mokka,
o tu rozmariną iš sėklyčių sėjai ar gatavą pirkai?
QUOTE(mokka @ 2008 06 07, 18:05)
srauni_upe, pirkau
labai grazus sodinukai, aisku, brangoki, po 9 lt, bet man reikia. Kadangi esu sodininkė prasta, tai nusprendziau, kad geriau pirkti... 

aš tai ir dar nekokia, tai eksperimentuoju, bet dali gėlių jau padygusių nusiperku, tai ne taip baisia balkonas atrodo, jie kas nesigauna

Prie Senukų mačiau parduodamas Lavandas po 12 lt...
QUOTE(Dolli_ @ 2008 05 26, 23:33)
Sveikos, gal kuri is seklyciu sejotes ir auginotes puikuna? Pas mane labai smarka sudygo ispikevau ir auga toliau bet dabar galvoju ar nereikai jam nuskabyti virsuneliu kad isikerotu jis, auginu pirmais metai tai dar nelabai isivaizduoju kaip cia jis, jei kuri ka zinot gal galit parasyt?

Puikūną reikia skabyti ir formuoti.
QUOTE(Nuo jūros @ 2008 05 30, 08:28)
Merginos, gal kas nors zino kaip dauginamos verbenos? Ar galima kaip palergonijas - nuskinti sakele ir pamerkti, kad isleistu saknis? 

Verbenas nukirpus pamerkti į aktyvatorių ir sodinti į durpių substratą. Geriausiai daigelius daiginti tortinėse (kai perkam parduotuvėj tortą ar pyragą juk ideda į plastikinę permatomą tortinę, daigeliams

QUOTE(Pookelis @ 2008 05 30, 13:16)
Merginos, o jūs ar skabote viršūnes surfinijoms, petunijoms?
Kaip ir kiekvieną augalą kuo daugiau genėsi, tuo jis daugiau leis atžalų. Čia jau pagal kiekvienos augintojos - mylėtojos skonį, jeigu neskabysi, surfinija išleis tris nutysusias šakas ir viskas, o jeigu skabysi leis daugiau atžalų. Aš visas susodintas gėles apgenėjau.
Mokka žydinčios gėlytės tavo yra puikūnai (mimulus)

Žiūriu mano dyvinukė neįsidėjo 
Iš picasos bandžiau įkelt, bet kur tau
Bandau iš fotki

Nu ji tokia dar nei dyvinukė nei vakarinė- labai lėtai auga, tai kada žydėt pradės neįsivaizduoju,
jei vistiek nematot foto sakykit.

Iš picasos bandžiau įkelt, bet kur tau

Bandau iš fotki

Nu ji tokia dar nei dyvinukė nei vakarinė- labai lėtai auga, tai kada žydėt pradės neįsivaizduoju,
jei vistiek nematot foto sakykit.
O tai reiškias kad matosi, galėsiu taip toliau foto dėt
dėkui

Koks nezmoniskas vejas
Nukeliau savo lovelius
Viena pelargonija nulauze
, gaila gelyciu, o dar musu balkonas pats kampinis
As taip pat siais metais pasodinau pelezirnius ir ipomejas, bet nei vienas, nei kitas augaliukai dar nesiruosia zydeti, bet kol kas nepergyvenu. Tik mano pelezirniai ne tokie stiprus, kaip cia kazkas nuotraukoj rode

As taip pat siais metais pasodinau pelezirnius ir ipomejas, bet nei vienas, nei kitas augaliukai dar nesiruosia zydeti, bet kol kas nepergyvenu. Tik mano pelezirniai ne tokie stiprus, kaip cia kazkas nuotraukoj rode

Sveikos, merginos.
Šiemet rimtai užsiėmiau balkono išvaizda ir vat kas gavosi
:

Laukiu, kol petunijos ir surfinijos sužydės, jau krauna žiedus

Šiemet rimtai užsiėmiau balkono išvaizda ir vat kas gavosi

Laukiu, kol petunijos ir surfinijos sužydės, jau krauna žiedus

Gal kas galit apsviesti ka daryti kai Bakopa perzydes? Dabar graziai ziedais apsipylusi, o ka toliau
Lonai, labai grazus balkonas, ir svarbiausia nemazas
O surfinijos pas mus jau zydis, tiesa pirktines

Lonai, labai grazus balkonas, ir svarbiausia nemazas