Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(Dendriukė @ 2007 11 12, 19:37)
Žižma, jei dar prisijungsi šiandien, ramybės tau ir geros kloties rytoj, kad viskas pavyktų kuo puikiausiai. Laikysiu kumščius už tave 4u.gif

O tai Žižmą ne šiandien jau turi operuot?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 11 12, 19:49)
O tai Žižmą ne šiandien jau turi operuot?

Ne, tikrai rytoj.
Atsakyti
Atsiprašau jei rašau ne į temą.. Bet manau tik čia gausiu konsultaciją.. Ir atsiprašau jei yra kur temoje parašyta, bet tikrai neskaičiau.. blush2.gif Gydytoja parašė siuntimą pas endokrinologą. Daryti tyrimus ir t.t. Kauno mamytės, parašykite pas kokį gydytoją lankotės, kokį rekomenduotumėt? Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, Silma dar nežinau kaip bus su ta mioma, bet jei operuos tai šalins visą gimdą, kadangi ji prie galinės sienelės prisitvirtinus, baisiai nenoriu, bet jei reiks tai reiks, gale mėn. eisiu echoshopuotis tada ir matysim.O tau viską operavo ar kaip parašyk jei gali, sėkmės visoms:)
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2007 11 14, 09:15)
Atsiprašau jei rašau ne į temą.. Bet manau tik čia gausiu konsultaciją.. Ir atsiprašau jei yra kur temoje parašyta, bet tikrai neskaičiau..  blush2.gif Gydytoja parašė siuntimą pas endokrinologą. Daryti tyrimus ir t.t. Kauno mamytės, parašykite pas kokį gydytoją lankotės, kokį rekomenduotumėt? Ačiū už info  4u.gif

Atsiversk praeitą, tai yra 22 psl., ten Joliuke rašė apie gyd. Kazanavičių, jei nori privačiai. Daug kas pas jį eina.
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2007 11 14, 11:34)
O tau viską operavo ar kaip parašyk jei gali, sėkmės visoms:)

Labas 4u.gif Taip, viską išėmė - ir gimdą, ir kiaušides. Tai po to pusantrų metų naudojausi pakaitine hormonų terapija. Gėriau estradiolio tabletes. Tačiau dabar dėl Ca nebegaliu jų vartoti. Mėginau visokius papildus, bet deja, jie tikrai man ne kažką padeda. Karščio bangos yra siaubingas dalykas. Rodos, trumpai gali kentėti, bet kai tai kartojasi metais doh.gif Ir nežinia kiek tai tęsis. Nebijok operacijos, nors ji sunkesnė nei skydliaukės. Ir ligoninėje buvau savaitę, ir nedarbingumas mažiausiais 1,5 mėn. Nes nebus jėgų. Bet jau geriau operuoti, nei sulaukti blogų atsakymų. Aš laukti jau nebegalėjau, nes buvo priešvėžinė gimdos būsena ir viena kiaušidė bloga. O Tu nepergyvenk, viskas bus thumbup.gif
Dabar labai bijau dėl krūtų. Tikrinuosi kas pusmetį. Ir visoms labai rekomenduoju.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=Silma,2007 11 14, 20:53]

Dabar labai bijau dėl krūtų. Tikrinuosi kas pusmetį. Ir visoms labai rekomenduoju.

Silma, o kaip tu tikriniesi kas pusmeti. Ar echoskopu (ot velniava, nerandu klaustuko). Bet taip nedaug ka parodo. O mamografija rekomenduojama daryti du kartus per trejus metus, t. y. kas 1,5 metai.

Atsakyti
[quote=bertė,2007 11 14, 21:47]
[quote=Silma,2007 11 14, 20:53]

Silma, o kaip tu tikriniesi kas pusmeti. Ar echoskopu (ot velniava, nerandu klaustuko). Bet taip nedaug ka parodo. O mamografija rekomenduojama daryti du kartus per trejus metus, t. y. kas 1,5 metai.
[/quote]
Ar tikrai echoskopas nieko neparodo? blink.gif Kažkur skaičiau kad iki 30 metų geriau parodo echoskopas, tai aš sau rami ir sėdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 11 15, 20:09)
Ar tikrai echoskopas nieko neparodo?  blink.gif  Kažkur skaičiau kad iki 30 metų geriau parodo echoskopas, tai aš sau rami ir sėdžiu g.gif

parodo parodo, nesijaudink, as turejau galvoje vyresnio amziaus. Net iki 40 metu nerekomenduoja daryti mamografijos. As tai paprastai irgi darausi echo. Mamografija dariau jau tris kartus, aciu Dievui, kol kas viskas neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 15 lapkričio 2007 - 18:40
O kur jūs darotės krūtų echoskopiją? Reikia šeimos gydytojo prašyti siuntimo ar tiesiog eiti kur nors privačiai? Man ji dar niekad nebuvo daryta. g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Man jau viena krūtis buvo operuota prieš daug metų. Buvo auglys labai didelis, bet, ačiū Dievui, nepiktas. Tad kasmet savo iniciatyva eidavau tikrintis, o dabar jau kas pusmetį einu į onkologinį. Ten mamogramas daro, beje, tikrai kas antri metai. O kadangi man krūtis skauda, tai echoskopijas daro kaskart. Rado cistų. Vienoje krūtyje jų buvo daug, bet jau pranyko, o kitoje tai sakė, kad nepranyks. Dabar svarbiausia, kad nesiformuotų blogi dariniai. Rekomenduoja gerti nakvišų aliejų 1000 mg po 1 kapsulę dienoje. Ilgai vartojau. Dabar geriu tabletes Agnucaston. Mergaitės, esate jaunos, galit jį pavartoti, nes jis gerai nuima PMS ir šiaip neblogas. Dar galima vartoti Mastodynon lašus, bet ilgai vartojant truputį skrandžiui negerai. Jis naudojamas jei yra mastopatija, nuima krūtų tempimą. Vat surašiau viską. Eidama pas onkologus, pasiimu daktaro siuntimą. Ten reikalinga. Ir dar. Nepralenkit ir ginekologo kabineto. Vilniuje onkologiniame sutikau jauną merginą, kuri visai atsitiktinai pasitikrino dėl gimdos kaklelio vėžio. Ir labai liūni rezultatai. Jai net nebeoperuoja gimdos, o tik švitina verysad.gif Tad rūpinkitės savimi, kol dar gerai jaučiatės.
Tai prirašiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, ačiū tau Silma, kad mus paprotini, prognozes tai nekokios, bet ką tu žmogus gali padaryt. Aš vežiau draugę į onkologinį tai pas Ruolia buvome, tas kur žolem gydo, sužinojau tokį dalyką, kad vėžys mėgsta organizme rūgščią terpę, matyt prie visų tyrimų reikia daryti ir rūgščių pusiausvyros tyrimus.Dar reiks išsiaiškit kaip tai daroma. Kai būsiu pas Baranauską prašysiu kad duodų siuntimą pas jį, blogiau manau nebus .profilaktiškai labai gerai juodą beržo grybą pagerti sakė yra vaistinėse gatavos tinktūros, jis būtent nuo vėžio. įdomu ar nėra kokių vaistų kad tas miomas šalintų? tokia medicina pažengus į priekį, o paprastų problemų išspręst negali.Jaučiu Silma tau ir psichologiškai sunku vistik moters organas išpjautas , kažkoks užburtas ratas, gerai kad tų organų nemažai turim tai ir pjaustyti turim ką ( juokauju).Laukiu savo gydytojos kitą savaitę tikrai eisiu žiūrėt ,kaip nuspręs taip ir bus. Na ką laikomės toliau ar ne , negi dabar pasiduosim smile.gif
Atsakyti