Kazkiek nusiminiau
, verbenos pumpureliai jau raudonuoja, itariu kazkokia ryskiai alyvine spalva bus:(, prie melynos lobelijos
... Geriau kokia balta lobelija buciau nupirkus (jei tokiu buna
), bet visiskai neprisimenu kokios spalvos verbena buvau nupirkus, o lobelyje pirkau zymiai veliau. Na nieko, tokia cia ir beda, zesim kaip bus
QUOTE(lavaza @ 2008 06 13, 20:05)
Kazkiek nusiminiau
, verbenos pumpureliai jau raudonuoja, itariu kazkokia ryskiai alyvine spalva bus:(, prie melynos lobelijos
... Geriau kokia balta lobelija buciau nupirkus (jei tokiu buna
), bet visiskai neprisimenu kokios spalvos verbena buvau nupirkus, o lobelyje pirkau zymiai veliau. Na nieko, tokia cia ir beda, zesim kaip bus 
aga, bėdos nėr. Nukarpyk tuos pumpurus, kam jų reik ir bus graži žaluma
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 13, 20:02)
Gerai neįžiūriu. Pažiopsojau į saviškę diascija ir manau, kad šios, nuotraukoje lapeliai ne tokie
šie pailgi kažkokie. Bent pas mane augančios diascijos apvalesni.
Bet teorija verta gilesnio nagrinėjimo
Bet teorija verta gilesnio nagrinėjimo
Man arba diascija, arba lobelija
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 13, 20:07)
Bet kol kas nekirpsiu
Balsuoju už lobeliją. tuoj parodysiu, kodėl.
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 13, 20:32)
O man vis vien grazu
QUOTE(lavaza @ 2008 06 14, 14:09)
O man vis vien grazu
, jei geles - tai ir grazu
Gal dar kas kokiu vaizdeliu parodys
?
Ikalbejai ir as parodysiu, tuoj nuotraukas sukelsiu

cia mano atviras balkonas, jame daugiausiai kvetku

cia kitas balkonas, mano labiausiai megiamas, tik siaurinej pusej, tai nelabai kas auga.

Na o cia dar vienasbalkonas, tik nelabai gaunasi visus tris vazonus nufotografuoti. Tai pirmaji spriges ziedeli is arciau dedu
QUOTE(agules @ 2008 06 14, 16:58)
Tik mane pavydas del tavo pelargoniju grauzia
nes mano dar mazos, nezydi, o pirkom daigus panasiu metu juk.
Tai cia "stovincios" (kaip as jas vadinu) jau anksciau pasodintos
O svyrancios taip pat dar mazos, 2 krumai vejo aplauzyti ir dabar zydi tik ta viena sakele
QUOTE(Srove @ 2008 06 13, 16:25)
As siemet pirkau gelyte ir nezinau, kas ji tokia?
Salia verbenos pasodinau, man grazu, bet kaip ji greit dauginasi, auga, tiesiog stebiuosi
Noreciau kitam metui pasiseti tokia, kad daugiau tureti, o kaip jos pavadinimas?

lobelija
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 13, 19:15)
ir dar viena gelyte, bet ji vis neisskleidzia ziedo normaliai, pavadinimo nezinau, gal kas zino, ko jai gali trukti? ji negauna tiesioginiu saules spinduliu, gal cia beda?

gal gludas
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 13, 18:15)
ir dar viena gelyte, bet ji vis neisskleidzia ziedo normaliai, pavadinimo nezinau, gal kas zino, ko jai gali trukti? ji negauna tiesioginiu saules spinduliu, gal cia beda?

Šita gėlytė žiedą išskleidžia tik saulėtą dieną, auginau pernai. Apniukusią dieną praktiškai jos grožio ir nematydavau
QUOTE(gesa @ 2008 06 14, 23:35)
Šita gėlytė žiedą išskleidžia tik saulėtą dieną, auginau pernai. Apniukusią dieną praktiškai jos grožio ir nematydavau
.
tai gacanija , labi graži gelytė, dar pilkais lapais jų būna