cia mano pernykstis lovelis - tingejau
rudeni ka besodint, nes pernai vasarines labai ilgai (iki lapkricio pabaigos) laikesi, tai iki Kaledu su tokiu pratempiau
.
kaip grazu
vida777, grazu
bet Tavo lovelis prie pat lango, o mano uz balkono... kazin ar verta kazka puosti, nes nei nuo lietaus ar sniego nebus apsaugotas
bet Tavo lovelis prie pat lango, o mano uz balkono... kazin ar verta kazka puosti, nes nei nuo lietaus ar sniego nebus apsaugotas
QUOTE(vida777 @ 2007 11 07, 22:32)
cia mano pernykstis lovelis - tingejau
rudeni ka besodint, nes pernai vasarines labai ilgai (iki lapkricio pabaigos) laikesi, tai iki Kaledu su tokiu pratempiau
.

nu labai labai net grazu
Vis norejau ikelti savo geliukus, bet neprisiruosdavau, dabar naktibalduoju tai ikelsiu savo geliuku nuotraukytes:
Svyranti pelargonija su bakopom:

Dar vasaros pabaigoj sumiksavau rozytes, su chlorafitumu ir papr.pelargonija:

Ir dar buvau nupirkus kazkokia gelyte, bet dabar neprisimenu pavadinimo
, gal kas pasufleruos, visai patiko man tuos smulkios gelytes:

Svyranti pelargonija su bakopom:

Dar vasaros pabaigoj sumiksavau rozytes, su chlorafitumu ir papr.pelargonija:

QUOTE(lavaza @ 2007 11 08, 00:02)
vida777, grazu
puosk puosk nebijok. Jei lietus i tuscia loveli lis, tai zemes istashkys, arba turesi jas ispilti, o ir ziema apsnigtos pushu sakeles atrodo fantastiskai
As norejau irgi pasakyti (nors dabar jau nebeaktualu), kad chlorofitas puikiai tinka i lovelius tuscioms vietoms tarp gelyciu "uzkaisioti", dabar pas mane jau oho kad suvesejes, o ir pasidauginti ji lengva :
QUOTE(lavaza @ 2007 11 08, 01:22)
, gal kas pasufleruos, visai patiko man tuos smulkios gelytes:

Čia svyranti guboja. Kur pribyrėjo sėklyčių, kiąmet vėl išdigs
Vida777, žieminis lovelis - tiesiog fantastika
visi tokie grazus jusu loveliai
Aš nukabinusi lovelį žemes jame palieku. nieko joms neatsitinka, tinka ir kitiems metams.Jei kitais metais atrodo, kad žemių mažoka, papildau naujomis.
as siais metais bandau nauja metoda balkono klombose,sukisau bgiliai banano zieves.Mano mociute sode taip daro ir sake puikiausiai pasitresia
QUOTE(snaige @ 2007 11 15, 21:49)
as siais metais bandau nauja metoda balkono klombose,sukisau bgiliai banano zieves.Mano mociute sode taip daro ir sake puikiausiai pasitresia 
Tikra tiesa, bananų žievėse daug mikroelementų, o daugiausia kalio.
QUOTE(KUPOLĖ @ 2007 11 15, 16:00)
Aš nukabinusi lovelį žemes jame palieku. nieko joms neatsitinka, tinka ir kitiems metams.Jei kitais metais atrodo, kad žemių mažoka, papildau naujomis.
O as tai ismesiu ta zeme, manau, kad nedaug jos ten ir bus
Rasau, manau, nes savo loveliu dar nenuemiau
Seip LABAI patenkinta bakopom, labai gerai augo (musu sauleta puse), bujojo ir zydejo iki pat salnu, butinai ir kitais metais sodinsiu
QUOTE(snaige @ 2007 11 15, 20:49)