kai as laikiau nepajutau skirtumo tarp polo ir golfo....ti kakd regitros auto jautresnes nei teko mokytis...bet tas tai neiko

golfas nuo polo gal ir nelabai skiriasi
bet astra tai tikkrai
sankabos jautrumas nerealus ir labai jau didele...
bet gal ne masinoj esme,, o begaliniam jauduly

Papildyta:
patarciau pasirinkti astra,,, nes audi regitroj nera

Papildyta:
QUOTE(Ievuuska @ 2007 10 02, 21:44)
Sveikos, vairuotojos. Šiandien išsilaikiau teoriją Regitroj, tai esu baisiai patenkinta, nes ruošiausi savarankiškai, pasimokiau dvi savaitėles ir, pasirodo, išmokau
Ryt nešu pinigėlius už vairavimo pamokas, o tada jau teks sėsti prie vairo
Esu užsirašius "Gineidoj', tai noriu pasiklaust gal kas kokį neblogąinstruktorių gali parekomenduot. Šiaip man davė Valdo ir Alfredo kontaktus, nes jie dabar laisvesni, tai mąstau kurį pasirinkt
Vienas su Opel Astra, kitas su Audi A4 Gal galit kas ką doro patart 

patarciau pasirinkti astra,,, nes audi regitroj nera

QUOTE(e770v @ 2007 10 02, 20:51)
golfas nuo polo gal ir nelabai skiriasi
bet astra tai tikkrai
sankabos jautrumas nerealus ir labai jau didele...
bet gal ne masinoj esme,, o begaliniam jauduly

na jo visi to opelio bijo...nezianu kai pkituos miestuos bet klaipedoj tai tikrai....nors kaip mano intruktorius sake kai uzsiminiau ka bijau to ilgojo opelio sako kad tas pats ratu isdestymas tik kad galas ilgesnis ir atgal stumiantis netiek vaziuosi

QUOTE(tinginiuke @ 2007 10 02, 21:59)
na jo visi to opelio bijo...nezianu kai pkituos miestuos bet klaipedoj tai tikrai....nors kaip mano intruktorius sake kai uzsiminiau ka bijau to ilgojo opelio sako kad tas pats ratu isdestymas tik kad galas ilgesnis ir atgal stumiantis netiek vaziuosi
bet man vistiek kai mokaius us mazyte tai ri lengviua viskas

geriausia laikyt su tokia pacia,, kokia mokaisi

QUOTE(optukas @ 2007 10 02, 19:21)
Tikuosi
,kad išmoksiu kada nors
,nes ryt jau 9 pravažiavimas,o į statų garažą ar parkavimasi dar net nevažiavau
,instruktorius sako ,kad man labai sunkiai sekasi,o dar prisideda ir tai kai užrėkia,aš sutrinku ir jaudulys padaro savo,nieko nebežinau nebesuprantu
na toks nekantrus
Oi... man dar ilgas kelias kol išmoksiu

Oi... man dar ilgas kelias kol išmoksiu

Nu, jezau, katras ten toks klykaujantis

Tu tik nepergyvenk, tikrai išmoksi

QUOTE(Gratis @ 2007 10 02, 18:23)
Na,net nezinau.Kai pameginau dar besimokydama,tai matyt priklausomybe astroms issivyste

QUOTE(denaxa @ 2007 10 02, 23:34)
Na,net nezinau.Kai pameginau dar besimokydama,tai matyt priklausomybe astroms issivyste
Patogios jos man nerealiai,pakankamai erdvu,ilgai vaziuojant nenuvargsti ir nugaros neskauda,puiki vaziuokle.Pirma masina buvo astra,antra irgi tokia pati,tik benzinine,ir dar svajoju kada nors astra GSI isigyti pasilakstymams,vat kaip 

noreciau ir as tai pastras megti,,

Tai tikriausiai reiks rinktis astrą, nes jei aš su maža mokysiuos, tai regitroj man bus šakės gavus didelę

QUOTE(optukas @ 2007 10 02, 17:34)
Na šoninis parkavimas lyg ir nieko,pirmąją pamoka netgi punktais liepė i sąsiuvinį pasirašyt ir išmokt kaip poterius
,na o įstrižas tai maišau kada susukt vairą ir kai pripaistau tai labai nervinas,nes nebežinau kaip atitaisyt,kad butų gerai,O tas apsisukimas riboroj erdvėj(kiemelis) na tai dar sunkiai
Važiuojant estakada neužgesau šiandien
pasinaudojau visų čia patarimais
AČIŪ
tik pariedėjau atgal
?vel turbūt kažką netaip dariau 

Važiuojant estakada neužgesau šiandien

tas "kiemelis" tai is tikro labai lengvas. ivaziuoji i ji, pavaziuoji iki puses masinos ir staigiai susuki visa vaira i kaire [man rods visi kiemeliai vienodi

QUOTE(nezinoma @ 2007 10 03, 09:46)
tas "kiemelis" tai is tikro labai lengvas. ivaziuoji i ji, pavaziuoji iki puses masinos ir staigiai susuki visa vaira i kaire [man rods visi kiemeliai vienodi
], pavaziuoji truputuka, kad neatsitrenktum, tada sustoji, ramiai isijungi atbulini, atsuki visa vaira i desine, pavaziuoji, kad neuzvaziuotum kad stulpeliu, vel sustoji, susuki visa vaira i kaire ir ishvaziuoji po truputuka
va visa instrukcija
as tai sau vos ne visada skaiciuodavau visus pasukimus ir stulpelius

as irgi taip darydavau

QUOTE(e770v @ 2007 10 03, 09:44)
as irgi taip darydavau
beje,, siandien vel neislaikiau egzo
uzgesau prie sankryzos pacioj pabaigoj ir bandziau uzkurt masina ant begio
tai ir sako: apsikeiskime vietomis

betai shudziai, galejo ir praleist jau, gi stresas, o dar kai tikslas taip arti

QUOTE(nezinoma @ 2007 10 03, 12:31)

betai shudziai, galejo ir praleist jau, gi stresas, o dar kai tikslas taip arti

as taip ir pasakiau