QUOTE(infrared @ 2007 10 30, 18:40)
va va man su vairu ir baisiausia
ir laukiu ir nelaukiu rytojaus
parasysiu ispudzius ryt 

butinai lauksim

Papildyta:
QUOTE(insi @ 2007 10 30, 19:05)
mane pvz. kaip tik erzindavo, kai rodos per daug nenusikreivinu, o instruktorius jau uz vairo ir lygina. baisiausia, pamatysi bus ka nors ne taip paspausti. as ir posukiu neskyriau, ir pavaras maisiau, ir vaira sukiodama valytuvus, o posukius jungdama - tolimasias sviesas, ijungiau 

gal ne i tema bet pasigirsiu

QUOTE(insi @ 2007 10 30, 19:05)
mane pvz. kaip tik erzindavo, kai rodos per daug nenusikreivinu, o instruktorius jau uz vairo ir lygina. baisiausia, pamatysi bus ka nors ne taip paspausti. as ir posukiu neskyriau, ir pavaras maisiau, ir vaira sukiodama valytuvus, o posukius jungdama - tolimasias sviesas, ijungiau 

ir man bus taip, jei ne blogiau

QUOTE(tinginiuke @ 2007 10 30, 19:11)
butinai lauksim
svarbiausia nebijok ir paistikek savim...tuoj viska mokesi ir jausi malonuam vaziuodama
as visai sutikcaiu dabar kartoti tas pamokas kad tik guaiciau progos prie vairo pasedet (aisku kitos sakys kai jau moki tj lengva tiap sakyt
)

tikiuosi ta diena ateis kai mokesiu vairuoti

QUOTE(Mistaken @ 2007 10 30, 16:39)
tikėkimės
o tai gali būti, kad strigsiu T sankryžoje...
o tada dar geresnio kito gali tekti laukti, kad išvažiuot į gatvę.. o kas gatvėj..
kažkaip dingo pasitikėjimas savo jėgomis
o dar tas puikusis susisiekimas su ta Regitra, kai valandą autobuso laukti reikia

Čia netinkamo mąstymo pavyzdys. Optimizmo! Jei taip mąstysi, negreit išlaikysi.

Papildyta:
QUOTE(insi @ 2007 10 30, 20:05)

Taip taip, dar pagąsdinkim žmones...

Papildyta:
QUOTE(infrared @ 2007 10 30, 20:17)
ir man bus taip, jei ne blogiau
nes neka as ir moku, tures jis mane nuo pagrindu mokint

Ir mokins, ir viskas gerai bus. Aš irgi iš pradžių bijojau, bet jau pirmasis važiavimas man laaaabai patiko.

QUOTE(Pasaulė @ 2007 10 30, 20:26)
Čia netinkamo mąstymo pavyzdys. Optimizmo! Jei taip mąstysi, negreit išlaikysi. 
Papildyta:

Papildyta:

pasistengsiu ką nors pakankint ir atimti optimizmą

o šiaip gi nebaisu junginėt visus mygtukus iš eilės važiuojant... net juokinga

QUOTE(Mistaken @ 2007 10 30, 20:30)
o šiaip gi nebaisu junginėt visus mygtukus iš eilės važiuojant... net juokinga
man instruktorius vieną kartą net ne tai kad pasakė, bet liepė nežaisti su posūkių signalais
o aš gi netyčia, jie kažkodėl neišsijungdavo taip greit, kaip aš norėdavau

Taip taip, man irgi keletą kartų taip buvo, kad išjungi posūkį, o jis vis tiek mirksi. Jungi dar, mirksi į kitą pusę. Po to jau supratau, kad jie šiek tiek flegmos.

nieko gasdint nenorejau, tiesiog savo 'nuotykiais' pasigyriau
paciai juokinga kai prisimenu
del posukiu - masiniuke su kuriuo mokiaus ji normaliai atstacius i pradine padeti, posukiai patys issijungdavo. as tik vis pamirsdavau juos rodyt lenkdama 
o pats mokslas pasirode gan paprastas. is pradziu maniau, kad visas 10 pamoku ir mokysiuos, bet per pora pamoku ismokau, o toliau - tik praktika ir tobulejimas. tik klausimui pasistojus instruktoriu patardydavau

o pats mokslas pasirode gan paprastas. is pradziu maniau, kad visas 10 pamoku ir mokysiuos, bet per pora pamoku ismokau, o toliau - tik praktika ir tobulejimas. tik klausimui pasistojus instruktoriu patardydavau

Ryt jau 3 pravažiavimas, o aš vistiek bijau, nes nieko neatsimenu
Kažkaip kai važiuoju, atrodo, kad viską suprantu, o tik išlipu iš mašinos, ir vėl nieko nebeatsimenu
Galvoju, kad ryt grįžus reiks iškart viską užsirašyt
O neatsimenu kvailų dalykų, pvz., kaip pristabdyti prieš sankryžą ar išvažiuojant iš šalutinio kelio? Gal kas galėtumėt priminti, kaip ten tiksliai viską daryti su pedalais?
Aj, ir dar vieną bėdelę prisiminiau. Aikštelėj visus pratimus atlikau iš pirmo karto, man net lengva pasirodė, išskyrus įsibėgėjimą ir sustojimą prie linijos
Kaip ten viską tiksliai atlikti?

Aj, ir dar vieną bėdelę prisiminiau. Aikštelėj visus pratimus atlikau iš pirmo karto, man net lengva pasirodė, išskyrus įsibėgėjimą ir sustojimą prie linijos

QUOTE(Gratis @ 2007 10 31, 00:17)
Ryt jau 3 pravažiavimas, o aš vistiek bijau, nes nieko neatsimenu
Kažkaip kai važiuoju, atrodo, kad viską suprantu, o tik išlipu iš mašinos, ir vėl nieko nebeatsimenu
Galvoju, kad ryt grįžus reiks iškart viską užsirašyt
O neatsimenu kvailų dalykų, pvz., kaip pristabdyti prieš sankryžą ar išvažiuojant iš šalutinio kelio? Gal kas galėtumėt priminti, kaip ten tiksliai viską daryti su pedalais?

Pasimiršta, ypač jei ilgesnė pertrauka tarp važiavimų, bet greit įsidėmėsi ir darysi automatiškai. Jei reikia tik pristabdyti, paspaudi stabdžių pedalą nestipriai ir palaikai, kol greitis pasidaro toks, kokio reikia. O jei reikia stipriau pristabdyti, spaudi ir sankabą, kad variklis neužgestų. Sustojant, irgi spaudi ir stabdžius, ir sankabą.
man ir smalsu kaip ten ta isibegejima tiksliai padaryt, kaip zinot kada mint sankaba ir stabdzius???
ir dar estakada.. kiek reik uzvaziuot ant jos kad uztraukt rankini? ta prasme ar paciam kalniuke virsui reik but ar vos priartet prie virsaus..?
ir dar estakada.. kiek reik uzvaziuot ant jos kad uztraukt rankini? ta prasme ar paciam kalniuke virsui reik but ar vos priartet prie virsaus..?

QUOTE(Varvekliukea @ 2007 10 31, 16:33)
man ir smalsu kaip ten ta isibegejima tiksliai padaryt, kaip zinot kada mint sankaba ir stabdzius???

įkalnėje būna stop juosta, prie jos ir reikia sustoti