Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

O gal kas augina ir zino kur gauti torenija, paskaiciau, kad puikiai auga pavesyje, man kaip tik siaurines puses balkone tiktu, nes nelabai ten kas nori augti. Apejau keleta parduotuviu bet neradau, o ir nelabai zinau kaip jos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2008 06 14, 23:38)
O gal kas augina ir zino kur gauti torenija, paskaiciau, kad puikiai auga pavesyje, man kaip tik siaurines puses balkone tiktu, nes nelabai ten kas nori augti.  Apejau keleta parduotuviu bet neradau, o ir nelabai zinau kaip jos atrodo.

rašo, kad mamytėje maximoje yra: http://www.maxima.lt...i/naujiena/317/

Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 06 14, 22:35)
Šita gėlytė žiedą išskleidžia tik saulėtą dieną, auginau pernai. Apniukusią dieną praktiškai jos grožio ir nematydavau  verysad.gif .

As siemet irgi turiu tokiu gelyciu, atrodo, kad jos gazanijos.Pas mane saule iki pietu jai, tai zydi sodriai, bet po pietu jau skliaudzia lapelius.Jos labai myli saulyte matyt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 14, 21:31)

As ir taip manau, kad cia ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 06 15, 00:04)
rašo, kad mamytėje maximoje yra: http://www.maxima.lt...i/naujiena/317/

4u.gif sita skaiciau, bet toreniju nemaciau, nebent gal butu lauko prekyboj prie bazes g.gif Schetelid, senukuose ieskojau, nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2008 06 15, 09:53)
4u.gif  sita skaiciau, bet toreniju nemaciau, nebent gal butu lauko prekyboj prie bazes  g.gif  Schetelid, senukuose ieskojau, nebuvo  unsure.gif

Gal jau buvo išpirkę... Akropolio maximoje (Vilniuje) tikrai mačiau šitų gėlyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 15, 00:32)
As siemet irgi turiu tokiu gelyciu, atrodo, kad jos gazanijos.Pas mane saule iki pietu jai, tai zydi sodriai, bet po pietu jau skliaudzia lapelius.Jos labai myli saulyte matyt wub.gif

drinks_cheers.gif gazanija be saules neparodo savo grozybiu
Atsakyti
Oi, kaip aciu toms, kurios padejot 4u.gif suzinot pavadinima sitos gelytes ir 'pomegius' thumbup.gif
Teks tada ja perkelinet i kita vieta, nes balkonas popiet uztraukiamas su zaliuzem ir nebebuna tiesioginiu spinduliu doh.gif taip noris ja pasidziaugti ax.gif
Atsakyti
Ant balkono tureklo uzlipes ziedelis wub.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 birželio 2008 - 11:28
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 10:26)

graziai dera prie balto tureklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 12:26)

Nuostabus ziedeliai wub.gif O cia kalanke ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 06 16, 16:09)
Nuostabus ziedeliai wub.gif O cia kalanke ar as klystu? g.gif

Tikriausiai kalanke, ji pas mane labai sena jau, tai pasidare, kaip vijokline, daug mazu atzaleliu su saknelem nulauziau ir sukisau lauke i zeme, prigijo kuo puikiausiai ir zydi sau visos ir vargo nemato smile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 06 16, 14:18)
graziai dera prie balto tureklo smile.gif

Aciu, man toks derinys kazkaip labiausiai patinka raudona su balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 12:26)
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti