Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(lavaza @ 2008 08 01, 14:19)
Oi laukiu, nesulaukiu kobeju nuotrauku  ax.gif  Net nezinau kaip atrodo  g.gif
Dar geriau butu is visu situ zydejimo etapu po nuotraukyte  mirksiukas.gif  ax.gif
Papildyta:
Dar idomu, kas augina nasturtas, ar ne puola jas tokie amarai (ar kaip jie vadinasi), tokie vabaliukai, kaip juodi taskiukai, tiesiog nuseta ju po lapais. Turejau kelis daigelius, bet beveik visur yr tos zarazos - nukerpu ir iskart ismetu, kad kitu geliu neuzpultu  ax.gif
agules, kaip tavo nasturtos?
Ir dar pamastymai apie pelezirnius, kazkaip nelabai gausiai jie zydi pas mane  g.gif  Gal del to, per tankaii susidinti  g.gif ? Seip krumeliai grazus, zali, bet zydi negausiai

Ir man nasturtops visada labai gražios gėlės, bet, kad jas labai puola kirminai. Pas mamą tas pats. Tai ji jas išrovė ir išmetė.
O pelėžirniai ir mane nuvylė. Kažkaip nelabai man jie.
Atsakyti
na kagi kita meta zinosiu kad reikia pirkti svyranciasias nes tikrai turbut net nepasiziurejau ir nusipirkau bele petinijas ax.gif doh.gif aciu uz patarima.
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 08 01, 15:19)
agules, kaip tavo nasturtos?
Ir dar pamastymai apie pelezirnius, kazkaip nelabai gausiai jie zydi pas mane  g.gif  Gal del to, per tankaii susidinti  g.gif ? Seip krumeliai grazus, zali, bet zydi negausiai

Jooo nasturtas ir pas mane amarai puola, rinkau rinkau, kol 3 krumai po vieno savaitgalio visai nugelte buvo, pagailejau kitu geliu ir isroviau. O taip patiko man lovelis su nasturtom wub.gif Pelezirniai mano irgi negausiai zydi, virsunes tik verysad.gif nors tresiu, laistau...
Atsakyti
QUOTE(Nitner @ 2008 08 01, 00:43)
Sveikos  smile.gif

gal galėtumėte man patarti ar pakomentuoti  4u.gif balkone auginamose levandose, čiobreliuose, jurginukuose ir dar poroj gėlių aptikau tokius kaip ir vikšrus g.gif žali. turbūt apie pora - tris cm ilgio. (panašūs kaip filmuke skruzdėlytė šaukė - Vikšreli, gerasis vikšreli  biggrin.gif ) pasidaro kokoną ir apsisiaučia kaip ir tinkliuku tokiu  g.gif gal po to kokiais drugeliais išplasnoja  g.gif kas čia per zarazos ir iš kur jos pateko?  viską išmečiau lauk, gal ir veltui, bet paskambinau močiutei ir gavau tokią komandą verysad.gif bet vis tiek įdomu, kas buvo ir kaą reiktų daryti, kad kitą kartą žinočiau.

Ir gal dar galit patarti, kokias gėles į jų vietą sodinti, kad kuo ilgiau rudens orus atlaikytų?

dėkui labai  4u.gif

Na ,mano "rūtų darželius" irgi užpuolė tie žali pabaisos schmoll.gif .Man nuo jų net plaukai šiaušias,labai jau tų padarų nepakenčiu.Buvo suėsti heliotropai,lobelijos, pradėtos naikinti begonijos ir leukonijos.Tik, va pelargonijų tai jie neįkando. biggrin.gif
Dėlto visgi pelargonijai duodu 10 balų,ne tai iš tikro labai atspari gėlė,tiek lasitymui tiel parazitams. thumbup.gif Tai jau tas labai apsėstas teko išrauti ,o kitas parduotuvėj patarė išpurkšti inta-vir.Pabandžiua ,dabar žiūrėsiu ,kaip bus toliu.Bet taip ir nesupratau iš kur tie žalieji padarai atkeliavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 08 03, 17:50)
Na  ,mano "rūtų darželius" irgi užpuolė tie žali pabaisos schmoll.gif .Man nuo jų net plaukai šiaušias,labai jau tų padarų nepakenčiu.Buvo suėsti heliotropai,lobelijos, pradėtos naikinti begonijos ir leukonijos.Tik, va pelargonijų tai jie neįkando. biggrin.gif
Dėlto visgi pelargonijai duodu 10 balų,ne tai iš tikro labai atspari gėlė,tiek lasitymui tiel parazitams. thumbup.gif Tai jau tas labai apsėstas teko išrauti  ,o kitas parduotuvėj patarė išpurkšti  inta-vir.Pabandžiua ,dabar  žiūrėsiu ,kaip bus toliu.Bet taip ir nesupratau iš kur tie žalieji padarai atkeliavo? g.gif

Aš irgi nesuprantu iš kur tie parazitukai. Aš irgi radai tokį vieną. Bet mano įkando ir jaunutes palergonijas, buvau gavus visiškai naujų, dar tik su keliais lapukais. Taip gražiai buvo prigiję, ogi žiūri, kad lapukai tarsi sukandžioti. Ir po to pastebėjau tą žalią kirminą. Nukarpiau visus lapukus, gal dar atsigaus mano palergonijos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 08 03, 18:50)
Na  ,mano "rūtų darželius" irgi užpuolė tie žali pabaisos schmoll.gif

QUOTE(Mergelė @ 2008 08 04, 08:19)
Aš irgi nesuprantu iš kur tie parazitukai.

karsta.gif žiūriu, ne pas mane vieną Neatpažįstami Šliaužiantys Objektai atsirado biggrin.gif aš pagalvojau, gal su žemėm atkeliavo g.gif Nors gal ir su gėlėm nusipirkau g.gif Bet kokiu atveju labai liūdna tuščius lovelius matyti. Vaikas serga, negaliu niekur išvažiuot gėlių nusipirkti. Be to dabar nieko per daug gero gražaus turbūt ir nebegausiu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pasirodysiu visiskai zalia, bet ka jau darysi blush2.gif noriu paklausti ax.gif Dabar rugpjutis. Kokias geles galeciau sodinti , auginti balkone? Niekada apie jas nesidomejau, o se tau, isireike lotuliukas.gif blush2.gif busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nu tai nusipirk pasodintas pelargonijas, laikys ilgiausiai tau ko gero g.gif
Atsakyti
O man iskilo klausimelis. Jeigu pasiimciau is drauges "plenciuka" pelargonijos ir paskui pasodinciau i vazoneli, jinai man augtu per ziema? O paskui pavasari gal ir i balkono loveli galesiu pasodinti?
Atsakyti
Na tai reikes eiti pasniukstineti i geliu parduotuve g.gif aciu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 08 05, 08:23)
O man iskilo klausimelis. Jeigu pasiimciau is drauges "plenciuka" pelargonijos ir paskui pasodinciau i vazoneli, jinai man augtu per ziema? O paskui pavasari gal ir i balkono loveli galesiu pasodinti?

Gali padayti tai drąsiai. Aš irgi pasiėmiau ir prisidaiginau taip. Dabar nežydės, o vasario mėnesį tuos plenciukus aplaužysius ir sukišiu iš naujo, tai kitą vasarą žydės. O galima to ir nedaryti. Žydės ir šiais metais pasodinti, tik vėliau.
Atsakyti
Na ir as pasirodysiu, vis pasisikaitau jusu pasiziuriu bet savas niekai nejo nufotkinti, ausktai gyvenu, is balkono ir neina nufotkinti, bet visa tai buna pagabinta ant balkono, vakar baisiai lyjo tai pagailejau tai sutempiau i vidu balkono tai ir nufotkinau pasirofyt, cia prisodinta visokiu spalvu palergoniju. smile.gif

netipo i viena nuotrauka tai is keliu sonu nufotkinau smile.gif
Atsakyti