Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(jovitah @ 2007 12 05, 21:51)
4u.gif
Miestuke aš gyvenu-Anykščiuose,čia ir mokausi mirksiukas.gif
Tikiuosi tinginiuke ,kad važinėsiu kaip profė ,kaip pažiūriu į draugę,kaip ji vairuoja,atrodo taip paprasta bigsmile.gif O kai pati pabandžiau supratau ,kad netaip čia lengva viskas unsure.gif  blush2.gif

tai kaip pati sakei cia tik pirmoji pamoka....niekas negime mokedamas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 12 05, 22:51)
4u.gif
Miestuke aš gyvenu-Anykščiuose,čia ir mokausi mirksiukas.gif
Tikiuosi tinginiuke ,kad važinėsiu kaip profė ,kaip pažiūriu į draugę,kaip ji vairuoja,atrodo taip paprasta bigsmile.gif O kai pati pabandžiau supratau ,kad netaip čia lengva viskas unsure.gif  blush2.gif

as jau pravaziavau privalomus vaziavimus,tai zinok tikrai po to neatrodo taip jau sunku,kaip pirma karta sedant uz vairo smile.gif nuejau tai visai zalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 05, 22:12)
as jau pravaziavau privalomus vaziavimus,tai zinok tikrai po to neatrodo taip jau sunku,kaip pirma karta sedant uz vairo smile.gif nuejau tai visai zalia blush2.gif

tai va butent...as irgi buvau zalia kai pradejau mokytis....o poto malonumas....kartais ir ne budavo ax.gif ...bet kazkaip jau pasilgau tu pamoku...gal kad senei labai vaziavau ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 12 05, 23:10)
tai kaip pati sakei cia tik pirmoji pamoka....niekas negime mokedamas.... mirksiukas.gif

Tai vat, kad negimė bigsmile.gif
Bet kai instruktorius rėkia labai nemalonu verysad.gif Jai per antrą pamoką ir taip bus,prašysiuos pas kitą g.gif Ir dar sako jis -kodėl man visada tokie žali atitenka fool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 12 05, 22:25)
Bet kai instruktorius rėkia labai nemalonu verysad.gif Jai per antrą pamoką ir taip bus,prašysiuos pas kitą g.gif Ir dar sako jis -kodėl man visada tokie žali atitenka fool.gif

man siektiek panasiai buvo....per pirma pamoka nieko..per antra piktas...jau galvojau kaip reik pereit pas kita..bet neperejau...tai poto jau nieko buvo...ir pajuokaudavom ir pakalbedavom.... smile.gif
Atsakyti
Bet kai instruktorius rėkia labai nemalonu verysad.gif Jai per antrą pamoką ir taip bus,prašysiuos pas kitą g.gif Ir dar sako jis -kodėl man visada tokie žali fool.gifatitenka

Nu idomiai čia g.gif taip išeina kad pas jį mokytis ateina tik vairuotojai profesionalai blink.gif o ne žali, o tai kam tada tie kursai? Nenori jie mokyti, paprasčiausiai tingi,aišku kad lengviau su tuo kuris jau buvo sedėjas už barankos.Kažkodėl labai pasikeičia mokymo kokybė tada kai pradėdi lankyti paildomas pamokas,va tada prasidėda išsamus aiškinimas ir veidelis malonesnis ir pajuokaut instruktorius sugėba.Jeigu matysi kad nieko gero nebus patarčiau kuo skubiau jį keisti,galu gale pinigai jau sumokėti ir tu moki ne už rėkimą. schmoll.gif
Atsakyti
aš tai irgi nesuprantu kaip jūs kenčiat kai ant jūsų rėkia? g.gif
nu jūs mokat pinigus už ką? už tai, kad kažkoks diedas ant jūsų šūkautų ir tuo labiau "žalia" vadintų? blink.gif
čia tas pats jei kavinėje padavėja pradėtų šaukt dėlto, kad užsisakei lazanijos, o ne koldūnų g.gif

merginos stovėkit už save ir savo pinigus, kuriuos mokat tiem asilam, kurie moko. čia jie turi šokinėt aplink 4u.gif
Atsakyti

doh.gif Siūlau nebelaukti antros pamokos, o iškart prašytis pas kitą, nes kai toks požiūris jo... Ką aš žinau... doh.gif
Atsakyti
na kai jau zalia vadina ir pan..tai nekas tada....gi ju toks darbas ismokyti mus....na va visi skirtingi....bent jau man vienas zinomas insturktorisu nors kartias susinervina bet kad zaliais ar kaip nevadina...
Atsakyti
sveikos, gal kuri gali rekomenduoti koki gera instruktoriu, nes iki egzamino truksta pora pamokeliu..
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2007 12 05, 15:58)
pabandysiu aprasyt, kaip mane mokina: statmenai: pastatai masina , kad kuoliukas butu tarp langu, per viduri masinos, tada susuki vaira i kaire(visa),ir pavaziuoji i prieki kol pamatai kuoliuka des. veidrodeli. tada atbuliniu tiesiais ratais truputeli pavaziuoji ir suki i desine pagal linijas. susigretini su linija ir dar tiesiais pavaziuoji.  4u.gif
istrizai: kuoliukas pasislepia masinos gale,uz galinio lango, tada ne visa vaira susuki i desine ir vaziuoji pagal linijas. susilygini su linijom, tada tiesiais ratais dar pavaziuoji. 4u.gif
man tai cia viskas aisku, tik ar sugebejau paaiskint g.gif

hmmm.. kodėl man atrodo kad statmeną ir įstrižą parkavimąsi aš atlieku taiip pat?
Atsakyti
Ačiū už patarimus,mergaitės 4u.gif
Žiūrėsiu kaip ryt bus,šiandien nevažiavau dar ,kas antrą dieną smile.gif Tik du mokytojai šioje mokykloje yra,kai tik atėjau iškart pasakė ,kad kitas instruktorius užimtas,tai teko pas šitą rašytis unsure.gif O visi sėdi ir nieks neina cool.gif nors pasitinkimo nėra doh.gif
Atsakyti