Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(vikte @ 2007 11 13, 21:37)
Visada yra alternativa-gali ji pakeisti,kas moka pinigus tas ir muzika užsako mirksiukas.gif

hihihi.gif tikrai taip cool.gif
pasirašiau sutartėlę, pirmadienį varau susitvarkyti medicininę kad vėliau nereikėtų doh.gif O tada jau bigsmile.gif
Atsakyti
O aš šiandien išlaikiau teorijos egzaminą Regitroje, bet džiaugsmo tikrai ne per daugiausiai, nes liko sunkiausias dalykas dabar... doh.gif Bet dar tik po 2 savaičių, tai pakankinsiu vyrą, kad pavažinėtų su manimi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 11 16, 19:36)
O aš šiandien išlaikiau teorijos egzaminą Regitroje

bet jau pusė kelio nueita mirksiukas.gif
Merginos, kiek medicininė kainuoja praeiti?
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 11 16, 21:45)
bet jau pusė kelio nueita  mirksiukas.gif 
Merginos, kiek medicininė kainuoja praeiti?

35lt seskines poliklinikoj smile.gif
Atsakyti
šiandien praėjau medicinkę - sveikatos tikrinimo centre prie Žalgirio stadiono. Greitai, nereikėjo eilėje stovėti, nors ir sumokėjau šiek tiek daugiau - 42 Lt. Ryt pradedu mokslus biggrin.gif
Atsakyti
gal kas esat susidūrę su automobilio registracijos dokumentų ir TA dublikatų išėmimu?
kiek kainuoja?

nes jau praradau viltį surasti tuos dokumentus sad.gif
reikės važiuot į regitrą savaitgalį...
nes kitaip liksiu nevažinėjus šią žiemą dry.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 11 19, 18:37)
gal kas esat susidūrę su automobilio registracijos dokumentų ir TA dublikatų išėmimu?
kiek kainuoja?

nes jau praradau viltį surasti tuos dokumentus sad.gif
reikės važiuot į regitrą savaitgalį...
nes kitaip liksiu nevažinėjus šią žiemą dry.gif

paklausiau vyro,tai sakė,kad TA jei nesenai buvo daryta,tai kompiuteryje turėtų būti regitroj,o registracijos dokumentai,tai gali reikėti dėti skelbimą,kad pamesti,turi nueiti su tuo žmogum,kieno vardu registruotas automobilis į regitrą.O kaina tai sakė neturėtų viršyti 100lt.
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 11 20, 17:07)
paklausiau vyro,tai sakė,kad TA jei nesenai buvo daryta,tai kompiuteryje turėtų būti regitroj,o registracijos dokumentai,tai gali reikėti dėti skelbimą,kad pamesti,turi nueiti su tuo žmogum,kieno vardu registruotas automobilis į regitrą.O kaina tai sakė neturėtų viršyti 100lt.

ačiū smile.gif

dėl TA, tai kaip tik seniai darytas, vasarį reikėtų eiti pagal grafiką, bet dabar turbūt bandytų pagreitinti...
nepraeis tas pežas TA dabar schmoll.gif
Atsakyti
Vajėzau, vakar žinias paklausiau, tai plaukai pasišiaušė net pažastyse schmoll.gif
Kieno mašina senesnė kaip 13 m, reikės po Naujų metų kas metai TA varyti doh.gif Mano mašinytei kaip tik kitais metais bus 13metukų doh.gif Va ir galvoju dabar, ar man čia naują pirkt dabar, jaunesnę ar su tom TA tampytis...
Ir dar su tuom teisėm, kai nuo kitų metu liepos visi laikinas gaus... vajėzau kaip gerai, kad išsilaikiau, nereikės perlaikinėti vėl. Ta pačia proga vakat ponui Linui pasiskambinau, susiderinau papildomų žieminių pamokėlių sausiui, nes paskui jaučiu bus bumas mokyklose, skubės iki liepos, kad paskui laikinų teisių negaut...
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 11 21, 12:06)
Vajėzau, vakar žinias paklausiau, tai plaukai pasišiaušė net pažastyse  schmoll.gif
Kieno mašina senesnė kaip 13 m, reikės po Naujų metų kas metai TA varyti  doh.gif  Mano mašinytei kaip tik kitais metais bus 13metukų  doh.gif Va ir galvoju dabar, ar man čia naują pirkt dabar, jaunesnę ar su tom TA tampytis...
Ir dar su tuom teisėm, kai nuo kitų metu liepos visi laikinas gaus... vajėzau kaip gerai, kad išsilaikiau, nereikės perlaikinėti vėl. Ta pačia proga vakat ponui Linui pasiskambinau, susiderinau papildomų žieminių pamokėlių sausiui, nes paskui jaučiu bus bumas mokyklose, skubės iki liepos, kad paskui laikinų teisių negaut...

Tai čia iki liepos mėn? Aš galvojau, kad iki š.m. naujų metų, kas nespėja išsilaikyti, tiems laikinos. Mąsčiau, kaip suskubti, nes dar tik 2 vairavimą turėjau, o dar spėju tikrai reikės papildomų blush2.gif Sunku ir baisu mieste..o dar jeigu važiuoju lėčiau, pypsinimai visokie blink.gif unsure.gif būna, kad ne tą pavarą įjungiu, ženklų nepastebiu, bijau per labiau važiuojamas sankryžas važiuoti...
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 11 21, 11:06)
Vajėzau, vakar žinias paklausiau, tai plaukai pasišiaušė net pažastyse  schmoll.gif
Kieno mašina senesnė kaip 13 m, reikės po Naujų metų kas metai TA varyti  doh.gif  Mano mašinytei kaip tik kitais metais bus 13metukų  doh.gif Va ir galvoju dabar, ar man čia naują pirkt dabar, jaunesnę ar su tom TA tampytis...

tai kaip suprast, tai nuo liepos priime??? blush2.gif blush2.gif ar nuo saulio kaip sake kazkas? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2007 11 21, 18:49)
tai kaip suprast, tai nuo liepos priime???  blush2.gif  blush2.gif  ar nuo saulio kaip sake kazkas?  g.gif  g.gif

Rytoj seimas turėtų jau priimti tai viską ir sužinosim
Atsakyti