Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

[quote=Masiukiene,2007 11 09, 19:40]
išskyrus tai ,kad kalcį, magnį ir kalį nes šitų pastoviai trūksta,
LIna, is kur tu zinai, kad truksta, ar pagal kraujo tyrimus?

Atsakyti
Berte,labai džiaugiuosi kad viskas eina geryn.Linkiu,kad ir kraujo tyrimas būtų geras.Sėkmės visoms merginoms.
Atsakyti
QUOTE(silvija.ss @ 2007 11 09, 23:04)
Berte,labai džiaugiuosi kad viskas eina geryn.Linkiu,kad ir kraujo tyrimas būtų geras.Sėkmės visoms merginoms.

Dekui, Silvija.ss, tikekimes, kad visoms po truputi bus geriau, gi kapstomes...
O kaip tu, kas naujo gero.
Sekmes visoms
Atsakyti
Sveikos, žinai berte, aš tiesiog pradedu jausti, nes mėšlungis ne tik kad kojas sukinėja bet ir pirštus , veidą, tirpsta galūnės, o širdis pradeda permušti, tai yra netolygiai plakti ir pulsas beprotiškai didelis, kai pradedu gerti viskas atsistato, ką ten tuos kraujo tyrimus pridarysi visi pirštai subadyti būtų, nes gydytojam mes mažiausiai rūpim kaip išmanai šiais laikais taip ir gydykis, toliau tai manau dar gražiau bus nei gydytojų nei ligoninių. Tokia dabar ištižus jaučiuosi kažkaip energijos mažai, reiks matyt pamedituoti nes jau senokai tą dariau, ar kas žinot reikia pas Baranauską važiuojant kraujo tyrimų Tg darytis siuntimo ar ne? Labai nelaukiu tos monutės , bet reiks, net purto kai pagalvoju. Laikykitės merginos visos daugiau optimizmo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kažkuri čia klausėt, kaip jaučiuos? Gerai, net labai gerai, kai išsimiegu - galiu kalnus verst. Sunku patikėt, kad tam mano mechanizme kažkas ne taip...
Psiochologiškai tai sunku. Niekur nepasislėpsi.
Nusiteikinėju tai 'trumpai procedūrai', po kurios, tikiuosi, nieko blogesnio nebus schmoll.gif wub.gif
berte, kaip tu?
Jeigu ne jūsų patarimai, nežinia, kur ko būčiau ieškojus..ir ar radus tiek informacijos 4u.gif
Masiukiene, mane truputį stebina Tavo verysad.gif savijauta. Aš čia neseniai, tad daug ko nežinau. Ar Tau pašalinta visa skydliaukė?
Atsakyti
[quote=Žižma,2007 11 10, 19:22]
Sveikos smile.gif
Kažkuri čia klausėt, kaip jaučiuos? Gerai, net labai gerai, kai išsimiegu - galiu kalnus verst. Sunku patikėt, kad tam mano mechanizme kažkas ne taip...
Psiochologiškai tai sunku. Niekur nepasislėpsi.
Nusiteikinėju tai 'trumpai procedūrai', po kurios, tikiuosi, nieko blogesnio nebus schmoll.gif wub.gif
berte, kaip tu?
Jeigu ne jūsų patarimai, nežinia, kur ko būčiau ieškojus..ir ar radus tiek informacijos 4u.gif
Masiukiene, mane truputį stebina Tavo verysad.gif savijauta. Aš čia neseniai, tad daug ko nežinau. Ar Tau pašalinta visa skydliaukė?

Zizma, viskas bus OK, pamatysi. Mano galva, tai laukimas baisiausia viso sito reikalo dalis, paskui buna lengviau.
As irgi laukiu kraujo atsakymo, atrodo, nesinervinu, bet pagal tai, kad pastarosiomis dienomis valgau vien pyragelius ir sokolada, blush2.gif galiu spresti, kad psichika pakrikusi... g.gif prisizadejau sau visais sventais, kad jeigu si karta tyrimai bus geri, sesiu rimtai 'ant dietos'.
Sekmes, merginos, dziugu, kad esame kartu.

Papildyta:
QUOTE(Masiukiene @ 2007 11 10, 18:42)
Sveikos, žinai berte, aš tiesiog pradedu jausti, nes mėšlungis ne tik kad kojas sukinėja bet ir pirštus , veidą, tirpsta galūnės, o širdis pradeda permušti, tai yra netolygiai plakti ir pulsas beprotiškai didelis, kai pradedu gerti viskas atsistato, ką ten tuos kraujo tyrimus pridarysi visi pirštai subadyti būtų, nes gydytojam mes mažiausiai rūpim kaip išmanai šiais laikais taip ir gydykis, toliau tai manau dar gražiau bus nei gydytojų nei ligoninių. Tokia dabar ištižus jaučiuosi kažkaip energijos mažai, reiks matyt pamedituoti nes jau senokai tą dariau, ar kas žinot reikia pas Baranauską važiuojant kraujo tyrimų Tg darytis siuntimo ar ne? Labai nelaukiu tos monutės , bet reiks, net purto kai pagalvoju. Laikykitės merginos visos daugiau optimizmo smile.gif

Supratau, Misiukiene, uzjauciu, man taip blogai nebuna. Siokiu tokiu pozymiu yra, bet viskas pakenciama ir kontruoliuojama. Na, buna, kad meslungis sutraukia... Bet as tai darausi pilna kraujo tyrima pora kartu per metus, tai ir parodo, kur, kiek ir ko truksta ar per daug. smile.gif.
Planuoju ir as pas Baranauska, kaip jau rasiau. Bet galiu tik gruodzio 3 d., zinoma, jeigu jis gales priimti. Gal kuri nors ta diena busite, duokite zinia, nors kavos susestume isgerti.
Lina, suprantu, kad ne itin norisi, bet reikia gi ta nelemta Tg stebeti, tai pagrindinis musu rodiklis siuo metu. Tikek, kad viskas bus OK, sekmes.
Atsakyti
merginos,
man įdomios jusu visų istorijos, ir pasakojimai apie savijautą , apie baimes ir depresijas,
visos esate thumbup.gif
[COLOR=green]Misiukiene, tu esi saunuole, pagal pasakojimus atrodo, kad jautiesi bene blogiau, už kitas, bet tiek turi savy stiprybės , kad daugiausiai guodi ir stiprini visas mus, ačiū tau, 4u.gif Juk nelaimės ir išbandymai tik užgrūdina žmogų ir priartina prie Kūrėjo
Aš anksčiau neturėjau jokių rimtų problemų dėl sveikatos.... Dabar yra kaip yra....bet galiu jums prisipažint, kad dabar esu kitokia-neimu i galvą smulkmenų ir džiaugiuos gyvenimu dabar....... geriau visada prisibijot, negu gyvent iškėlus galvą , galvojant kad viskas gerai, o po to staiga žūt....... - juk kiek daug tokių pavyzdžių.
Atleiskit .. blush2.gif tikrai nenoriu ir nesijaučiu galinti pamokslaut...
Taigi laikykimės merginos, tikrai žinau, kad esat labai mylimos!!!!
Atsakyti
Sveikos merginos, ačiū kad palaikot, nes be šito tai nei viena neapseinam, žižma klausei apie skydliaukę tai ji man visa pašalinta su limfmazgiais ir paraskydinėm liaukom, nes labai išvešėjęs buvo, totėl ir mėšlungis sukinėja, nes gal kokia viena liaukutė likus kalciui gamintis, nieko priversim už 4 dirbt, šiaip man tai labai jūsų jaunų gaila, man jau 45 turiu 3 vaikus tai morališkai save nuteikinėju, kad reiks miomą pjaut, o jums dar visas gyvenimas prieš akis, laikykitės ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2007 11 12, 13:43)
morališkai save nuteikinėju, kad reiks miomą pjaut, o jums dar visas gyvenimas prieš akis, laikykitės ir viskas bus gerai smile.gif

Labas 4u.gif O tau ar tik miomą ar visą gimdą šalins? Aš tas procedūras visas perėjau verysad.gif Dabar karštis muša kaip pašėlęs, nei jokie papildai nepadeda. Jei trumpai taip būtų, tai dar gali kentėti, bet kai tai kartojasi nuolat, tada tai taip išvargina doh.gif
Atsakyti
sveikos,

ar gali buti spuogu del skydliaukes problemu? gal galite rekomenduoti gera endokrinologa kaune privaciai arba is dirbanciu klinikose?
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 11 12, 19:21)
sveikos,

ar gali buti spuogu del skydliaukes problemu? gal galite rekomenduoti gera endokrinologa kaune privaciai arba is dirbanciu klinikose?

Sveika. Nežinau ar čia dėl skydliaukės ar ne, bet man pastoviai keliasi spuogai. g.gif O iš endokrinologų man patinka Kazanavičius, visada pas jį lankausi. Dirba jis privačiai ir kainos pas jį nemažos. Kiekvieną kartą paslieku po 200lt. Bet man negaila, net tikiu, kad gerai išmano savo darbą. Nors kiek žmonių, tiek nuomonių, gal merginos parekomenduos ką kitą ir pigiau g.gif
Atsakyti
Žižma, jei dar prisijungsi šiandien, ramybės tau ir geros kloties rytoj, kad viskas pavyktų kuo puikiausiai. Laikysiu kumščius už tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dendriukė: 12 lapkričio 2007 - 19:38