O gal kas augina ir zino kur gauti torenija, paskaiciau, kad puikiai auga pavesyje, man kaip tik siaurines puses balkone tiktu, nes nelabai ten kas nori augti. Apejau keleta parduotuviu bet neradau, o ir nelabai zinau kaip jos atrodo.
QUOTE(agules @ 2008 06 14, 23:38)
O gal kas augina ir zino kur gauti torenija, paskaiciau, kad puikiai auga pavesyje, man kaip tik siaurines puses balkone tiktu, nes nelabai ten kas nori augti. Apejau keleta parduotuviu bet neradau, o ir nelabai zinau kaip jos atrodo.
rašo, kad mamytėje maximoje yra: http://www.maxima.lt...i/naujiena/317/
QUOTE(gesa @ 2008 06 14, 22:35)
Šita gėlytė žiedą išskleidžia tik saulėtą dieną, auginau pernai. Apniukusią dieną praktiškai jos grožio ir nematydavau
.

As siemet irgi turiu tokiu gelyciu, atrodo, kad jos gazanijos.Pas mane saule iki pietu jai, tai zydi sodriai, bet po pietu jau skliaudzia lapelius.Jos labai myli saulyte matyt

Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 14, 21:31)
lobelija
As ir taip manau, kad cia ji

QUOTE(Dzhine @ 2008 06 15, 00:04)

QUOTE(agules @ 2008 06 15, 09:53)

Gal jau buvo išpirkę... Akropolio maximoje (Vilniuje) tikrai mačiau šitų gėlyčių

QUOTE(Srove @ 2008 06 15, 00:32)
As siemet irgi turiu tokiu gelyciu, atrodo, kad jos gazanijos.Pas mane saule iki pietu jai, tai zydi sodriai, bet po pietu jau skliaudzia lapelius.Jos labai myli saulyte matyt 

Oi, kaip aciu toms, kurios padejot
suzinot pavadinima sitos gelytes ir 'pomegius'
Teks tada ja perkelinet i kita vieta, nes balkonas popiet uztraukiamas su zaliuzem ir nebebuna tiesioginiu spinduliu
taip noris ja pasidziaugti

Teks tada ja perkelinet i kita vieta, nes balkonas popiet uztraukiamas su zaliuzem ir nebebuna tiesioginiu spinduliu

Ant balkono tureklo uzlipes ziedelis

QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 10:26)
graziai dera prie balto tureklo

QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 12:26)
Nuostabus ziedeliai

QUOTE(agnir @ 2008 06 16, 16:09)
Tikriausiai kalanke, ji pas mane labai sena jau, tai pasidare, kaip vijokline, daug mazu atzaleliu su saknelem nulauziau ir sukisau lauke i zeme, prigijo kuo puikiausiai ir zydi sau visos ir vargo nemato

Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 06 16, 14:18)
Aciu, man toks derinys kazkaip labiausiai patinka raudona su balta