauliais pradejau bash.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 10 19, 15:55)
gal kas gali pasidalinti nuomone apie vairavimo ypatumus siauliuose??? bigsmile.gif  i ka demesi reiktu atkreipti??? nes siauliu nepazistu, o mokiausi siauliuose, nes vasara dirbau  ten. nu tai kiek su instruktoriu pravazinejau, ir viskas ax.gif aisku dar ir papildomu vaziavimu emiau.nu galvojau, kad lengviau jame bus laikyt, nes mazesnis miestas nei kaunas ir laiko laisvo daugiau turejau, db gailiuosi gal...truputi...kad su tais siauliais pradejau bash.gif

siauliuose labai daug greicio zenklu ir vienpusio eismo.. reikia zinot vienpusio eismo ypatumus ax.gif
Atsakyti
siandien turbut ne mano diena buvo, nes viskas is ranku krito... blush2.gif vietoj antros pora kartu ketvirta pavara jungiau, variau antra juosta, kai pirma laisva buvo, aikstelej isvis grybus isdarinejau, o is jos ramiausiai neprisisegus isvaziavau.. nezinau, kas pasidare, nes siaip neblogai sekes, bet sisyk instruktorius uzuot laikrasti skaites rukyt pradejo unsure.gif
Atsakyti
tai jo, vienpusio te tikrai daug mega_shok.gif nu bet ziedu nors nera biggrin.gif ir dar nervuoja tos siauros gatvytes, kur vos viena masinyte telpa, o ten kaip pasirodo dvipusis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2007 10 19, 17:43)
siandien turbut ne mano diena buvo, nes viskas is ranku krito... blush2.gif vietoj antros pora kartu ketvirta pavara jungiau, variau antra juosta, kai pirma laisva buvo, aikstelej isvis grybus isdarinejau, o is jos ramiausiai neprisisegus isvaziavau.. nezinau, kas pasidare, nes siaip neblogai sekes, bet sisyk instruktorius uzuot laikrasti skaites rukyt pradejo unsure.gif

susikaupk smile.gif gal visai apie ka kita galvojai. man irgi taip budavo. pravaziuoju viena diena idealiai viska, o ant rytojaus jau gryba pjaunu doh.gif geriausia kai i sedi i auto, visas problemas palikti uz jos, nes man irgi pvz.namiskiai sunervuoja ir as jau aikstelej nieko nematau, o apie savo reikalus galvoju ax.gif nu o kartais tiesiog bloga diena pasitaiko... verysad.gif svarbu kad kai egza laikysi ant tokios dieneles nepapultum biggrin.gif ir neimk i galva, jei nebutu nesekmiu, nezinotume, kas yra sekme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 10 19, 17:51)
tai jo, vienpusio te tikrai daug  mega_shok.gif  nu bet ziedu nors nera biggrin.gif ir dar nervuoja tos siauros gatvytes, kur vos viena masinyte telpa, o  ten kaip pasirodo dvipusis blink.gif

tokiu tai tikrai daug.. rolleyes.gif
svarbu nepamirsti taisykiu ir vaziuti savo puse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 19, 18:35)
tokiu tai tikrai daug.. rolleyes.gif
svarbu nepamirsti taisykiu ir vaziuti savo puse  blush2.gif

nu taip smile.gif bet kad tas stresiukas pakisa koja ir nieko nebematai doh.gif mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 19, 13:31)

o tu siauliuose laikysi? nes matau siauliete. o kokioj mokykloj mokeisi ar mokiniesi?
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 10 19, 10:50)
Gal dar prasilaušiu g.gif

Aišku, kad prasilauši. drinks_cheers.gif

Aš šiandien penktą važiavimą apturėjau, padariau tik viena klaidelę-vietoj pirmo bėgio įmečiau trečią prieš pradedant važiuoti, tai pagesau. blush2.gif O šiaip tai thumbup.gif , pasiekiau rekordą-65km/h. Buvau nulėkus į pačią Regitrą, tai dar instruktoriaus paprašiau ten pabūti 10min ir pažiūrėti kaip chebra egzą laiko. doh.gif Nors aš nelaikiau, bet vidurius susukt spėjo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 19, 13:31)

nepergyvenk drinks_cheers.gif
uzmusk tas baimes ir jauduli bash.gif
nera jau taip sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien pirmą kartą į aikštelę važiavau, nors važiavimas jau šeštas. Neilgai ten buvome, tik po vieną kartą visus pratimus padarėme. Per patį pirmąjį nieko nesupratau, ką darau, bet viską dariau pagal instruktoriaus nurodymus. O vėliau jau supratau, kame esmė, kodėl vairą reikia sukti į vieną ar kitą pusę, ir išvis ko mes čia važinėjame pirmyn atgal. biggrin.gif Ir nepasirodė labai sudėtinga, nors iš pradžių maniau, kad čia kažkas nerealaus. Pirmadienį turėčiau ten praleisti kokias 2 val., tai žiūrėsim.
Atsakyti
o aš tai nuo sekmadienio nevažiavau nėkart...
vyras audi a4 neduoda sad.gif o peugeot 605 (ji ne tokia keita kaip audi wub.gif ) reikia šildymo pečiuką sutvarkyt, nes kartais pučia šiltą orą, kartais nepučia, o tada langai aprasoja ir nieko nesimato doh.gif
bet šiaip neskaitant, kad audi naujesnė 6 metais, peugeot fainesnė, jei dar būtų tvarkinga tai išvis jėga būtų wub.gif
taigi mano vyras jau savaitę "tvarko" tą pečiuką... doh.gif lotuliukas.gif sakau gal kitą savaitę susiruoš ir sutvarkys...

bet labiausiai tai noriu susirasti darbelį ir įsigyti savo mašiną, tvarkingą, truoputį mažensę ax.gif

dar apie žiedus...
nemanau, kad privalumas, kad Šiauliuose žiedų nėra... nes pvz atvažiavus iš ten į kitą miestą gali tekti pravažiuot žiedu ir tada yra didelė įvykio tikimybė sad.gif
nes aš nors ir mokiausi žiedais važiuoti, bet man jie vistiek nelabai patinka blush2.gif
man geriausia į juos įvažiuoti pirma juosta ax.gif nes yra tokių žiedų, kur tipo 3 juostos gaunasi, bet ten išsitekti 3 automobiliams sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 19 spalio 2007 - 21:26