QUOTE(Žižma @ 2008 01 09, 16:38)
Barone, na, mane tai perspėjo, kad nesistebėčiau kai kuriais šio daktaro bendravimo ypatumais

. Vienok pikta, kad nieko nepakomentuoja. Maždaug, susižinok pati ... apie savo ligą, gydymą ir savijautą jo metu

Tai gal lai visi daktarai taip protingai patyli, SAU ką reikia - užsirašo, o mes, jų pacientai sėdam prie kompiuterių ir susižinom, kaip jie mus gydys??

Juokas per ašaras.
Hm , mano lape parašyta, kad miegot atskirai turiu 9 dienas, o tik su vaikais negalima 21 dieną arti bendraut (tik 3h per parą). O visa kita - valgyt, būt per atstumą tam pačiam kambary juk galima. Gal čia dar nuo radiacijos išrašant priklauso. Vieną moterį išleido su 3 vienetais, o kitas ~0,8 pvz. Tai juk skirtumas.
Sveikinu,
Neverk mama!!!
Berte,
Joliuke, kaip jūs laikotės?
Labas, Zizma, aciu, as laikausi normaliai, t. y. taip pat. Tokia sunkiai suvokiama savijauta - lyg ir labai rimtas ligonis esi su tokia diagnoze, o antra vertus - sveika (dirbu kaip visada, vazineju, pasportuoju), tik pasitikrinti reikia kas pusmeti. Oi, i asmenybes susidvejinima ar identifikacijos krize sitokie reikalai atves...
Deja, as nelabai galiu pasidalinti patirtimi apie joda, as ji gavau ne LT. Man buvo siek tiek kitaip. Baranauskas, tiksliau, jo (ne)bendravimo su pacientu budas mane stebina. Na, bet tai seno kirpimo zmogelis ir jauciasi vienintelis ismanantis ir teisus. Taigi turime pacios maximaliai skaityti ir gilintis i visus skaicius, galimybes ir pan. Deja.
Laikykites, merginos, po truputi susidorosime su sitomis bedomis.
Tarp kitko, onkologijoje laikoma, kad jeigu liga neatsinaujina per 5 metus, esi pasveikes. To visoms ir linkiu.