Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

cia mano pernykstis lovelis - tingejau blush2.gif rudeni ka besodint, nes pernai vasarines labai ilgai (iki lapkricio pabaigos) laikesi, tai iki Kaledu su tokiu pratempiau ax.gif .

user posted image
Atsakyti
kaip grazu wub.gif
Atsakyti
vida777, grazu
bet Tavo lovelis prie pat lango, o mano uz balkono... kazin ar verta kazka puosti, nes nei nuo lietaus ar sniego nebus apsaugotas g.gif

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 11 07, 22:32)
cia mano pernykstis lovelis - tingejau  blush2.gif  rudeni ka besodint, nes pernai vasarines labai ilgai (iki lapkricio pabaigos) laikesi, tai iki Kaledu su tokiu pratempiau  ax.gif .

user posted image

nu labai labai net grazu wub.gif
Atsakyti
Vis norejau ikelti savo geliukus, bet neprisiruosdavau, dabar naktibalduoju tai ikelsiu savo geliuku nuotraukytes:

Svyranti pelargonija su bakopom:

user posted image

Dar vasaros pabaigoj sumiksavau rozytes, su chlorafitumu ir papr.pelargonija:

user posted image

Ir dar buvau nupirkus kazkokia gelyte, bet dabar neprisimenu pavadinimo g.gif , gal kas pasufleruos, visai patiko man tuos smulkios gelytes:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 08 lapkričio 2007 - 01:28
QUOTE(lavaza @ 2007 11 08, 00:02)
vida777, grazu
bet Tavo lovelis prie pat lango, o mano uz balkono... kazin ar verta kazka puosti, nes nei nuo lietaus ar sniego nebus apsaugotas  g.gif

puosk puosk nebijok. Jei lietus i tuscia loveli lis, tai zemes istashkys, arba turesi jas ispilti, o ir ziema apsnigtos pushu sakeles atrodo fantastiskai wub.gif .

As norejau irgi pasakyti (nors dabar jau nebeaktualu), kad chlorofitas puikiai tinka i lovelius tuscioms vietoms tarp gelyciu "uzkaisioti", dabar pas mane jau oho kad suvesejes, o ir pasidauginti ji lengva :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 11 08, 01:22)
Ir dar buvau nupirkus kazkokia gelyte, bet dabar neprisimenu pavadinimo  g.gif , gal kas pasufleruos, visai patiko man tuos smulkios gelytes:
user posted image

Čia svyranti guboja. Kur pribyrėjo sėklyčių, kiąmet vėl išdigs ax.gif

Vida777, žieminis lovelis - tiesiog fantastika thumbup.gif
Atsakyti
visi tokie grazus jusu loveliai thumbup.gif
Atsakyti
Aš nukabinusi lovelį žemes jame palieku. nieko joms neatsitinka, tinka ir kitiems metams.Jei kitais metais atrodo, kad žemių mažoka, papildau naujomis.
Atsakyti
as siais metais bandau nauja metoda balkono klombose,sukisau bgiliai banano zieves.Mano mociute sode taip daro ir sake puikiausiai pasitresia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 11 15, 21:49)
as siais metais bandau nauja metoda balkono klombose,sukisau bgiliai banano zieves.Mano mociute sode taip daro ir sake puikiausiai pasitresia mirksiukas.gif

Tikra tiesa, bananų žievėse daug mikroelementų, o daugiausia kalio.
Atsakyti
QUOTE(KUPOLĖ @ 2007 11 15, 16:00)
Aš nukabinusi lovelį žemes jame palieku. nieko joms neatsitinka, tinka ir kitiems metams.Jei kitais metais atrodo, kad žemių mažoka, papildau naujomis.

O as tai ismesiu ta zeme, manau, kad nedaug jos ten ir bus ax.gif tai gi kiek vietos sitam lovelyje, manau daugumoj geliu saknys lieka.
Rasau, manau, nes savo loveliu dar nenuemiau blush2.gif , jus gal nepatikesit bet bakopos zalios bigsmile.gif , svyranti pelargonija susalo, nukirpau, na o bakopos zaluma dar palikau....

Seip LABAI patenkinta bakopom, labai gerai augo (musu sauleta puse), bujojo ir zydejo iki pat salnu, butinai ir kitais metais sodinsiu thumbup.gif Tik , tikrai, reikia daug laistyt, kaip cia kazkas rase.

QUOTE(snaige @ 2007 11 15, 20:49)

g.gif , gal, naturalios trasos g.gif , bet manau i loveli nelaibai prikisi, o ir seip ziema uzsals, ar spes ta zeve trasom pavyrsti g.gif
Atsakyti