Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(polo @ 2008 01 27, 15:41)
Lyg ir toks jų pavadinimas biggrin.gif

Taip cia tikrai verbena 4u.gif

O as jums idomu dalykeli nupasakosiu bigsmile.gif
Nugi nueinu i siltnami, o ten paliktas vazonas su didziule verbena, nugi ziuriu , kad ji visa zaliuoja doh.gif Geras!!! thumbup.gif
Nu tai dabar priziuresiu gal ir pavasario sulauks ir prisiauginsiu is atzaleliu wub.gif
Is ju greiciau gelytes suauga rolleyes.gif
O surfiniju tai neseju g.gif pasilieku augalus ir ziemai juos saltai pasidedu, ir dabar jos zalios ax.gif po to priauginu is atzaleliu mirksiukas.gif be to is senu krumu daug didesnes surfinijos uzauga wub.gif
Atsakyti
ka jus manot,ar jau galiu nuimti visus apsildinimus nuo balkono gelyciu g.gif pas mane jos ziemai apdzngstytos eglisakiais yra.Kazin ar nebus dar salnu ir salciu g.gif
O kas del tu verbenu,noreciau ir as siais metais ju,bet ar jos augs man pavesyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 01 27, 21:39)
ka jus manot,ar jau galiu nuimti visus apsildinimus nuo balkono gelyciu  g.gif pas mane jos ziemai apdzngstytos eglisakiais yra.Kazin ar nebus dar salnu ir salciu  g.gif
O kas del tu verbenu,noreciau ir as siais metais ju,bet ar jos augs man pavesyje  unsure.gif

Manau , kad turetu augti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir atrodo , kad turėtų augti.Šiaurinėj pusėj balkone augino mama tokias gėles. (vėl dedu foto, nes su tais pavadinimais , tai bijau nusišnekėt biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 28 sausio 2008 - 14:02
QUOTE(polo @ 2008 01 28, 16:01)
Man ir atrodo , kad turėtų augti.Šiaurinėj pusėj balkone augino mama tokias gėles. (vėl dedu foto, nes su tais pavadinimais , tai bijau nusišnekėt biggrin.gif )
user posted image

Manau, kad tai svyranti begonija mirksiukas.gif
Labai apie tokias svajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 01 28, 12:20)
Manau , kad turetu augti  mirksiukas.gif

nu tai ir pameginsiu drinks_cheers.gif

QUOTE(polo @ 2008 01 28, 14:01)
user posted image

matau ir as begoniaj,bet skaiciau kad jos sauleta kampa labai megsta,todel nutariau nepirkti g.gif

tai kaip jus manot,man jau nuimt tas ziemines apsaugas nuo balkonu g.gif bijau per daug skubeti,ka jus tokiu atevju daret g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 01 28, 17:14)
nu tai ir pameginsiu  drinks_cheers.gif
matau ir as begoniaj,bet skaiciau kad jos sauleta kampa labai megsta,todel nutariau nepirkti  g.gif

tai kaip jus manot,man jau nuimt tas ziemines apsaugas nuo balkonu  g.gif bijau per daug skubeti,ka jus tokiu atevju daret  g.gif

Na as dar nenuimciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 01 27, 18:11)

O surfiniju tai neseju  g.gif  pasilieku augalus ir ziemai juos saltai pasidedu, ir dabar jos zalios ax.gif  po to priauginu is atzaleliu  mirksiukas.gif  be to is senu krumu daug didesnes surfinijos uzauga wub.gif

Šiemet ir aš bandžiau taip daryti, bet man nudžiūvo doh.gif Gal dėlto, kad nebuvau šaltai padėjus g.gif Tikriausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 01 28, 16:14)
nu tai ir pameginsiu  drinks_cheers.gif
matau ir as begoniaj,bet skaiciau kad jos sauleta kampa labai megsta,todel nutariau nepirkti  g.gif

Begonijos kaip tik nemėgsta labai saulėtos vietos. Praeitą vasarą buvau pasodinus, tai vasarą, kai buvo lietinga ir nekaršta buvo baisiai suvešėją, o paskui, kai rugpjūty karšta buvo labai sunyko...
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 29, 15:06)
Begonijos kaip tik nemėgsta labai saulėtos vietos. Praeitą vasarą buvau pasodinus, tai vasarą, kai buvo lietinga ir nekaršta buvo baisiai suvešėją, o paskui, kai rugpjūty karšta buvo labai sunyko...

Aš ir norėjau tą patį rašyti. Pas mane šią vasarą pietinėj pusėj nudegė doh.gif Teko pernešti į šiaurinę, netgi vakarinėj pusėj truputį lapeliai apdegė doh.gif Jos labai mėgsta pavėsį ir begalo nuostabios gėlės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 01 27, 19:39)
O kas del tu verbenu,noreciau ir as siais metais ju,bet ar jos augs man pavesyje  unsure.gif

Jei dalinis pavėsis tai ir augs ir žydės, o jei visiškas - su žiedais bus prasčiau. Pavėsy puikiai auga begonijos, kaip ir mergaitės jau čia sakė.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 29, 15:06)

QUOTE(linuke_ @ 2008 01 29, 15:31)
Aš ir norėjau tą patį rašyti. Pas mane šią vasarą pietinėj pusėj nudegė doh.gif Teko pernešti į šiaurinę, netgi vakarinėj pusėj truputį lapeliai apdegė doh.gif Jos labai mėgsta pavėsį ir begalo nuostabios gėlės bigsmile.gif

kaip keista,kad butent sauleta vieta knygos patare g.gif Man begonijos labai grazios,jei taip sakot,reiks koki kampa pamegint.Pas mane visiskas pavesis,o verbenu mano vyras labai nori,jam labai grazu.Nesakau kad negrazu,bet va ar jos augs ir zydes klausimas g.gif
Atsakyti