Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

mane pvz. kaip tik erzindavo, kai rodos per daug nenusikreivinu, o instruktorius jau uz vairo ir lygina. baisiausia, pamatysi bus ka nors ne taip paspausti. as ir posukiu neskyriau, ir pavaras maisiau, ir vaira sukiodama valytuvus, o posukius jungdama - tolimasias sviesas, ijungiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2007 10 30, 18:40)
va va man su vairu ir baisiausia  biggrin.gif ir laukiu ir nelaukiu rytojaus  lotuliukas.gif  parasysiu ispudzius ryt  biggrin.gif

butinai lauksim mirksiukas.gif svarbiausia nebijok ir paistikek savim...tuoj viska mokesi ir jausi malonuam vaziuodama 4u.gif as visai sutikcaiu dabar kartoti tas pamokas kad tik guaiciau progos prie vairo pasedet (aisku kitos sakys kai jau moki tj lengva tiap sakyt 4u.gif ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2007 10 30, 19:05)
mane pvz. kaip tik erzindavo, kai rodos per daug nenusikreivinu, o instruktorius jau uz vairo ir lygina. baisiausia, pamatysi bus ka nors ne taip paspausti. as ir posukiu neskyriau, ir pavaras maisiau, ir vaira sukiodama valytuvus, o posukius jungdama - tolimasias sviesas, ijungiau blush2.gif

biggrin.gif sory...bet is sono juokinga turetu but blush2.gif bet aisku tiap tik pacioje pradzioje kai pradejai mokytis buvo...o va dabar kai jau mokam viskas gerai rya drinks_cheers.gif man regis tokiu opanasiu dalyku nebuvo nors aisku visko iskart nemokejau nes atisedau zalia uz vairo blush2.gif

gal ne i tema bet pasigirsiu blush2.gif is kitu suzinioaju kad mane intruktorius gire kad gerai vaziuoju.. ax.gif nors as pati nevisad patenkinta budavua savimi...bet kai pradejau mokytis visiskai zalia buvau ax.gif tad jei kas mokotes nenusiminkit ismoksit tuoj viska mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 30, 19:05)

ir man bus taip, jei ne blogiau lotuliukas.gif nes neka as ir moku, tures jis mane nuo pagrindu mokint blush2.gif

QUOTE(tinginiuke @ 2007 10 30, 19:11)
butinai lauksim  mirksiukas.gif svarbiausia nebijok ir paistikek savim...tuoj viska mokesi ir jausi malonuam vaziuodama 4u.gif as visai sutikcaiu dabar kartoti tas pamokas kad tik guaiciau progos prie vairo pasedet (aisku kitos sakys kai jau moki tj lengva tiap sakyt 4u.gif  ax.gif )

tikiuosi ta diena ateis kai mokesiu vairuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 10 30, 16:39)
tikėkimės  g.gif o tai gali būti, kad strigsiu T sankryžoje...  blush2.gif o tada dar geresnio kito gali tekti laukti, kad išvažiuot į gatvę..  o kas gatvėj.. blush2.gif kažkaip dingo pasitikėjimas savo jėgomis  schmoll.gif o dar tas puikusis susisiekimas su ta Regitra, kai valandą autobuso laukti reikia  schmoll.gif  schmoll.gif verysad.gif

Čia netinkamo mąstymo pavyzdys. Optimizmo! Jei taip mąstysi, negreit išlaikysi. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2007 10 30, 20:05)

Taip taip, dar pagąsdinkim žmones... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(infrared @ 2007 10 30, 20:17)
ir man bus taip, jei ne blogiau  lotuliukas.gif  nes neka as ir moku, tures jis mane nuo pagrindu mokint  blush2.gif

Ir mokins, ir viskas gerai bus. Aš irgi iš pradžių bijojau, bet jau pirmasis važiavimas man laaaabai patiko. mirksiukas.gif Ir viskas gerai buvo: ir pavaras išmokau perjunginėti, ir posūkius rodyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 10 30, 20:26)
Čia netinkamo mąstymo pavyzdys. Optimizmo! Jei taip mąstysi, negreit išlaikysi.  cool.gif
Papildyta:

Taip taip, dar pagąsdinkim žmones...  lotuliukas.gif

pasistengsiu ką nors pakankint ir atimti optimizmą smile.gif smile.gif lotuliukas.gif

o šiaip gi nebaisu junginėt visus mygtukus iš eilės važiuojant... net juokinga lotuliukas.gif man instruktorius vieną kartą net ne tai kad pasakė, bet liepė nežaisti su posūkių signalais doh.gif lotuliukas.gif o aš gi netyčia, jie kažkodėl neišsijungdavo taip greit, kaip aš norėdavau doh.gif blink.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 10 30, 20:30)
o šiaip gi nebaisu  junginėt visus mygtukus iš eilės važiuojant... net juokinga  lotuliukas.gif  man instruktorius vieną kartą net ne tai kad pasakė, bet liepė nežaisti su posūkių signalais  doh.gif  lotuliukas.gif o aš gi netyčia, jie kažkodėl neišsijungdavo taip greit, kaip aš norėdavau  doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

Taip taip, man irgi keletą kartų taip buvo, kad išjungi posūkį, o jis vis tiek mirksi. Jungi dar, mirksi į kitą pusę. Po to jau supratau, kad jie šiek tiek flegmos. lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko gasdint nenorejau, tiesiog savo 'nuotykiais' pasigyriau ax.gif paciai juokinga kai prisimenu tongue.gif del posukiu - masiniuke su kuriuo mokiaus ji normaliai atstacius i pradine padeti, posukiai patys issijungdavo. as tik vis pamirsdavau juos rodyt lenkdama blush2.gif
o pats mokslas pasirode gan paprastas. is pradziu maniau, kad visas 10 pamoku ir mokysiuos, bet per pora pamoku ismokau, o toliau - tik praktika ir tobulejimas. tik klausimui pasistojus instruktoriu patardydavau tongue.gif
Atsakyti
Ryt jau 3 pravažiavimas, o aš vistiek bijau, nes nieko neatsimenu unsure.gif Kažkaip kai važiuoju, atrodo, kad viską suprantu, o tik išlipu iš mašinos, ir vėl nieko nebeatsimenu doh.gif Galvoju, kad ryt grįžus reiks iškart viską užsirašyt blush2.gif O neatsimenu kvailų dalykų, pvz., kaip pristabdyti prieš sankryžą ar išvažiuojant iš šalutinio kelio? Gal kas galėtumėt priminti, kaip ten tiksliai viską daryti su pedalais? blush2.gif

Aj, ir dar vieną bėdelę prisiminiau. Aikštelėj visus pratimus atlikau iš pirmo karto, man net lengva pasirodė, išskyrus įsibėgėjimą ir sustojimą prie linijos doh.gif Kaip ten viską tiksliai atlikti? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 10 31, 00:17)
Ryt jau 3 pravažiavimas, o aš vistiek bijau, nes nieko neatsimenu unsure.gif Kažkaip kai važiuoju, atrodo, kad viską suprantu, o tik išlipu iš mašinos, ir vėl nieko nebeatsimenu doh.gif Galvoju, kad ryt grįžus reiks iškart viską užsirašyt blush2.gif O neatsimenu kvailų dalykų, pvz., kaip pristabdyti prieš sankryžą ar išvažiuojant iš šalutinio kelio? Gal kas galėtumėt priminti, kaip ten tiksliai viską daryti su pedalais? blush2.gif

Pasimiršta, ypač jei ilgesnė pertrauka tarp važiavimų, bet greit įsidėmėsi ir darysi automatiškai. Jei reikia tik pristabdyti, paspaudi stabdžių pedalą nestipriai ir palaikai, kol greitis pasidaro toks, kokio reikia. O jei reikia stipriau pristabdyti, spaudi ir sankabą, kad variklis neužgestų. Sustojant, irgi spaudi ir stabdžius, ir sankabą.
Atsakyti
man ir smalsu kaip ten ta isibegejima tiksliai padaryt, kaip zinot kada mint sankaba ir stabdzius???

ir dar estakada.. kiek reik uzvaziuot ant jos kad uztraukt rankini? ta prasme ar paciam kalniuke virsui reik but ar vos priartet prie virsaus..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 10 31, 16:33)
man ir smalsu kaip ten ta isibegejima tiksliai padaryt, kaip zinot kada mint sankaba ir stabdzius???

ir dar estakada.. kiek reik uzvaziuot ant jos kad uztraukt rankini? ta prasme ar paciam kalniuke virsui reik but ar vos priartet prie virsaus..? ax.gif

įkalnėje būna stop juosta, prie jos ir reikia sustoti smile.gif
Atsakyti
man instruktorius sake, kad rankini uztraukt nebutina. visalaikt tik su sankaba ir stabdziu draugavau smile.gif
Atsakyti