Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

patingejau fotkint, bet kada tikrai idesiu, galiu parodyt tik senesnes foto. maniskiai sejinukai sios vasaros pradejo patys sakotis, mazyciai, bet vienas turi 2 virsunes, kitas 3. jie cia mano nelaimeliai, kur virto gal kokius 4kartus, dar kai buvo tik isitvirtine i zeme. visur veziojausi kaip kokia vista perekle, ir per visokius veziojimusis kliuvo jiem.. o db storeja ne savaitem bet dienom, tresiu orchideju trasom su guanu, tas labai padeda. iskarto storet pradejo, net pralenke (storumu) pirktini vyresni uz juos 3men.
va cia galit paziuret http://public.fotki....s/dsc00939.html

ai, einu dar pafotkinsiu, paciai idomu bus palygint ax.gif

http://public.fotki....s/dsc01041.html
va naujai prifotkinau, ten eikit tolyn, dar daugiau ju nuotrauku. tas didziausias black rubby - kaip ir pas zuzla, o kitu rusiu neatsimenu, bet violetinis rozinis ir raudonas yra(tik nezinau kuris kuris) biggrin.gif

beja, su tel fotkinau, sorry uz kokybe blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 23 rugpjūčio 2010 - 17:57
kokie grazuoliukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 23, 20:01)
kokie grazuoliukai wub.gif  thumbup.gif

aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
atkeliavo mano trijule!
viskas super,nenuluzes ne vienas lapelis,sauniai ipakuoti...pasistengsiu nufotkinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 24, 14:25)
atkeliavo mano trijule!
viskas super,nenuluzes ne vienas lapelis,sauniai ipakuoti...pasistengsiu nufotkinti wub.gif

Kaip faina wub.gif
Aš tai dar laukiu sėklyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 08 24, 13:49)
Kaip faina wub.gif
Aš tai dar laukiu sėklyčių mirksiukas.gif

O as kaip tik siandien gavau,db ziurineju,kaip cia jas geriau paseti ir daiginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 08 24, 14:55)
O as kaip tik siandien gavau,db ziurineju,kaip cia jas geriau paseti ir daiginti mirksiukas.gif

bigsmile.gif tau gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 08 24, 14:04)
bigsmile.gif tau gerai ax.gif

Manau,kad ir tu greit gausi mirksiukas.gif Klausykit,db Rojaus soduose paskaiciau,kad mirko seklas pries sejant kalio permanganato tirpale,o jus ar mirkote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 08 24, 15:11)
Manau,kad ir tu greit gausi mirksiukas.gif Klausykit,db Rojaus soduose paskaiciau,kad mirko seklas pries sejant kalio permanganato tirpale,o jus ar mirkote? g.gif

As nemirkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 24, 14:15)
As nemirkiau  blush2.gif

Idomu butu pamatyt kaip tavieji auga ax.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius auga prastokai... Tikrai nera ka rodyt, jau ir lapelius kelis pabarste ir kenkejai buvo uzpuole, bet kiek isdygo, tiek ir auga cool.gif
Tik tiek, kad nelabai noriai auga... reiktu pikuot, gal atsigautu, bet nerandu nieku mazu mazu vazoneliu pirkt... Gal kas zinot kur rast - noriu tokiu arba panasiu kaip kaktusai tarkim buna pardavime, patys maziausi vazoneliai - 5.5cm skersmens? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 24, 14:32)
Tiesa pasakius auga prastokai... Tikrai nera ka rodyt, jau ir lapelius kelis pabarste ir kenkejai buvo uzpuole, bet kiek isdygo, tiek ir auga  cool.gif 
Tik tiek, kad nelabai noriai auga... reiktu pikuot, gal atsigautu, bet nerandu nieku mazu mazu vazoneliu pirkt... Gal kas zinot kur rast - noriu tokiu arba panasiu kaip kaktusai tarkim buna pardavime, patys maziausi vazoneliai - 5.5cm skersmens?  ax.gif

Dar tik naujagimiai,o jau ir kenkejai puola... doh.gif Kovokit,ir aukit mirksiukas.gif Ziuresim kaip mums seksis g.gif
Atsakyti