Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Sveikos gelininkes, turiu klausima
gal kas auginate balkone pelezirnius? as eksperimento tikslais pasisejau. Auga greitai, tik kad zydeti nesiruosia. Jaudinuos doh.gif , gal ka patarsit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepal: 07 birželio 2008 - 07:14
QUOTE(liepal @ 2008 06 07, 09:07)
Sveikos gelininkes, turiu klausima
gal kas auginate balkone pelezirnius? as eksperimento tikslais pasisejau. Auga greitai, tik kad zydeti nesiruosia. Jaudinuos doh.gif , gal ka patarsit
user posted image

Aš auginu,mano kol kas irgi nežydi,bet manau šį mėnesi turim žiedų sulaukt. smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat juos auginu smile.gif Ir žydėti nesiruošia schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat auginu pelėžirnius. Nematau reikalo jaudintis, jog dar nežydi, nes greitai žydės ir laaaabai kvepės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 06 06, 13:20)
Man labai grazi gelyte  wub.gif
Idomu butu pamatyt, kaip toliau auga smile.gif, kokio didzio ta gelyte isauga ir t.t. ir pan.smile.gif Lauksiu nuotrauku:)

P.S. kazkodel nerodo nuotraukos  g.gif  Kalbejau apie kiskiakopuscio zieda

Ai nu va jis toks kolkas mažai žydi ir lapų normalesnių irgi tik prieš savaitę daugiau atsirado - tai žiūrėsiu kaip bus ateity smile.gif jei pgausės dar foto įdėsiu smile.gif
[attachmentid=145833]

Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 07, 09:42)
Aš taip pat auginu pelėžirnius. Nematau reikalo jaudintis, jog dar nežydi, nes greitai žydės ir laaaabai kvepės smile.gif

mano draugė prisisėjo pelėžirnių, tai žadėjo ir man kokį. Tai bus matyt kaip jei smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 07 birželio 2008 - 13:17
Na čia mano vargelis - vakarinė dyvinukė, labai lėtai auga, tai net nežinau kada žydės...
O tie svogūnai - tai irisai...
user posted image
Atsakyti
mano gelykes smile.gif
zydinciuju pavadinimu nezinau, o is prieskoniniu israusiu koleusa, nes perdaug augti pradejo...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokios gražutės, ta viršui margais lapais, tai margenis ar pan,pas man ji kažkodėl pagelto ir numirė. Ta ištysusiais lapeliais tam pačiam vazone ai l. i rozmariną panašu, bet nesu tikra...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 07, 17:06)
Kokios gražutės, ta viršui margais lapais, tai margenis ar pan,pas man ji kažkodėl pagelto ir numirė. Ta ištysusiais lapeliais tam pačiam vazone ai l. i rozmariną panašu, bet nesu tikra...

Visada taip gražu visų grožybes ir kūrybingumą pažiūrėti 4u.gif

o va manieji du balkonai. Viename pelargonijos, kitame - surfinijų ar tai petunijų (vis jų neskiriu) miksas wub.gif

user posted image

user posted image

šį kartą pasirinkau šių spalvų derinį - violetinį ir šampaninę spalvas wub.gif

user posted image

bigsmile.gif
Gal galit pasakyt, ar šios nesvyrančios pelergonijos daugiametės?

user posted image

user posted image
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 07 birželio 2008 - 15:23
Taip pelargonijos daugiametės, tik žiemoja ne lauke.
Atsakyti
mano vargsiu pelargoniju issmulkejo lapai ir ziedai jau nebe burbulai,o keli ziedukai ant stiebo, net nezinau ka bedaryt
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 07, 16:06)

Ačiū smile.gif margenį pažynojau kaip koleusą - lotyniškai smile.gif o prieskoninai pas mane - čiobreliai (smulkiai apvaliais lapukais, šliaužiojantys), rozmarionai smile.gif, margas šalavijas (pailgais mairgais lapai) ir levandos - kaip rozmarinas, tik pilkšvesnės. Koleusas... kam aš jį ten įdėjau, nežinau pati... dabar lauk reikės.... sad.gif t.y. kitą vazoną dėti smile.gif)))) O gal kas žino, kaip mano gėlytės vadinasi?

QUOTE(Lietuva @ 2008 06 07, 16:15)
Visada taip gražu visų grožybes ir kūrybingumą pažiūrėti 4u.gif

o va manieji du balkonai. Viename pelargonijos, kitame - surfinijų ar tai petunijų (vis jų neskiriu) miksas  wub.gif

šį kartą pasirinkau šių spalvų derinį - violetinį ir šampaninę spalvas  wub.gif

Labai gražus derinys, super!

QUOTE(liepal @ 2008 06 07, 17:18)
mano vargsiu pelargoniju issmulkejo lapai ir ziedai jau nebe burbulai,o keli ziedukai ant stiebo, net nezinau ka bedaryt

sad.gif Gal kokių trąšelių žydinčioms gėlėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokka: 07 birželio 2008 - 17:31