Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Na aš vakar irgi pasipuošiau savo balkoną.Nusipirkau verbeną-dryžuotą.Jos kiekvienas žiedlapis 2spalvų,pusė baltos spalvos,pusė violetinės.Dar niekad tokios nebuvau mačius.Gaila,kad neturiu fotoaparato,negaliu įkelt nuotraukos. wub.gif
Atsakyti
Lavaza, kiek pamenu, augini bakopas. Kokio mždaug ilgio šakeles reik nuskabyti, kad krūmas gerai bujotų? 4u.gif
O gal ir kuri kita žino? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 30 gegužės 2008 - 09:38
Merginos, o jūs ar skabote viršūnes surfinijoms, petunijoms?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 05 30, 10:35)
Lavaza, kiek pamenu, augini bakopas. Kokio mždaug ilgio šakeles reik nuskabyti, kad krūmas gerai bujotų?  4u.gif
O gal ir kuri kita žino? smile.gif

Tu cm net nezinau ax.gif , seip paziuriu kaip vizualiai atrodo, kazkaip matosi kuri jau prasosi ax.gif Kartais auga tokia viena sakele, tai virsunele nugnaibau kai kokiu 15cm sakele buna. O seip nezinau kaip taisyklingai reik blush2.gif

Dar babandziau, idomumo/smalsumo delei, pamerkti bakopos nuskabyta sakele. Na ir stovi ji tam vandenelyje jau kokias 2 savaites, jokiu saknu blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 30 gegužės 2008 - 13:31

Dar babandziau, idomumo/smalsumo delei, pamerkti bakopos nuskabyta sakele. Na ir stovi ji tam vandenelyje jau kokias 2 savaites, jokiu saknu blink.gif g.gif
[/quote]
As visas nuskabytas sakeles kisu i vazoneli su zememis ir uzvoziu maiseli ant ju.Sudarau siltnamio salygas , kai ir dregmes , ir silumos pakankamai.Kartais visai neblogai prigyja.Siemet is 11 surfiniju virsuneliu tik 3 neprigijo.
Atsakyti
QUOTE(vakarelis @ 2008 05 30, 15:01)
As visas nuskabytas sakeles kisu i vazoneli su zememis ir uzvoziu maiseli ant ju.Sudarau siltnamio salygas , kai ir dregmes , ir silumos pakankamai.Kartais visai neblogai prigyja.Siemet is 11 surfiniju virsuneliu tik 3 neprigijo.

Va ir as taip galvoju, kad i zeme iskart gal geriau g.gif

O cia mano puikunas, toks maziukas bet jau zydi smile.gif
(nemoku nuotraukos pamazinti blush2.gif , didoka ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 30 gegužės 2008 - 14:16
QUOTE(lavaza @ 2008 05 30, 14:28)
Tu cm net nezinau  ax.gif , seip paziuriu kaip vizualiai atrodo, kazkaip matosi kuri jau prasosi  ax.gif  Kartais auga tokia viena sakele, tai virsunele nugnaibau kai kokiu 15cm sakele buna. O seip nezinau kaip taisyklingai reik  blush2.gif

Dar babandziau, idomumo/smalsumo delei, pamerkti bakopos nuskabyta sakele. Na ir stovi ji tam vandenelyje jau kokias 2 savaites, jokiu saknu  blink.gif  g.gif

patresk ta kur vandenyje biggrin.gif
As taip pat imerkusi, vargu ar kas pavyks. Bet apziurejau augancius krumelius, kad yra sakeliu, kurios pacios iauga, tad zadu atskirtas iaugeles pasodinti atskirai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 05 30, 15:11)
patresk ta kur vandenyje  biggrin.gif 
As taip pat imerkusi, vargu ar kas pavyks. Bet apziurejau augancius krumelius, kad yra sakeliu, kurios pacios iauga, tad zadu atskirtas iaugeles pasodinti atskirai  ax.gif

smile.gif TAi kad nereik man daugiau smile.gif, uztenka.
Bet va del smalsumo/eksperimento, idomu gi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 05 30, 15:15)
smile.gif  TAi kad nereik man daugiau smile.gif, uztenka.
Bet va del smalsumo/eksperimento, idomu gi  hihihi.gif

Na va, o man reik, ale neugina saknu bjaurybeles verysad.gif
Atsakyti
Pirmas mano kiškiakopūsčio žiedas. Iš svogūno čia jis auga.
[attachmentid=144936]

O čia pirkau gatavas ir persisodinau- bakopa ir petunija.
[attachmentid=144937]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 30 gegužės 2008 - 15:55
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 30, 16:54)
O čia pirkau gatavas ir persisodinau- bakopa ir petunija.
[attachmentid=144937]

Ar cia tikrai bakopos g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 30 gegužės 2008 - 15:57
QUOTE(agnir @ 2008 05 30, 15:57)
Ar cia tikrai bakopos g.gif  g.gif

Ant etiketės rašė kad bakopa.
Atsakyti