Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 25, 21:43)
norejau pamatyt kaip atrodo nukirpti, per kuria vieta kirpai ir pan, na bet tiek to mirksiukas.gif

a,ne taip supratau smile.gif tik viršūnėlę nupjoviau...tegu sau žinosi...sako,kuo mažiau tūpinėji,tuo geriau auga
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 08 26, 13:52)
a,ne taip supratau smile.gif tik viršūnėlę nupjoviau...tegu sau žinosi...sako,kuo mažiau tūpinėji,tuo geriau auga

del tupinejimo tai pritariu. supykau ant saviskiu, kad ne velnio neauga ir pamirsau kokiai savaitei, tai ka tu, atsigave, sustoreje, daug lapuku prileide...
Atsakyti
lotuliukas.gif as ne tupineju.
apeinu apziuriu visas..kur koks naujas ziedelis,lapelis...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 26, 10:28)
na parodau savo kudikelius..mano turbut maziausi is visu forumieciu blush2.gif
user posted image

Nu čia dar klausimas kieno mažiausi biggrin.gif
user posted image
user posted image
Šiandien pasiėmiau savo mažuliukus, ačiū Supermamytei Aukrei, auginsiu mylesiu , žiūrėsim kaip seksis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 08 26, 15:30)
Nu čia dar klausimas kieno mažiausi  biggrin.gif
user posted image
user posted image
Šiandien pasiėmiau savo mažuliukus, ačiū  Supermamytei Aukrei, auginsiu mylesiu , žiūrėsim kaip seksis  biggrin.gif

manieji irgi is Aukres thumbup.gif tad broliukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip šaunu, kad adeniumų augintojų gretos didėja thumbup.gif
Spėju, kad mano bus mažiausi, pasėti prieš tris savaites, neseniai pasirodė antra lapukų pora wub.gif Sudygo tik dvi sėklos unsure.gif Kitą daiginimą atidėsiu pavasariui. Žiūrėsiu, kaip šie ištvers. Jie tokie mažyčiai, gal juos po lempa palaikyti g.gif pašildyti lotuliukas.gif Kada man juos išsotinti atskirai, gal pavasario palaukti?
Atsakyti
QUOTE(Dykuma @ 2010 08 28, 14:15)
Jie tokie mažyčiai, gal juos po lempa palaikyti g.gif pašildyti  lotuliukas.gif

nieko juokingo, tikrai palaikykit po lempa.. juk jiems reikia ~30 laipsnių
Atsakyti
Teks laikyti po lempa, nes iki šildymo sezono dar toli, o temperatūra toli gražu ne 30 laipsnių. Tikiuosi išgyvens mano mažulėliai doh.gif
Atsakyti
as manau,jei jau pradesi laikyti po lempa tai visa adeniumo gyvenima turesi tai daryti g.gif
jei jau augs musu salygom tai augs,o neaugs vadinas nelemta... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 28, 15:09)
as manau,jei jau pradesi laikyti po lempa tai visa adeniumo gyvenima turesi tai daryti g.gif

Ir as esu sios nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 08 28, 16:09)

O aš manau, kad reik mažą daigelį palepinti iki to laiko kol sustiprės (iš vystyklų išaugs) ir tik po to jau duot daigeliui laisvę pačiam nuspręst, augt ar neaugt jam....
Kaip ir su mažais vaikais...
.....nebijokit sudaryt palankesnes sąlygas naujam augimui, paskui savaime jau pats daigas sugebės kovot už savo gyvenimą smile.gif
Atsakyti
na skonio reikalas...tada siulyciau daryti ale siltnamiuka,sanpaulijom,orchidejom tokius daro...
kazkaip man atrodo maisot 2 dalykus-sviesa ir tempertura!
suprasciau jei augalai auginami pardavimui,stovi kazkur lentynose-tada reikalingas papildomas apsvietimas..
bet temp.30 laipsniu g.gif ar ziema pas jus tokia temperatura?
orchidejos auga tripikuose,dziunglese-bet as nei laistau buta tropinem liutim nei keliu temperatura iki 40....ir auga kazkaip...

kaip kazkas ankstesniuose postuose rase-kuo maziau tupineji ir popini tuo geriau auga... tongue.gif
bent jau man sis posakis 100% pasiteisino
Atsakyti