Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

merginos, o as dar vis abejoju, ar teisingai padariau, kad operavausi skydliaule g.gif

pries operacija nebuvo to oro trukumo, kaip dabar, o su gerybine struma galima nugyvent visa amziu.....dar mano šeimos daktarė apie operacija pasakė:" pašalino pasekmę , o ne priežastį" g.gif
ziuresiu, kaip seksis toliau, unsure.gif
gal kas pažįstat zmoniu, kurie ilgai gyveno be skydliaukes?..
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 10 19, 17:20)

Pažįstu, ir ne vieną mirksiukas.gif Dainute, susitvarkys viskas, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 10 19, 18:24)
Pažįstu, ir ne vieną mirksiukas.gif Dainute, susitvarkys viskas, pamatysi mirksiukas.gif

Ačiū už padrąsinimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 10 19, 18:20)
merginos, o as dar vis abejoju, ar teisingai padariau, kad operavausi skydliaule g.gif

pries operacija nebuvo to oro trukumo, kaip dabar, o su gerybine struma galima nugyvent visa amziu.....dar mano šeimos daktarė apie operacija pasakė:" pašalino pasekmę , o ne priežastį" g.gif
ziuresiu, kaip seksis toliau,  unsure.gif

Prisipažinsiu, kad ir aš kartais apie tai pagalvoju, kai jau žinau, kad gėrybinė smile.gif Taip nuotaikos nėra, kad net nebežinau kaip ją pasikelti.Greit išvažiuosiu atostogauti, tai gal kiek užsimiršiu.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 10 19, 17:52)
Prisipažinsiu, kad ir aš kartais apie tai pagalvoju, kai jau žinau, kad gėrybinė smile.gif Taip nuotaikos nėra, kad net nebežinau kaip ją pasikelti.Greit išvažiuosiu atostogauti, tai gal kiek užsimiršiu.

Na taip, bet jau geriau taip, negu laukti kol supiktybės ir paskui graužtis kad laiku nebuvo išoperuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 10 19, 18:57)
Na taip, bet jau geriau taip, negu laukti kol supiktybės ir paskui graužtis kad laiku nebuvo išoperuota g.gif

Tikrai su tavimi sutinku. drinks_cheers.gif Prieš operaciją aš net nesvarsčiau.Tik vat dabar ko tai tokios mintys užplūdo smile.gif Matyt depresija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 10 19, 19:23)
Fenddi, vis noriu pagirt tavo KATINĄ, kur ant tavo emblemos, labai jau mielas, ... rolleyes.gif ..ar jis gyvena tavo namuose..
  Atostogauti tikrai verta! Sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 10 19, 20:16)

Gyvena, čia katė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 10 19, 11:38)
Merginos, o paliktoje skydliaukes dalyje ar gali vel atsirasti mazgu?

Mano mamai, deja, atsirado. Jai pusę skydliaukės išpjovė prieš 14 metų. Kol kas antrąkart nesiūlo operuotis.
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 10 19, 19:20)
dar mano šeimos daktarė apie operacija pasakė:" pašalino pasekmę , o ne priežastį" g.gif

Mano gydytojas ta pati sako. O priezastim galima nurodo Cernobilio avarija... cool.gif .
Biopsijai eme net ne tris o penkis meginukus. Pirma kart kitas "specas" dare, pasirode nepakankamai medziagos buvo paimta, teko perdaryt...Kiekviena karta vos nenualpstu nuo tu duriu....
Atsakyti
QUOTE(Rockwa @ 2007 10 20, 01:04)
Mano gydytojas ta pati sako. O priezastim galima nurodo Cernobilio avarija... cool.gif .
Biopsijai eme net ne tris o penkis meginukus. Pirma kart kitas "specas" dare, pasirode nepakankamai medziagos buvo paimta, teko perdaryt...Kiekviena karta vos nenualpstu nuo tu duriu....

taigi, taigi..... bigsmile.gif
o mano endokrinologe sake, kad tie dūriai irgi nėra tokie jau nekalti- jie gali suerzinti skydliaukę , ir atsiranda nauji mazgeliai.. verysad.gif Man pvz. buvo tik vienas mazgas, o po durių atsirado ir kitas( butent ten, kur durė)
Jinai neskuba siūlyt daryt tas biopsijos.
Manau, kad yra kitas budas istirti auglius, kai prileidžia į veną radijoaktyvios medžiagos, ir įkiša į kažkokį aparatą.. tada mato kokios rūšies yra darinys
o be to niekas negali pasakyt, kuriame, gal būt visai mažame, mazgelyje, (kuris nebus duriamas) gali slėptis ca......
na, bet reikia tikėtis geriausio bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
Turiu klausima, gal kas susiduret. As laukiuos, o man israse gerti vaistus Propicil. Ar kuri nors geret juos nestumo metu? Labai bijau del komplikaciju unsure.gif
Atsakyti