Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

na, užjaučiu, kam nepasisekė su instruktoriais 4u.gif

maniškis tai man labai patiko thumbup.gif
o šlapia tai buvau ne tik dėl to, kad pirmą kartą mieste teko važiuoti, bet dar ir dėl karščių ax.gif

Insi, nebijok, viskas bus ok wub.gif

šiaip tai karts nuo karto pasižiūrėk regitros puslapiuką, gal atsilaisvins kokia vietelė ax.gif
Atsakyti
pažiūriu, bet ir aš ne visada galiu, tik ketvirtadieni ir savaitgali, be to vilniuj ta regitra tokiam užkampy nukišta, kad nuvažiuot ten nepatogu, transportas retas ir dar vibrokeliai aplinkui rolleyes.gif
man dar klausimėlis pasistojo - gal žinot instruktorių gerą vilniuj kuis už papildomas pamokas ima mažiau nei 55 litus? norėčiau dar su ta baisiąja astra pavažinėt, bet ale pinigų biški gaila, galvoju gal kur pigiau ima..
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 27, 12:26)
pažiūriu, bet ir aš ne visada galiu, tik ketvirtadieni ir savaitgali, be to vilniuj ta regitra tokiam užkampy nukišta, kad nuvažiuot ten nepatogu, transportas retas ir dar vibrokeliai aplinkui rolleyes.gif
man dar klausimėlis pasistojo - gal žinot instruktorių gerą vilniuj kuis už papildomas pamokas ima mažiau nei 55 litus? norėčiau dar su ta baisiąja astra pavažinėt, bet ale pinigų biški gaila, galvoju gal kur pigiau ima..

nebūtinai reikia eiti užsirašius, pavyzdžiui, šiandien kaune ėjau neužsirašius ir netyčia atsirado laisva vietelė, tai vat gali ir taip bandyt, nes būna tokių žmonių,kurie neatvyksta.o kas dėl astros,aš ir niekada gyvenime nesu su ja važinėjus ir šiandien gavau su ja laikyt ir nė kartelio neužgesau ax.gif ir išlaikiau...o važinėjau su polo...
taigi nesijaudink ir viskas bus kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
o kaip jus mokotes vaziuoti tik su instruktoriais ar dar papildimai su kokiais nors seimos nariais? as esu pasiemus 10pamoku,bet man ju neuzteks reikes dar dasipirkti arba kankinti namiskius bet jie nelabai nori su manimi uzsiimti
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2007 10 27, 14:50)
o kaip jus mokotes vaziuoti tik su instruktoriais ar dar papildimai su kokiais nors seimos nariais? as esu pasiemus 10pamoku,bet man ju neuzteks reikes dar dasipirkti arba kankinti namiskius bet jie nelabai nori su manimi uzsiimti

aš atvažinėjau su instruktorium, po to užsikabinau M ženklą ir su tėvuku važinėjaus rolleyes.gif
Atsakyti
tai vat as ta M zenkla irgi esu nusipirkus bet kazkaip dar prisibijau su tevu i gatve vaziuoti,su instruktorium tai saugi jauciuosi gatveje.... nors jau 8kartus esu vaziavusi bet viena dar vis nedristu kad ko nepridirbciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2007 10 27, 16:00)
tai vat as ta M zenkla irgi esu nusipirkus bet kazkaip dar  prisibijau su tevu i gatve vaziuoti,su instruktorium tai saugi jauciuosi gatveje....  nors jau 8kartus esu vaziavusi bet viena dar vis nedristu kad ko nepridirbciau ax.gif

aš taip pat su vyru pirmą kartą bijojau išvažiuot į miestą,nes pas jį gi nėra papildomų pedalų rolleyes.gif tai važinėdavau tomis gatvėmis,kur eismas mažesnis,o po kelių dienų ir į centrą miesto nebebijojau išvažiuot smile.gif pabandyk ir tu pirmiausia važinėti,kur ne toks didelis eismas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2007 10 27, 15:00)
tai vat as ta M zenkla irgi esu nusipirkus bet kazkaip dar  prisibijau su tevu i gatve vaziuoti,su instruktorium tai saugi jauciuosi gatveje....  nors jau 8kartus esu vaziavusi bet viena dar vis nedristu kad ko nepridirbciau ax.gif

o tu ir negali vaziuoti dar su giminem, nes gali kai gauni baigimo pazymejima, po 10 praktikiniu vaziavimu. ax.gif
Atsakyti
gaila, kad mano giminių ir artimųjų visos tačkės arba su automatinėm dėžėm arba remontuojamos. egzas dar negreit, o pamiršti nesinori, tai jaučiu papildomų užsipirksiu smile.gif dar papasakosiu, kaip mane instruktorius per paskutinį važiavimą prajuokino. žodžiu važiuojam, o jis staiga 'suk i šoną ir stabdyk'. na, sustojau. 'įjunk avarinę', man jau stresas, galvoju ką pridirbau, bet įjungiu. o jis išlipo ir nubėgo i kioskeli cizų nusipirkt smile.gif po to dar kelias minutes kikenau iš tokios 'avarines situacijos' lotuliukas.gif
Atsakyti
(Vilkdage @ 2007 10 27, 15:00)
tai vat as ta M zenkla irgi esu nusipirkus bet kazkaip dar  prisibijau su tevu i gatve vaziuoti,su instruktorium tai saugi jauciuosi gatveje....  nors jau 8kartus esu vaziavusi bet viena dar vis nedristu kad ko nepridirbciau

o tu ir negali vaziuoti dar su giminem, nes gali kai gauni baigimo pazymejima, po 10 praktikiniu vaziavimu. 

o tai koki dar pazymejima reikia tureti?nes as jau viena liudijima turiu pasiemus kai tik teorija mokyklini issilaikiau,o vaziuot buvau net nepradejus jau gavau g.gif
Atsakyti
regitroje teoriją išsilaikai ir gali važinėtis su šeimos nariu,kuris turi 5metų vairavimo stažą mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif gal turit kuri teorijos bilietus naujesnius?????is kuriu pacios mokinates,ar moketes?? 4u.gif labai man padetumet,aciu blush2.gif neislaikiau teorijos ne viena kart,jau praejo apie metai laiko ir bandysiu vel rolleyes.gif
Atsakyti