Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

mokka,

o tu rozmariną iš sėklyčių sėjai ar gatavą pirkai?
Atsakyti
srauni_upe, pirkau smile.gif labai grazus sodinukai, aisku, brangoki, po 9 lt, bet man reikia. Kadangi esu sodininkė prasta, tai nusprendziau, kad geriau pirkti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokka @ 2008 06 07, 18:05)
srauni_upe, pirkau smile.gif labai grazus sodinukai, aisku, brangoki, po 9 lt, bet man reikia. Kadangi esu sodininkė prasta, tai nusprendziau, kad geriau pirkti... smile.gif

aš tai ir dar nekokia, tai eksperimentuoju, bet dali gėlių jau padygusių nusiperku, tai ne taip baisia balkonas atrodo, jie kas nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
Prie Senukų mačiau parduodamas Lavandas po 12 lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 07 birželio 2008 - 18:38
as Schetelige pirkau smile.gif ten l.didelis pasirinkimas smile.gif galvoju, gal dar nuvaziuoti smile.gif)))) bet balkonas gal neislaikys smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 05 26, 23:33)
Sveikos, gal kuri is seklyciu sejotes ir auginotes puikuna? Pas mane labai smarka sudygo ispikevau ir auga toliau bet dabar galvoju ar nereikai jam nuskabyti virsuneliu kad isikerotu jis, auginu pirmais metai tai dar nelabai isivaizduoju kaip cia jis, jei kuri ka zinot gal galit parasyt?   g.gif  blush2.gif

Puikūną reikia skabyti ir formuoti.

QUOTE(Nuo jūros @ 2008 05 30, 08:28)
Merginos, gal kas nors zino kaip dauginamos verbenos? Ar galima kaip palergonijas - nuskinti sakele ir pamerkti, kad isleistu saknis?  ax.gif

Verbenas nukirpus pamerkti į aktyvatorių ir sodinti į durpių substratą. Geriausiai daigelius daiginti tortinėse (kai perkam parduotuvėj tortą ar pyragą juk ideda į plastikinę permatomą tortinę, daigeliams thumbup.gif ) ir geriausiai prigyja tamsoje - priblandoje.

QUOTE(Pookelis @ 2008 05 30, 13:16)
Merginos, o jūs ar skabote viršūnes surfinijoms, petunijoms?

Kaip ir kiekvieną augalą kuo daugiau genėsi, tuo jis daugiau leis atžalų. Čia jau pagal kiekvienos augintojos - mylėtojos skonį, jeigu neskabysi, surfinija išleis tris nutysusias šakas ir viskas, o jeigu skabysi leis daugiau atžalų. Aš visas susodintas gėles apgenėjau.

Mokka žydinčios gėlytės tavo yra puikūnai (mimulus) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 08 birželio 2008 - 08:09
Žiūriu mano dyvinukė neįsidėjo smile.gif
Iš picasos bandžiau įkelt, bet kur tau smile.gif
Bandau iš fotki smile.gif

user posted image

Nu ji tokia dar nei dyvinukė nei vakarinė- labai lėtai auga, tai kada žydėt pradės neįsivaizduoju,

jei vistiek nematot foto sakykit.
Atsakyti
Jolete, aciu smile.gif
srauni_upe, grazus tavo augaleliai, ttt smile.gif
Atsakyti
O tai reiškias kad matosi, galėsiu taip toliau foto dėt biggrin.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
Koks nezmoniskas vejas bigsmile.gif Nukeliau savo lovelius ax.gif Viena pelargonija nulauze sad.gif, gaila gelyciu, o dar musu balkonas pats kampinis doh.gif

As taip pat siais metais pasodinau pelezirnius ir ipomejas, bet nei vienas, nei kitas augaliukai dar nesiruosia zydeti, bet kol kas nepergyvenu. Tik mano pelezirniai ne tokie stiprus, kaip cia kazkas nuotraukoj rode unsure.gif ax.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos. smile.gif
Šiemet rimtai užsiėmiau balkono išvaizda ir vat kas gavosi blush2.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu, kol petunijos ir surfinijos sužydės, jau krauna žiedus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas galit apsviesti ka daryti kai Bakopa perzydes? Dabar graziai ziedais apsipylusi, o ka toliau g.gif

Lonai, labai grazus balkonas, ir svarbiausia nemazas thumbup.gif O surfinijos pas mus jau zydis, tiesa pirktines biggrin.gif
Atsakyti