Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Atogrąža @ 2007 12 03, 00:40)
bigsmile.gif O, va čia naujiena į temą. Bet visai tokia nieko biggrin.gif

man nenaujiena, as ta ir bandziau pasakyt, tik kazkas nesuprato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 02, 19:57)
zmogus ta pati ir turejo omeny, tiesiog po 'mokyklinius' kablelio nepadejo

aciu uz supratima,jeigu isikale,kad yra terminai tegu paraso kokie,aiskiai sakau ir uztvirtinu kada nori tada laikai kad ir po 10 meyu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 02, 17:29)
na vazinejau su instruktore tai su golfu. o kazin kaip su regitros masinom,ar labai jos gesta... fear.gif

Jei viską joms gerai darai, niekas ten negesta.
Papildyta:
QUOTE(vixen @ 2007 12 02, 18:39)
o regitoj vaziuojant aikstelej tik ant sankabos vaziavot manevrus atlikdamos(kas jau atlikinejo juos) ar ir gaza spaudet tiek i prieki vaziuojant tiek atbuliniu?

Aš tik su sankaba važiavau, nebent atstumas ilgesnis koks. Bet šiaip užtenka sankabos. Tik ojojoi kaip iš nervų kojytėlė dreba laikant ją ant tos sankabos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2007 11 30, 14:58)
aš mokiausi pas Valdą. O kokios mokyklos instruktorių tu pasirinkai? Kai rinkausi instruktorių ( kai užsirašiau į mokyklą) iš karto galvojau pas Lauryną, bet kadangi jis labai užimtas, tai pasirinkau kitą. Bet paskui matai kaip gavosi  verysad.gif . Geriau jau būčiau palaukusi tą mėnesį ir pradėjusi vairuoti pas normalų instruktorių. Po Valdo mokymų pradėjau bijoti vairuoti, tai kol tos baimės atsikračiau...gal net neatsikračiau dar.

o čia pas valdą iš gineidos? aš irgi pas jį vairuoju
Atsakyti
Sveikutės būsimos ir jau esančios vairuotojos! Padariau nemažą pertrauką tarp vairavimo pamokų ir egzamino Regitroje (laikysiu kitą savaitę), tai vakar per papildomą pamoką grybavau kaip per tikrą sezoną: gatvėje lyg ir neblogai, bet jau aikštelėje doh.gif Gal galit paaiškint parkavimąsi įstrižai, statmenai ir prie bordiūro? Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 05 gruodžio 2007 - 11:11
man rodos buvo aprašyti parkavimosi atlikimai šiame skyrelyje nemažai kartų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 05, 15:07)
man rodos buvo aprašyti parkavimosi atlikimai šiame skyrelyje nemažai kartų  mirksiukas.gif

Šią temą (tik šią, o ne visas dalis) perskaičiau visą, radau T sankryžą, kiemelį ir parkavimąsi lygiagrečiai prie bordiūro, o parkavimosi įstrižai ir statmenai - ne blush-anim-cl.gif, tai jei kas galit pasidalinti žiniomis - būtų malonu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 05, 15:41)
Šią temą (tik šią, o ne visas dalis) perskaičiau visą, radau T sankryžą, kiemelį ir parkavimąsi lygiagrečiai prie bordiūro, o parkavimosi įstrižai ir statmenai - ne blush-anim-cl.gif, tai jei kas galit pasidalinti žiniomis - būtų malonu  biggrin.gif .

pabandysiu aprasyt, kaip mane mokina: statmenai: pastatai masina , kad kuoliukas butu tarp langu, per viduri masinos, tada susuki vaira i kaire(visa),ir pavaziuoji i prieki kol pamatai kuoliuka des. veidrodeli. tada atbuliniu tiesiais ratais truputeli pavaziuoji ir suki i desine pagal linijas. susigretini su linija ir dar tiesiais pavaziuoji. 4u.gif
istrizai: kuoliukas pasislepia masinos gale,uz galinio lango, tada ne visa vaira susuki i desine ir vaziuoji pagal linijas. susilygini su linijom, tada tiesiais ratais dar pavaziuoji. 4u.gif
man tai cia viskas aisku, tik ar sugebejau paaiskint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2007 12 05, 16:58)
pabandysiu aprasyt, kaip mane mokina: statmenai: pastatai masina , kad kuoliukas butu tarp langu, per viduri masinos, tada susuki vaira i kaire(visa),ir pavaziuoji i prieki kol pamatai kuoliuka des. veidrodeli. tada atbuliniu tiesiais ratais truputeli pavaziuoji ir suki i desine pagal linijas. susigretini su linija ir dar tiesiais pavaziuoji.  4u.gif
istrizai: kuoliukas pasislepia masinos gale,uz galinio lango, tada ne visa vaira susuki i desine ir vaziuoji pagal linijas. susilygini su linijom, tada tiesiais ratais dar pavaziuoji. 4u.gif
man tai cia viskas aisku, tik ar sugebejau paaiskint g.gif

Ačiū 4u.gif , bandysiu įsisavinti.
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien pirma diena buvo kaip pradėjau mokintis vairuoti,tai kažkoks košmaras kaip sunku atrodo lotuliukas.gif blush2.gif Dar ir dabar susijaudinus esu unsure.gif
Niekaip nesugebu visko tikksliai padaryti ,tai gazas perdaug,tai bėgis netas...O dar tas instruktorius pradėjo rėkt verysad.gif unsure.gif Taip nieko nemoku ,o dar rėkia - visai pasimetu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 12 05, 20:52)
Sveikos,
Šiandien pirma diena buvo kaip pradėjau mokintis vairuoti,tai kažkoks košmaras kaip sunku atrodo lotuliukas.gif  blush2.gif Dar ir dabar susijaudinus esu unsure.gif
Niekaip nesugebu visko tikksliai padaryti ,tai gazas perdaug,tai bėgis netas...O dar tas instruktorius pradėjo rėkt verysad.gif  unsure.gif Taip nieko nemoku ,o dar rėkia -  visai pasimetu verysad.gif

tik nenukabink nosies.... mirksiukas.gif tuoj viska perprasi ir vaziuosi kaip profe mirksiukas.gif .....kas insturktorius rekia negerai...duagiau baimes atsiranda...o koki karta tu jam atkirsk kokia replika atgla..gal susivoks bigsmile.gif ....nors aisku kartais ir jiems issenka kantrybe...
kokiam mieste mokaisi?
Atsakyti
4u.gif
Miestuke aš gyvenu-Anykščiuose,čia ir mokausi mirksiukas.gif
Tikiuosi tinginiuke ,kad važinėsiu kaip profė ,kaip pažiūriu į draugę,kaip ji vairuoja,atrodo taip paprasta bigsmile.gif O kai pati pabandžiau supratau ,kad netaip čia lengva viskas unsure.gif blush2.gif
Atsakyti