Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O man šiandien nepasisekė praktikos egzaminas. Ir anksčiau padarydavau tokią klaidą, tad ir per egzaminą neišvengiau: praleidusi mašinas nepersijungiau pavaros į pirmą ir užgesau sankryžoje... doh.gif Na bet nieko, dar pasimokysiu ir viskas bus ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vairuptojos ir besiruošiančios jomis tapti. Pagaliau lendu iš "pogrindžio" smile.gif . Pakeičiau instruktorių, tai pamokos skyrėsi kaip diena nuo nakties, tos pirmosios pamokos buvo grynas nuostolis verysad.gif . Mokiausi su Laurynu, turbūt jau nepirma pasakysiu, kad super mokytojas thumbup.gif . Na o su egzu vis tik nepasisekė, suklupau ant smulkmenos - parkuodamasi šiek tiek užvažiavau ant linijos, net pačiai keista, nes parkavimas įstrižai man labai gerai sekėsi. Bet matyt stresas daro savo. Teks dar kokią papildomą pamoką imti, nes matyt kaip tikram studentui pritrūko vienos nakties.. mirksiukas.gif
O kaip tau, Insi, sekasi, jau išlaikei?
Atsakyti
as kita savaite turesiu papildomu pamoku pas kitos mokyklos instruktoriu, kuri man sese rekomendavo kaip superini ir regitra jamsiu sestadieni smile.gif o pas koki intruktoriu tu pries lauryna mokeis? as siaip bandziau irgi pas ji tartis, bet kad labai populiarus jis, menuo i prieki uzimtas..
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 30, 14:04)
as kita savaite turesiu papildomu pamoku pas kitos mokyklos instruktoriu, kuri man sese rekomendavo kaip superini ir regitra jamsiu sestadieni smile.gif o pas koki intruktoriu tu pries lauryna mokeis? as siaip bandziau irgi pas ji tartis, bet kad labai populiarus jis, menuo i prieki uzimtas..

aš mokiausi pas Valdą. O kokios mokyklos instruktorių tu pasirinkai? Kai rinkausi instruktorių ( kai užsirašiau į mokyklą) iš karto galvojau pas Lauryną, bet kadangi jis labai užimtas, tai pasirinkau kitą. Bet paskui matai kaip gavosi verysad.gif . Geriau jau būčiau palaukusi tą mėnesį ir pradėjusi vairuoti pas normalų instruktorių. Po Valdo mokymų pradėjau bijoti vairuoti, tai kol tos baimės atsikračiau...gal net neatsikračiau dar.
Atsakyti
mano busimasis - is 'musu krypties'. man istruktorius ne vienas baimes neivare, bet is dimos, pas kuri 3 papildomas pamoks turejau, ismokau daugiau nei per 10 is romualdo, nors jis ir stipriai pakirto mano pasitikejima savimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 11 30, 14:13)
O man šiandien nepasisekė praktikos egzaminas. Ir anksčiau padarydavau tokią klaidą, tad ir per egzaminą neišvengiau: praleidusi mašinas nepersijungiau pavaros į pirmą ir užgesau sankryžoje...  doh.gif Na bet nieko, dar pasimokysiu ir viskas bus ok.  mirksiukas.gif

Svarbiausia nenuleisk ranku ir siek teisiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2007 11 30, 05:14)
Šį rugsėjį, kai dar mokiausi, instruktorius sakė, kad praktiką po teorijos išlaikymo galima laikyt ne vėliau kaip po 1 metų.
O jei ta teorija anksčiau išlaikyta, ne dabar, - nežinau, gal dar galioja kažkokios kitos, prieš tai buvusios taisyklės tiem terminam.

Yra taisykles, mano drauge buvo teorija issilaikius pries 3 metus, o si menesi praktika issilaike 4u.gif
Atsakyti
nesamone ir dar kokia issilaikius mokyklinius regitroj gali laikyti kad ir po 5metu,ar dar veliau,tik aisku paciai gali viskas pasimirsti net ir teorija vis keiciasi tai viena pataisa tai kita,o jau nesneku apie vaziavima,jeigu ilgi trpai trp vaziavimu,as pati pries praktikos ezamina,visa savaite su instrutorium vazinejau ir iskarto variau laikyti egzo ir islaikiau is pirmo karto
Atsakyti
baiges mano privalomos pamokos,gatvej gan gerai jau jauciuosi,tik baisu aiksteles.siandien su teciu vaziavau i aikstele,tai toki gryba uzpjoviau...niekas nesigavo,pastoviai gesau,nors su instruktore nei karto taip nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 02, 14:10)
baiges mano privalomos pamokos,gatvej gan gerai jau jauciuosi,tik baisu aiksteles.siandien su teciu vaziavau i aikstele,tai toki gryba uzpjoviau...niekas nesigavo,pastoviai gesau,nors su instruktore nei karto taip nebuvo..

manau tai nieko tokio, kol nenuejai laikyti smile.gif bet geriau neatidedinek smile.gif
as su visom skirtingom masinom, nuvaziavus tik i aikstele gesdavau ir gesdavau smile.gif
o cia viskas matyt priklauso nuo sankabos, ar dyzelis ar benzininis ir pan. smile.gif
priprasi prie masinos ir nebegesi smile.gif
Atsakyti
na vazinejau su instruktore tai su golfu. o kazin kaip su regitros masinom,ar labai jos gesta... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 02, 18:29)
na vazinejau su instruktore tai su golfu. o kazin kaip su regitros masinom,ar labai jos gesta... fear.gif

o su tevu kai vazinejai irgi golfas buvo? smile.gif
siaip as dukart laikiau egza... bet ne karto dar neteko uzgesti smile.gif
viena karta net nereikejo uzvedineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2007 12 02, 10:36)
nesamone ir dar kokia, issilaikius mokyklinius regitroj gali laikyti kad ir po 5metu,ar dar veliau

Nereikėtų jau taip tom nesąmonėm drabstytis mirksiukas.gif Juolab, kad kalbėjome ne apie mokyklinius, o apie regitros teorinį ir praktinį. Bei leidžiamą intervalą tarp jų. O jei teorija išlaikyta 5 metai, o praktika neišlaikyta (vadinasi ir įgūdžių, tas teorines žinias palaikančių nėra), visai logiška, kad galioja atitinkami terminai tai išlaikytai teorijai...
Atsakyti