QUOTE(bertė @ 2007 11 05, 23:16)
Aciu, pagal aparaturos parodymus viskas OK toje vietoje, kur buvo skydliauke.
Kraujo tyrimu atsakymas bus kita savaite. Su gyd. susitareme, kad skambins, jeigu kas nors negerai, jeigu viskas OK, atsius rezultatus i namus ir seimos daktarui. Ir uzregistravo vel po puses metu. Tai dabar nuo kiekvieno skambucio sirdis bus kulnuose. Itampukas ohoho, negi visa laika taip ir bus.
Zizma, stenkis nesinervinti be reikalo ir pries reikala. Operacija tikrai ne tragedija, o ir po jos galima gyventi. Manau, kad tyrimai kuo velesni, tuo geriau, nevaidina jokio vaidmens tos kelios dienos.
Silma, kaip tavo guziukas, ar susiradai i ka kreiptis. Jeigu reikia, as galiu parekomenduoti labai faina echoskopuotoja onkologiniame. Man jis rado problema po n metu tikrinimosi Grybo gatveje ir kt...
Merginos, sekmes visoms, laikymes, po truputi viskas praeina.

Zizma, stenkis nesinervinti be reikalo ir pries reikala. Operacija tikrai ne tragedija, o ir po jos galima gyventi. Manau, kad tyrimai kuo velesni, tuo geriau, nevaidina jokio vaidmens tos kelios dienos.
Silma, kaip tavo guziukas, ar susiradai i ka kreiptis. Jeigu reikia, as galiu parekomenduoti labai faina echoskopuotoja onkologiniame. Man jis rado problema po n metu tikrinimosi Grybo gatveje ir kt...
Merginos, sekmes visoms, laikymes, po truputi viskas praeina.
Sveika, na štai ačiūdie, viskas gerai

Kiek įmanoma stengiuos negalvot, bet ... kad ... ar išvis taip 'atsijungt' įmanoma, jei operacijos metu tirs, ar piktybinis, ar ne. Man tik tas baisu. O visa kita - išgyvenama, visos per tą įtampą turim praeit tam, kad paskui palengvėtų

Papildyta:
QUOTE(Masiukiene @ 2007 11 06, 19:53)
Sveikos gyvos, na tik nesinervinkit prieš operaciją, tikrai nieko baisaus ir aš dėjau į kelnes ,o visai be reikalo.Pamatysi kad viskas bus gerai,žinoma ir paskaudės kol užgis ir su drenom pabusi, bet kitaip nebus , turėk galvoje ,kad operruoja tam, jog ateity būtų geriau.Man jau gruodžio1d. bus metai po operacijos ir tai kaklą skauda, smaugia, širdis maskatuojasi, mėšlungis sukinėja ne tik kojas , bet ir rankas,nagi gyvenu ir į viską žiūriu optimistiškai, nes yra kam dar blogiau,šaunu , kad senbuvės vis karts nuo karto atsiliepia, mergiotės laikykitės ! Jūs jau asės, tai turite būti stiprios bet kuriuo atveju. Na ką su tuo svoriu padarysi,manau kad neužaugs iki 300kg. ar nebandėt aconitum firmos papildus svorio metimui,ten jų daug yra ir visokių gal vistik vertėtų blogiau tai tikrai nebus. Sėkmės visom ir pasistenkit gyvent be nervų 

Slepiuos darbuose nuo tų minčių. BET...kaip ir visoms - nervinė įtampa neišvengiama. Nieko čia nepadaryti. Juk visos TĄ perėjot

Oho, ar čia gyvenant be skydliaukės tiek būna visokių 'pašalinių poveikių'??
Ta prasme 'smaugia, skauda, maskatuoja, mėšlungis...'??