Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(Knifofija @ 2007 11 16, 14:22)
Tikra tiesa, bananų žievėse daug mikroelementų, o daugiausia kalio.

drinks_cheers.gif

QUOTE(lavaza @ 2007 11 16, 14:46)
g.gif , gal, naturalios trasos  g.gif , bet manau i loveli nelaibai prikisi, o ir seip ziema uzsals, ar spes ta zeve trasom pavyrsti  g.gif

matai pas mane ne loveliai,o dideles klombos ant balkono integruotos.Cia daznai Vokietijoj su namais tokias konstruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš niekad neišmetu bananų žievių, metu jas į kompostinę, o ypač jos tinka rožėms.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 11 16, 14:56)
drinks_cheers.gif
matai pas mane ne loveliai,o dideles klombos ant balkono integruotos.Cia daznai Vokietijoj su namais tokias konstruoja  mirksiukas.gif

A taip ir pavalvojau, kad pas jus kazkas rimciau , negu mano loveliukas lotuliukas.gif Del to ir rasiau, is savo lovelinio boksto lotuliukas.gif , kad nelabai ten ka prikisciau lotuliukas.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 11 16, 15:09)
Aš niekad neišmetu bananų žievių, metu jas į kompostinę, o ypač jos tinka rožėms.

drinks_cheers.gif
Taip pat ko gero, ne tik balkona 0,5m x 1m ketvirtam aukste turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 11 16, 16:26)
A taip ir pavalvojau, kad pas jus kazkas rimciau , negu mano loveliukas  lotuliukas.gif  Del to ir rasiau, is savo lovelinio boksto  lotuliukas.gif , kad nelabai ten ka prikisciau  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif 
Taip pat ko gero, ne tik balkona 0,5m x 1m ketvirtam aukste turit  ax.gif

Turiu namą su keletu balkonų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 16, 16:30)
Turiu namą su keletu balkonų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ta ir turejau omeny, nes musu viso buto plotas, ko gero, tai jusu balkonu (o gal net ir vieno) plotas lotuliukas.gif
Tai va ir mastom, kiekvienas savo masteliais lotuliukas.gif

Nors savajojam apie savo nuosava nama ax.gif , gal kada nors senatvei ir kas nors pavyks lotuliukas.gif , gal but doh.gif

Ar pati viena sutvarkot savo aplinka? Na aisku, su semynos pagalba?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 11 16, 15:26)
A taip ir pavalvojau, kad pas jus kazkas rimciau , negu mano loveliukas  lotuliukas.gif  Del to ir rasiau, is savo lovelinio boksto  lotuliukas.gif , kad nelabai ten ka prikisciau  lotuliukas.gif

nu jo,i loveli ner ko kist lotuliukas.gif
o as turiu netgi du tuos balkonus,tai ir dergiuos i sveikata doh.gif

va pasigirsiu,siandien nupirkau per ispardavima kelias erikas(virzius) tokias su raudonom uogom(nezinau kaip lietuviskai) ir viena kadagiuka wub.gif bet jau toks mielas...tai ir apsisodinau balkonus kaip liaudiskai papigiaja sako thumbup.gif lotuliukas.gif dar apkamsiau eglisakiais parsitempus is lauko,jau paruosiau ziemot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 11 16, 18:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ta ir turejau omeny, nes musu viso buto plotas, ko gero, tai jusu balkonu (o gal net ir vieno) plotas  lotuliukas.gif
Tai va ir mastom, kiekvienas savo masteliais  lotuliukas.gif

Nors savajojam apie savo nuosava nama  ax.gif , gal kada nors senatvei ir kas nors pavyks  lotuliukas.gif , gal but  doh.gif

Ar pati viena sutvarkot savo aplinka? Na aisku, su semynos pagalba?

Susitvarkau, dar ir kitiems apželdinu, toks mano darbelis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 16, 21:33)
Susitvarkau, dar ir kitiems apželdinu, toks mano darbelis. lotuliukas.gif

tai gal tu apzeldintoja bigsmile.gif noreciau mokytis sitos profesijos labai thumbup.gif
Atsakyti
Labai laukiu pavasario, o dar i pašto dėžutę gavau katalogėlį iš sėklų, tai jau svaigstu ir galvoju kokių čia sėklu nusipirkus, kad pavasarį-vasarą gražus balkonas su gėlėm būtų smile.gif

Mano balkonas pietryčių pusėje, neįstiklintas, tai norėčiau patarimo, kokias SVYRANČIAS gėles patartumėte auginti, kad būtų nelabai lepios smile.gif

AČIŪ
Atsakyti
O iš kur gavai katalogėlį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 01 24, 21:19)
O iš kur gavai katalogėlį?  g.gif

ir man idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 01 24, 19:19)
O iš kur gavai katalogėlį?  g.gif

Kaip ir visas reklamas į pašto dėžutę smile.gif
Atsakyti