agules,
as sodinau su tais popieriukais
, man taip praeitais metais SM patare
, viskas l.gerai isaugo
As be ju susodinau, bet vaziuosiu dar bakopu dasipirkti, tai pabandysiu nenuimineti, maziau terliojimosi ir jei sakai, lavaza, kad viskas gerai isaugo tai svariau ir greiciau bus. Susigundziau jusu visu nuotraukas pamacius ir paskaicius. Vakar iki nakties sena tema skaiciau, tai dabar maza man to ka susodinau, reikia dar
Net MB siandien pamates mano susodintus daigelius pagyre, kad ant spintos darzas tikras
QUOTE(agules @ 2008 04 19, 11:43)
Vakar iki nakties sena tema skaiciau, tai dabar maza man to ka susodinau, reikia dar
bakopos ir man patiko. Kaip sako - tai fonine gele, gali su bent kokiom gelytem ja sodinti. Ju yra taip pat ivairiu spalvu (vioiletiniu, rausvu), bet balta man geriausiai ir kaip fonas, ir seip teko girdeti, kad butent balta geriausiai auga ir bujoja, nzn tik ar tai tiesa
Mergaites to "popieriaus" nuiminet nereikia, nes ten ne popierius, o speciali medziaga, per ja kuo puikiausiai pralenda sakneles, o jei draskysit, tai galit sakneles pazeist.
Katik pasodinau bakopas nenuiminedama
Daug greiciau ir paprasciau
Ir i dregna marliuka padejau nasturtu seklas, lauksiu kol kas nors islys
Paskui prie bakopu sukisiu.
QUOTE(agules @ 2008 04 19, 11:43)
As be ju susodinau, bet vaziuosiu dar bakopu dasipirkti, tai pabandysiu nenuimineti, maziau terliojimosi ir jei sakai, lavaza, kad viskas gerai isaugo tai svariau ir greiciau bus. Susigundziau jusu visu nuotraukas pamacius ir paskaicius. Vakar iki nakties sena tema skaiciau, tai dabar maza man to ka susodinau, reikia dar
Net MB siandien pamates mano susodintus daigelius pagyre, kad ant spintos darzas tikras 
Pabandyk pati prisidauginti bakopu - nugbnybk virsunes keliu cm ir sukisk i zeme.As dar uzdengiu politeleniniu maiseliu .Tada salygos panasesnes i siltnamio.As taip ir surfiniju prisidauginu.
QUOTE(vakarelis @ 2008 04 20, 23:16)
Pabandyk pati prisidauginti bakopu - nugbnybk virsunes keliu cm ir sukisk i zeme.As dar uzdengiu politeleniniu maiseliu .Tada salygos panasesnes i siltnamio.As taip ir surfiniju prisidauginu.
Papasakok placiau. Dabar bakopos tai dar nedideles, nera ka gnybti. O kaip su surfinijom
QUOTE(agules @ 2008 04 20, 19:27)
Katik pasodinau bakopas nenuiminedama
Daug greiciau ir paprasciau
Ir i dregna marliuka padejau nasturtu seklas, lauksiu kol kas nors islys
Paskui prie bakopu sukisiu.
o as nasturtu seklas visada tiesiai i zeme kisu
Lauksim nuotraukyciu. As i balkonus beveik visas geles is kambariu isnesiau, nes suo kapsto. Kolkas gerai auga, bet vasara reikes kazka galvoti, nes istiklintam balkone joms bus per karsta.
QUOTE(ziv @ 2008 03 20, 10:00)
Jūržole, o kaip atrodo lobelijos? Kaip jas reikia auginti?
va čia yra viena iš lobelijos rūšių, jų būna ivairių spalvų dažniausiai mėlyno atspalvio

jos komponuojasi ir į puokštes su kitomis gėlėmis ir šiaip plotelius norint apželdinti jos idialiai tinka. Didelės priežiūros joms tikrai nereikia
dar ir tokia rūšis yra...beje ji ir paklausiausia
Man taip ir stovi vaizdai akyse is Austrijos ir Sveicarijos: kiekvienas balkonas puosiasi ilgiausiom geliu girliandom...
Siais metais, pabandysiu kazka ir as sukurt. Norejau kabanciu Lobeliju, bet neradau. Surfijos labai grazios, bet geguzes menesi jau baigiasi. Prisodinau kabanciu geraniju(pelargoniju?). Nedidukes dar tokios, bet jau visai neblgai atrodo. Tie kurie jas augina, patare daznai trest, kad augtu dideles ir daug zydetu. Gavau ir specialiu trasu: vienas reikia sumaisyt tiesiai su zemem ir uzteks visai vasarai (visiems zydintiems augalams), su kitom-laistyt 2 kart i savaite. Tikesimes geru rezultatu ! Man labai idomu, ar jautrios Lobelijos karsciui ir vejui?