Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

Merginos klaipėdietės, gal galit duoti Navicko tel.nr.?! Žinau kažkur buvot kažkuri rašiusi. Bet dabar neturiu laiko ieškoti forume, nes šiandien ir rytoj turiu du balius - draugės vyro 50-metis ir mano mamos rytoj gimtadienis, 75 metai. Tai einu ruošti pariedkus ir lėksim balavoti, o sekmadieniui tos informacijos reikia draugei, tai ir prisižadėjau. Jei galit, pagelbėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2007 11 16, 16:42)
Merginos klaipėdietės, gal galit duoti Navicko tel.nr.?! Žinau kažkur buvot kažkuri rašiusi. Bet dabar neturiu laiko ieškoti forume, nes šiandien ir rytoj turiu du balius -  draugės vyro 50-metis ir mano mamos rytoj gimtadienis, 75 metai. Tai einu ruošti pariedkus ir lėksim balavoti, o sekmadieniui tos informacijos reikia draugei, tai ir prisižadėjau. Jei galit, pagelbėkit  4u.gif

846256178 Gero savaitgalio!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 11 17, 13:14)
846256178 Gero savaitgalio!!  drinks_cheers.gif

Ačiū labai 4u.gif O gal dar žinot kur jis priima, kokiu adresu, kokioje poliklinikoje ar ligoninėje? Ačiū dar kartelį. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2007 11 18, 19:52)
Ačiū labai  4u.gif O gal dar žinot kur jis priima, kokiu adresu, kokioje poliklinikoje ar ligoninėje? Ačiū dar kartelį. Sėkmės  4u.gif

Adresas: Kretingos g. 65, Klaipėda, LT 92304.
>> nuoroda žemėlapyje

Telefonai registracijai: (8-46) 402056; 256178
Faksas (8-46) 402057
Elektroninis paštas: info(e)navickopoliklinika.lt

Darbo laikas:
I – V: 8 – 19 val.
VI: 10 – 13.30 val.
cia jo privati klinika
http://www.medcentra...q...97&menu_1=1
internetinis psl
jei kils kokiu klausymu rasykit
Atsakyti
sveikos
prisijungiu as prie jusu...
siandien buvau tyrimams del skydliaukes
kraujo asakymai bus tik po poros sav nes kliniku labarotorija kazkokio reagento neturi,reikia laukti kol gaus..
o echoskopijos metu sake mato mazu mazgeliu...
bet aiskiai taip nieko ir nepasake,sake ateiti po poros sav ir viskas,taskas...
esu zalia tuose dalykuose..ar jau pradeti jaudintis del tu mazgeliu????.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 11 18, 23:44)
jei kils kokiu klausymu rasykit

Visą informaciją perdaviau draugei, kurios dukra turi endokrinologinių problemų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 19, 16:09)
sveikos
prisijungiu as prie jusu...
siandien buvau tyrimams del skydliaukes
kraujo asakymai bus tik po poros sav nes kliniku labarotorija kazkokio reagento neturi,reikia laukti kol gaus..
o echoskopijos metu sake mato mazu mazgeliu...
bet aiskiai taip nieko ir nepasake,sake ateiti po poros sav ir viskas,taskas...
esu zalia tuose dalykuose..ar jau pradeti jaudintis del tu mazgeliu????..  4u.gif

Del keliu mazu mazgeliu tikrai nepergyvenk. Aisku, pastoviai tikrinkis, neuzleisk, bet gali taip ilgai su tais mazgais gyventi, kad jie net atsibos mirksiukas.gif
O kai zinosi kraujo tyrima daugiau bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 11 20, 00:13)
Del keliu mazu mazgeliu tikrai nepergyvenk. Aisku, pastoviai tikrinkis, neuzleisk, bet gali taip ilgai su tais mazgais gyventi, kad jie net atsibos  mirksiukas.gif
O kai zinosi kraujo tyrima daugiau bus aisku.

dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kiek ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu ir aš prie jūsų.... 4u.gif

Ir, aišku, prašysiu konsultacijos wink.gif
Prieš pusantrų metų man skydliaukėje rado mazgelį. Dabar padarius echoskopiją paaiškėjo, kad jis padidėjo DVIGUBAI.... verysad.gif
Dabar gruodžio 13 dienai užsiregistravau pas Kazanavičių, bet norėjau jūsų paklausti - ko maždaug galiu tikėtis? Hormonai - normos ribose, nors per tą laiką irgi padidėjo dvigubai....
Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2007 11 21, 16:25)
Sveikos, prisijungiu ir aš prie jūsų....  4u.gif

Prieš pusantrų metų man skydliaukėje rado mazgelį. Dabar padarius echoskopiją paaiškėjo, kad jis padidėjo DVIGUBAI....  verysad.gif
Dabar gruodžio 13 dienai užsiregistravau pas Kazanavičių, bet norėjau jūsų paklausti - ko maždaug galiu tikėtis? Hormonai - normos ribose, nors per tą laiką irgi padidėjo dvigubai....
Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją  4u.gif

Sveika atvykus 4u.gif Tikėtis gali visko, tiek blogo tiek gero, bet jei tas mazgas šitiek paaugo tai aš tavo vietoje nedvejodama jį operuočiau ir kuo greičiau. Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif Nesinervink ir sulauk kada važiuosi pas gydytoją, jis padarys tyrimus, gal paskirs vaistus ir patars ką daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 21 lapkričio 2007 - 17:03
QUOTE(Lauruška @ 2007 11 21, 16:25)
Sveikos, prisijungiu ir aš prie jūsų....  4u.gif

Prieš pusantrų metų man skydliaukėje rado mazgelį. Dabar padarius echoskopiją paaiškėjo, kad jis padidėjo DVIGUBAI....  verysad.gif
Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją  4u.gif

Man tris metus stebėjo mazgus, jie lyg ir neaugo, o dabar paaugo, tai siūlė operuotis. Po mėnesio jau operuos.

Kažin, kur Žižma dingus? g.gif Pagal viską ją jau seniai turėjo paleisti.
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 11 21, 19:27)
........
Kažin, kur Žižma dingus?  g.gif Pagal viską ją jau seniai turėjo paleisti.

Sveikos,
Ligoninėj išlaikė savaitę. Nes operavo tik ketvirtadienį popiet (15 d). Mat daktarų planai nesutampa su mūsų... g.gif bigsmile.gif
Iškankino laukimas... blink.gif doh.gif Ir dar ta bendra ligoninės atmosfgera. Jei nuvažiuoji jausdamasi visiškai sveika , - ten gali netrukus 'susirgt' doh.gif lotuliukas.gif , o ir tiesiogine prasme (sloga pvz.).
Nebeturiu visos skydliaukės. Įtarimai pasitvirtino, deja. Po savatės turėsiu keliaut į OI, pas dr. Baranauską pirminei konsultacijai.
O laikė mane palyginus ilgai dėl kalcio trūkumo. Kitą dieną po operacijos buvo nukritęs iki 0,79, antradienį pakilo iki 0,91 - nusprendė, kad kyla ir mane paleido namo. Perspėjo, jei tirps galūnės ir veidas, nusipirkt Calcigrano500mg ir 2x gert. Dar negėriau, nes jaučiuos labai gerai. Tfu-tfu.
Merginos, papasakokit man, ką daryt su ta hipokalcemija. Chirurgų ir endokrinologų nuomonės išsiskiria - pirmieji siūlo pakentėt, kiek įmanoma, palaukt, organizmas pats turi pradėt 'dirbt', o kiti - iškart gert preparatus, jokių 'kančių'.
Gal kuriai taip buvo??
Atsakyti