Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Kazkiek nusiminiau sad.gif, verbenos pumpureliai jau raudonuoja, itariu kazkokia ryskiai alyvine spalva bus:(, prie melynos lobelijos schmoll.gif ... Geriau kokia balta lobelija buciau nupirkus (jei tokiu buna g.gif ), bet visiskai neprisimenu kokios spalvos verbena buvau nupirkus, o lobelyje pirkau zymiai veliau. Na nieko, tokia cia ir beda, zesim kaip bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 06 13, 20:05)
Kazkiek nusiminiau sad.gif, verbenos pumpureliai jau raudonuoja, itariu kazkokia ryskiai alyvine spalva bus:(, prie melynos lobelijos  schmoll.gif ... Geriau kokia balta lobelija buciau nupirkus (jei tokiu buna  g.gif ), bet visiskai neprisimenu kokios spalvos verbena buvau nupirkus, o lobelyje pirkau zymiai veliau. Na nieko, tokia cia ir beda, zesim kaip bus  unsure.gif

aga, bėdos nėr. Nukarpyk tuos pumpurus, kam jų reik ir bus graži žaluma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 13 birželio 2008 - 19:08
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 13, 20:02)
Gerai neįžiūriu. Pažiopsojau į saviškę diascija ir manau, kad šios, nuotraukoje lapeliai ne tokie  g.gif  šie pailgi kažkokie. Bent pas mane augančios diascijos apvalesni.
Bet teorija verta gilesnio nagrinėjimo biggrin.gif

Man arba diascija, arba lobelija smile.gif , tiesiog kitu gelyciu nezinau. Seip nelabai skiriu diasciju ir lobeliju blush2.gif Siais metais pasisodinau ir ta, ir ta, gal kai ir diascija prazys, sugebesiu pamatyt skirtuma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 13, 20:07)
aga, bėdos nėr. Nukarpyk tuos pumpurus, kam jų reik ir bus graži žaluma  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir tai variantas, gerai su tom gelytem, eksperimentuot galima iki begalybes smile.gif
Bet kol kas nekirpsiu schmoll.gif , reik gi gelyciu spalva ir forma gyvai pamatyt, o gal ir jums parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Balsuoju už lobeliją. tuoj parodysiu, kodėl.
Atsakyti
user posted image
user posted image

va, tik jos pas mane susraukusios siom dienom, tad grtozio neieskokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 13, 20:32)

va, tik jos pas mane susraukusios siom dienom, tad grtozio neieskokite smile.gif

O man vis vien grazu mirksiukas.gif , jei geles - tai ir grazu lotuliukas.gif Gal dar kas kokiu vaizdeliu parodys ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 06 14, 14:09)
O man vis vien grazu  mirksiukas.gif , jei geles - tai ir grazu  lotuliukas.gif  Gal dar kas kokiu vaizdeliu parodys  ax.gif ?

Ikalbejai ir as parodysiu, tuoj nuotraukas sukelsiu lotuliukas.gif Tik mane pavydas del tavo pelargoniju grauzia lotuliukas.gif nes mano dar mazos, nezydi, o pirkom daigus panasiu metu juk.
Atsakyti
user posted image
cia mano atviras balkonas, jame daugiausiai kvetku blush2.gif
user posted image
cia kitas balkonas, mano labiausiai megiamas, tik siaurinej pusej, tai nelabai kas auga.
user posted image
Na o cia dar vienasbalkonas, tik nelabai gaunasi visus tris vazonus nufotografuoti. Tai pirmaji spriges ziedeli is arciau dedu blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2008 06 14, 16:58)
  Tik mane pavydas del tavo pelargoniju grauzia  lotuliukas.gif  nes mano dar mazos, nezydi, o pirkom daigus panasiu metu juk.

Tai cia "stovincios" (kaip as jas vadinu) jau anksciau pasodintos mirksiukas.gif
O svyrancios taip pat dar mazos, 2 krumai vejo aplauzyti ir dabar zydi tik ta viena sakele sad.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 13, 16:25)
As siemet pirkau gelyte ir nezinau, kas ji tokia? blush2.gif Salia verbenos pasodinau, man grazu, bet kaip ji greit dauginasi, auga, tiesiog stebiuosi bigsmile.gif Noreciau kitam metui pasiseti tokia, kad daugiau tureti, o kaip jos pavadinimas? 4u.gif
user posted image

lobelija
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 13, 19:15)
ir dar viena gelyte, bet ji vis neisskleidzia ziedo normaliai, pavadinimo nezinau, gal kas zino, ko jai gali trukti? ji negauna tiesioginiu saules spinduliu, gal cia beda?  g.gif
user posted image
user posted image

gal gludas g.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 13, 18:15)

ir dar viena gelyte, bet ji vis neisskleidzia ziedo normaliai, pavadinimo nezinau, gal kas zino, ko jai gali trukti? ji negauna tiesioginiu saules spinduliu, gal cia beda?  g.gif
user posted image

Šita gėlytė žiedą išskleidžia tik saulėtą dieną, auginau pernai. Apniukusią dieną praktiškai jos grožio ir nematydavau verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 06 14, 23:35)
Šita gėlytė žiedą išskleidžia tik saulėtą dieną, auginau pernai. Apniukusią dieną praktiškai jos grožio ir nematydavau  verysad.gif .

tai gacanija , labi graži gelytė, dar pilkais lapais jų būna
Atsakyti