Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

kai as laikiau nepajutau skirtumo tarp polo ir golfo....ti kakd regitros auto jautresnes nei teko mokytis...bet tas tai neiko rolleyes.gif
Atsakyti
golfas nuo polo gal ir nelabai skiriasi blush2.gif bet astra tai tikkrai tongue.gif sankabos jautrumas nerealus ir labai jau didele... lotuliukas.gif bet gal ne masinoj esme,, o begaliniam jauduly verysad.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievuuska @ 2007 10 02, 21:44)
Sveikos, vairuotojos. Šiandien išsilaikiau teoriją Regitroj, tai esu baisiai patenkinta, nes ruošiausi savarankiškai, pasimokiau dvi savaitėles ir, pasirodo, išmokau  biggrin.gif  Ryt nešu pinigėlius už vairavimo pamokas, o tada jau teks sėsti prie vairo  unsure.gif  Esu užsirašius "Gineidoj', tai noriu pasiklaust gal kas kokį neblogąinstruktorių gali parekomenduot. Šiaip man davė Valdo ir Alfredo kontaktus, nes jie dabar laisvesni, tai mąstau kurį pasirinkt  g.gif  Vienas su Opel Astra, kitas su Audi A4 Gal galit kas ką doro patart ax.gif

patarciau pasirinkti astra,,, nes audi regitroj nera g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 02, 20:51)
golfas nuo polo gal ir nelabai skiriasi  blush2.gif  bet astra tai tikkrai  tongue.gif  sankabos jautrumas nerealus ir labai jau didele...  lotuliukas.gif  bet gal ne masinoj esme,, o begaliniam jauduly  verysad.gif  blush2.gif

na jo visi to opelio bijo...nezianu kai pkituos miestuos bet klaipedoj tai tikrai....nors kaip mano intruktorius sake kai uzsiminiau ka bijau to ilgojo opelio sako kad tas pats ratu isdestymas tik kad galas ilgesnis ir atgal stumiantis netiek vaziuosi ax.gif bet man vistiek kai mokaius us mazyte tai ri lengviua viskas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 10 02, 21:59)
na jo visi to opelio bijo...nezianu kai pkituos miestuos bet klaipedoj tai tikrai....nors kaip mano intruktorius sake kai uzsiminiau ka bijau to ilgojo opelio sako kad tas pats ratu isdestymas tik kad galas ilgesnis ir atgal stumiantis netiek vaziuosi ax.gif bet man vistiek kai mokaius us mazyte tai ri lengviua viskas ax.gif  biggrin.gif

geriausia laikyt su tokia pacia,, kokia mokaisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 02, 19:21)
Tikuosi smile.gif  ,kad išmoksiu kada nors verysad.gif ,nes ryt jau 9 pravažiavimas,o į statų garažą ar parkavimasi dar net nevažiavau  g.gif ,instruktorius sako ,kad man labai sunkiai sekasi,o dar prisideda ir tai kai užrėkia,aš sutrinku ir jaudulys padaro savo,nieko nebežinau nebesuprantu verysad.gif na toks nekantrus verysad.gif
Oi... man dar ilgas kelias kol išmoksiu sad.gif  scare.gif

Nu, jezau, katras ten toks klykaujantis doh.gif

Tu tik nepergyvenk, tikrai išmoksi console.gif . Pabandyk save įtikinti, kad viską padarysi, kai ateis ateis laikas. Ir nesijausk kažką privalanti mokėti tučtuojau vien todėl, kad instruktorius to jau norėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 10 02, 18:23)

Na,net nezinau.Kai pameginau dar besimokydama,tai matyt priklausomybe astroms issivyste lotuliukas.gif Patogios jos man nerealiai,pakankamai erdvu,ilgai vaziuojant nenuvargsti ir nugaros neskauda,puiki vaziuokle.Pirma masina buvo astra,antra irgi tokia pati,tik benzinine,ir dar svajoju kada nors astra GSI isigyti pasilakstymams,vat kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 02, 23:34)
Na,net nezinau.Kai pameginau dar besimokydama,tai matyt priklausomybe astroms issivyste lotuliukas.gif Patogios jos man nerealiai,pakankamai erdvu,ilgai vaziuojant nenuvargsti ir nugaros neskauda,puiki vaziuokle.Pirma masina buvo astra,antra irgi tokia pati,tik benzinine,ir dar svajoju kada nors astra GSI isigyti pasilakstymams,vat kaip ax.gif

noreciau ir as tai pastras megti,, bigsmile.gif bet po siandieninio pasivazinejimo,, tai net nenoriu pagalvoti apie jas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tai tikriausiai reiks rinktis astrą, nes jei aš su maža mokysiuos, tai regitroj man bus šakės gavus didelę fear.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 02, 17:34)
Na šoninis parkavimas lyg ir nieko,pirmąją pamoka netgi punktais liepė i sąsiuvinį pasirašyt ir išmokt kaip poterius  bigsmile.gif ,na o įstrižas tai maišau kada susukt vairą ir kai pripaistau tai labai nervinas,nes nebežinau kaip atitaisyt,kad butų gerai,O tas apsisukimas riboroj erdvėj(kiemelis) na tai dar sunkiai verysad.gif
Važiuojant estakada neužgesau šiandien lotuliukas.gif pasinaudojau visų čia patarimais thumbup.gif AČIŪ 4u.gif tik pariedėjau atgal g.gif ?vel turbūt kažką netaip dariau schmoll.gif

tas "kiemelis" tai is tikro labai lengvas. ivaziuoji i ji, pavaziuoji iki puses masinos ir staigiai susuki visa vaira i kaire [man rods visi kiemeliai vienodi biggrin.gif], pavaziuoji truputuka, kad neatsitrenktum, tada sustoji, ramiai isijungi atbulini, atsuki visa vaira i desine, pavaziuoji, kad neuzvaziuotum kad stulpeliu, vel sustoji, susuki visa vaira i kaire ir ishvaziuoji po truputuka biggrin.gif va visa instrukcija 4u.gif as tai sau vos ne visada skaiciuodavau visus pasukimus ir stulpelius ax.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 03, 09:46)
tas "kiemelis" tai is tikro labai lengvas. ivaziuoji i ji, pavaziuoji iki puses masinos ir staigiai susuki visa vaira i kaire [man rods visi kiemeliai vienodi biggrin.gif], pavaziuoji truputuka, kad neatsitrenktum, tada sustoji, ramiai isijungi atbulini, atsuki visa vaira i desine, pavaziuoji, kad neuzvaziuotum kad stulpeliu, vel sustoji, susuki visa vaira i kaire ir ishvaziuoji po truputuka  biggrin.gif  va visa instrukcija 4u.gif  as tai sau vos ne visada skaiciuodavau visus pasukimus ir stulpelius  ax.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

as irgi taip darydavau lotuliukas.gif beje,, siandien vel neislaikiau egzo schmoll.gif doh.gif uzgesau prie sankryzos pacioj pabaigoj ir bandziau uzkurt masina ant begio doh.gif doh.gif doh.gif tai ir sako: apsikeiskime vietomis doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 03, 09:44)
as irgi taip darydavau  lotuliukas.gif  beje,, siandien vel neislaikiau egzo  schmoll.gif  doh.gif  uzgesau prie sankryzos pacioj pabaigoj ir bandziau uzkurt masina ant begio  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai ir sako: apsikeiskime vietomis  doh.gif  g.gif

doh.gif nu, bent jau bus proga pasimokyt dar 4u.gif
betai shudziai, galejo ir praleist jau, gi stresas, o dar kai tikslas taip arti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 03, 12:31)
doh.gif  nu, bent jau bus proga pasimokyt dar  4u.gif 
betai shudziai, galejo ir praleist jau, gi stresas, o dar kai tikslas taip arti  blink.gif

as taip ir pasakiau lotuliukas.gif sako: TOKS GYVENIMAS, VAIKELI g.gif doh.gif tai juokiausi visa laika iki namu bigsmile.gif
Atsakyti