bet per egza aikstelej patartina neskubeti ypac atbuliniu...geriau seksis atlikt teisingai
nu pritariu kad nereikia skubeti
nes jau geriau leciau,negu per greitai tada ir kuoliuka koki iskabini ir linija nuimi

o pas mus tai jokių kuoliukų nėra,visur linijos

QUOTE(sony @ 2007 10 19, 00:18)
o tai aiksteleje nera kuoliuku??? kaip taip gali buti??? regitru aikstelese yra ir turi buti kuoliukai, tokie ju reikalavimai

gairelės tai yra,bet kuoliukus vienoje vietoje tik mačiau,gerai nepamenu,nes aikštelėje buvau gal prieš 2mėn.ryt nuvažiuosiu ir viską ištirinėsiu

QUOTE(sony @ 2007 10 19, 00:27)
gairelės tai yra,bet kuoliukus vienoje vietoje tik mačiau,gerai nepamenu,nes aikštelėje buvau gal prieš 2mėn.ryt nuvažiuosiu ir viską ištirinėsiu 

o gaireles ir kuoliukai ??? cia man rodos mes apie skirtingus kalbam dalykus, bet ta pati turim galvoj

aš kuoliukus įsivaizdavau tuos oranžinius
tai kažkaip nepamenu,kad jų ten visur prideliota buvo,tik vienoj vietoj tikrai mačiau.gal nelabai atkreipiau dėmesį,nes stebėdavau tik veidrodėlius ir gaireles t. y. tuos ilgus stulpelius

Vakar pirmą kartą važiavau mieste, tai šlapia likau nuo prakaito, žiauriai sekėsi, tiksliau nesisekė
Vietoj trečio bėgio perjungiau į penktą, po to - į atbulinį sugebėjau
Gerai, kad nieko tragiško nespėjau pridirbti
Apie tai, kad nuolat užmiršdavau sankabą įjungti, kai perjungdavau bėgius, tai kas be ko
Vos babcės nenudaužiau, po to ji stovėjo ir žiopsojo į mane
Trečia pamoka buvo
Jaučiu, teks papildomai imti, nes bijau aš to miesto, bijau greičio, man geriausia būtų pirmu bėgiu važiuoti
...
Gal dar prasilaušiu

Trečia pamoka buvo

Gal dar prasilaušiu

Laba diena,
zinot, labai noreciau jusu pagalbos ir patarimo...
niekaip negaliu issilaikyt tu savo issvajotuju teisiu...
teorija islaikiau, o stai is regitros aiksteles taip ir nepavyksta isjudeti...
ar is baimes, ar is nervu, o gal ir praktikos stokos... gal zinot koki gera instruktoriu, kuris gerai paruostu?
buciau labai dekinga uz informacija...
zinot, labai noreciau jusu pagalbos ir patarimo...

QUOTE(Bitkresle @ 2007 10 19, 10:50)
Vakar pirmą kartą važiavau mieste, tai šlapia likau nuo prakaito, žiauriai sekėsi, tiksliau nesisekė
Vietoj trečio bėgio perjungiau į penktą, po to - į atbulinį sugebėjau
Gerai, kad nieko tragiško nespėjau pridirbti
Apie tai, kad nuolat užmiršdavau sankabą įjungti, kai perjungdavau bėgius, tai kas be ko
Vos babcės nenudaužiau, po to ji stovėjo ir žiopsojo į mane
Trečia pamoka buvo
Jaučiu, teks papildomai imti, nes bijau aš to miesto, bijau greičio, man geriausia būtų pirmu bėgiu važiuoti
...
Gal dar prasilaušiu

Trečia pamoka buvo

Gal dar prasilaušiu

man taip pat nelebai sekėsi pirmos pamokos važiavimo,jungdavau ir aš vietoj trečio penktą bėgį

Prasilaužiam mes visos,prasilauši ir tu

aš irgi per pirmą važiavimą kelis kartus vietoj trečio penktą įjungus buvau, bet nieko čia tokio 
va savaitgalį grįžus iš Panevėžio, įsukus į Jonavos g irgi sugebėjau vietoj 3 5, bet jaučiasi iškart ant važiavimo, tai persijungi kaip reikia
išmoksi
ai, dėl greičio, aš pradžioj irgi ant 30 važiavau, paskui greičiau, o dabar važiuojant kyla minčių kam tas 50
aš net į Pnvž važiuojant ženklo nesidedu jau, nes negaliu vilktis tik 70...
gal ir nelabai gerai, bet eismo stabdyt nesinori, ir taip važiuoju ant 100, o visi beveik lenkia, tai ką jau apie 70 kalbėt...
aišku, jei sustabdytų policija, tai tikrai nukenksmintų mane...

va savaitgalį grįžus iš Panevėžio, įsukus į Jonavos g irgi sugebėjau vietoj 3 5, bet jaučiasi iškart ant važiavimo, tai persijungi kaip reikia

išmoksi

ai, dėl greičio, aš pradžioj irgi ant 30 važiavau, paskui greičiau, o dabar važiuojant kyla minčių kam tas 50

aš net į Pnvž važiuojant ženklo nesidedu jau, nes negaliu vilktis tik 70...
gal ir nelabai gerai, bet eismo stabdyt nesinori, ir taip važiuoju ant 100, o visi beveik lenkia, tai ką jau apie 70 kalbėt...
aišku, jei sustabdytų policija, tai tikrai nukenksmintų mane...

Girdint, kaip kiti prasilaužia, atrodo, kad tai nėra taip sunku
Man vyras vis sako: žiūrėk, kokie durneliai teises turi, negi tu, su aukštuoju, nesugebėsi
Tai reikia pateisinti viltis

Man vyras vis sako: žiūrėk, kokie durneliai teises turi, negi tu, su aukštuoju, nesugebėsi