Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 24, 21:05)
Tikrai daugiamestes thumbup.gif Fiksija inesk i kambari ziemai,kad nesusaltu,o begonijos gumbus iskask rudeni kaip orai subjurs ,kaip jau matysi,kad gele nyksta,ir padek kur vesiai.Pavasari pasodinsi i vazona ir vel galesi dziaugtis ziedais.As ir taip darau thumbup.gif

apie fuksijas- ar reikia nukarpyt ją? na ta prasme žiemai.

begonijos- ta prasme jas iškasu ir dedu į kokį induką ir vesiai g.gif viską nukerpu iki gumbelio ? g.gif
Atsakyti
Ači už atsakymus.
Atsakyti
Laukiu patarimo.Va rytinis balkonas,saulė kepina,gėlytės jau pavytusios(ypatingai petunijos),palaisčiau iš vakaro,o ryte vėl nuleipusios,gal ką nors darau ne taip ,ir tręšiu ,laistau,purškiu.Nesuprantu ką tada auginate ant pietinės palangės,juk ten visą laiką saulutė
Atsakyti
pelargonijos puikiai jaučiasi pietinėj pusėj cool.gif
O dėl laistymo galimi keli variantai -
1. į lovelio dugną įdėti neploną veltinį;
2. drenažo granulių dugne ir mulčiuoti paviršių;
3. brangesnis variantas - nusipirkti vandenį sugeriančias granules, jos pakankamai ilgai "atidavinės" vandenį;
4. loveliai su vandens rezervuaru;
ir t.t.
Atsakyti
Pelezirniai baiges sad.gif neislaike vargsai vejo. siaip ne taip astuntas aukstas....

idomu jei didele zydincia kambarine pelargonija iskelsiu i balkona ar ji ten negaus galo?
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 07 25, 11:01)
Laukiu patarimo.Va rytinis balkonas,saulė kepina,gėlytės jau pavytusios(ypatingai petunijos),palaisčiau iš vakaro,o ryte vėl nuleipusios,gal ką nors darau ne taip ,ir tręšiu ,laistau,purškiu.Nesuprantu ką tada auginate ant pietinės palangės,juk ten visą laiką saulutė

Man tai auga tik palergonijos, kiek bandžius visos kitos nukepa.
Atsakyti
Noriu paklaust.kai skabot nuzydejusius surfiniju ziedelius ar nuimat tik pati ziedeli ar nuskinat su tuo koteliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 07 28, 13:35)
Noriu paklaust.kai skabot nuzydejusius surfiniju ziedelius ar nuimat tik pati ziedeli ar nuskinat su tuo koteliu? ax.gif

su koteliu 4u.gif
Atsakyti
laba, unksiuos ir as prie balkonus puosanciu panelyčių smile.gif

turiu toki klausimuką, aš pasodinau pavasarį petunijas , išaugo viskas tavrkoj, bet aš tikėjaus kad jos svirs žemyn, o jos ne. kotai tangrūs, jos maždaug 30 cm auksšio ir aukstesnes vietom, zydi, bet nesvyra. blink.gif

tikraisuiai yra atskirois rūšys kur svyra? g.gif

jei kas žinot tai papasakokit, nes kita meta noriu kad gražiai per vazona svertuosi. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 29, 10:36)
laba, unksiuos ir as prie balkonus puosanciu panelyčių  smile.gif

turiu toki klausimuką, aš pasodinau pavasarį petunijas , išaugo viskas tavrkoj, bet aš tikėjaus kad jos svirs žemyn, o jos ne. kotai tangrūs, jos maždaug 30 cm auksšio ir aukstesnes vietom, zydi, bet nesvyra.  blink.gif

jei kas žinot tai papasakokit, nes kita meta noriu kad gražiai per vazona svertuosi. mastau.gif

turbūt paprastas nusipirkai.. permai ie man nesnusviro bash.gif yra paprastos ir svyrancios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 liepos 2008 - 12:33
QUOTE(pucini @ 2008 07 29, 10:36)
laba, unksiuos ir as prie balkonus puosanciu panelyčių  smile.gif

turiu toki klausimuką, aš pasodinau pavasarį petunijas , išaugo viskas tavrkoj, bet aš tikėjaus kad jos svirs žemyn, o jos ne. kotai tangrūs, jos maždaug 30 cm auksšio ir aukstesnes vietom, zydi, bet nesvyra.  blink.gif

Pagal mane petunijos nesvyra, svyra surfinijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Surfinijos - taip pat petunijos, jų heteroziniai hibridai. Tų petunijų - devynios galybės, kurios auga aukštesnės, tos ir svyra.
Atsakyti