Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(Dendriukė @ 2008 01 08, 11:32)
Na aš tiesiog sėdžiu namuose ir visa reabilitacija smile.gif. Bandau kažką padirbinėti, nes nyku nieko neveikti, bet dar tikrai greitai pavargstu.

Šiaip tai nėra labai svarbu, tiesiog šiai dienai svarbiausia, pati operacija, jos rezultatai, išvados pooperacinės. O visa kita savaime, po to bus viskas aišku, jau žinau, kad sausio penkioliktą dieną važiuoju chirurgo konsultacijai, o tada bus matyt, kaip ir kas.

Na dar čia toks mane klausimas kamuoja, toks neetiškas, bet ką darysi, kaip reikia klausti, atsidėkojimas egzituoja??? g.gif
Man i AŽ galit parašyti. Cezariukas buvo prieš keturiolika metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2008 01 08, 16:46)
sausio penkioliktą dieną važiuoju chirurgo konsultacijai.

O, tai čia be galo greitai papuolei. Šiaip, kaip sužinojau ligoninėje iš kitų, taip ir geriausia, kai gydytoja dėl susitikimo su chirurgu susitaria, nes per registratūrą, tai tikrai ilgiausias kelias.

Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2008 01 08, 12:53)
Man. Iki operacijos. Po operacijos (tiksliau — jau operacijos metu) paaiškėjo kitkas.

Kas?..

QUOTE(Neverk @ mama,2008 01 08, 12:53)

O ašen šiandien gavau atsakymus: Tg 0.
Valioooooo!!!!!

Sveikinu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamela @ 2008 01 08, 16:46)
Na dar čia toks mane klausimas kamuoja, toks neetiškas, bet ką darysi, kaip reikia klausti, atsidėkojimas egzituoja???  g.gif
Man i AŽ galit parašyti.

Ir man šitas dalykas labai labai rūpi... ax.gif Rašykit į a.ž. smile.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif
Dėl sanatorijos kažkuri rašėt. Man patiko Birštone, gal todėl, kad buvau vasarą. O Druskininkuose buvau lapkrityje, tad nelabai koks oras buvo. Birštone dabar naujos gydyklos, naujas baseinas. Tad visai neblogai. Tik kai oras nekoks, belieka TV arba knygos. Tad tikrai neatsisakykit Birštono. Prie Nemuno visai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Ugne @ 2008 01 08, 19:37)
Kas?..

Papilinė karcinoma
QUOTE(Ugne @ 2008 01 08, 19:37)
Sveikinu!  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
norėjau pasiteirauti ar teko kam realiai patirt, ar girdėt konkrečių atsiliepimų apie A.Šimkaus pacientų gydymą /nepagydymą/išgydymą tuo metodu, kai susšvirkščiami vaistai tiesiai į mazgelius? Ar teko kam išbandyt , susidurt ? Neaišku, kiek ta metodika pasitvirtina g.gif
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 01 07, 20:29)
Aš prieš kalėdas buvau pas Baranauską, kai pasakiau kad lankausi ir pas Kazanavičių, jis man vos ne duris parodė, liepė apsispręsti pas ką lankysiuosi ir kas man dozes reguliuos unsure.gif
Aš po jodo viską išmesdavau lauk, į ligoninę veždavausi kas nebereikalinga kad nebūtų gaila, šampūnus, dušo gelius pirkdavau pigesnius, namo nieko nesiveždavau schmoll.gif Grįžusi namo 3 savaites miegodavau atskiram kambary ir stengdavausi su vaikais vienam kambary nebūti schmoll.gif Kad vaikas pribėgęs apkabins tai nieko baisaus, svarbu nebūti šalia ilgą laiką nes radiacija yra kaupiama unsure.gif

Barone, na, mane tai perspėjo, kad nesistebėčiau kai kuriais šio daktaro bendravimo ypatumais blink.gif . Vienok pikta, kad nieko nepakomentuoja. Maždaug, susižinok pati ... apie savo ligą, gydymą ir savijautą jo metu g.gif Tai gal lai visi daktarai taip protingai patyli, SAU ką reikia - užsirašo, o mes, jų pacientai sėdam prie kompiuterių ir susižinom, kaip jie mus gydys?? blink.gif doh.gif unsure.gif
lotuliukas.gif Juokas per ašaras.
Hm , mano lape parašyta, kad miegot atskirai turiu 9 dienas, o tik su vaikais negalima 21 dieną arti bendraut (tik 3h per parą). O visa kita - valgyt, būt per atstumą tam pačiam kambary juk galima. Gal čia dar nuo radiacijos išrašant priklauso. Vieną moterį išleido su 3 vienetais, o kitas ~0,8 pvz. Tai juk skirtumas.

Sveikinu, Neverk mama!!!

Berte, Joliuke, kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Sveikutės,
vakar gavau atsakymus iš ligoninės. Ten paskutiniame sakinyje parašyta: histologinio tyrimo atsakymas: autoimuninis tiroiditas. Tai čia jau taip reikia suprast, kad viskas gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2008 01 09, 18:32)
Sveikutės,
vakar gavau atsakymus iš ligoninės. Ten paskutiniame sakinyje parašyta: histologinio tyrimo atsakymas: autoimuninis tiroiditas. Tai čia jau taip reikia suprast, kad viskas gerai?  g.gif

Kaip smagu, Dendriuke 4u.gif assa.gif
Taip, o kaip kitaip tą išrašą galima suprast - tau viskas gerai !!!
Jei kas būtų negerai - ten būtų aiškiai aprašyta ir t.t.
Žodžiu, stiprėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2008 01 09, 16:38)
Barone, na, mane tai perspėjo, kad nesistebėčiau kai kuriais šio daktaro bendravimo ypatumais  blink.gif . Vienok pikta, kad nieko nepakomentuoja. Maždaug, susižinok pati ... apie savo ligą, gydymą ir savijautą jo metu g.gif Tai gal lai visi daktarai taip protingai patyli, SAU ką reikia - užsirašo, o mes, jų pacientai sėdam prie kompiuterių ir susižinom, kaip jie mus gydys??  blink.gif  doh.gif  unsure.gif
lotuliukas.gif  Juokas per ašaras.
Hm , mano lape parašyta, kad miegot atskirai turiu 9 dienas, o tik su vaikais negalima 21 dieną arti bendraut (tik 3h per parą). O visa kita - valgyt, būt per atstumą tam pačiam kambary juk galima. Gal čia dar nuo radiacijos išrašant priklauso. Vieną moterį išleido su 3 vienetais, o kitas ~0,8 pvz. Tai juk skirtumas.

Sveikinu, Neverk mama!!!

Berte, Joliuke, kaip jūs laikotės?

Labas, Zizma, aciu, as laikausi normaliai, t. y. taip pat. Tokia sunkiai suvokiama savijauta - lyg ir labai rimtas ligonis esi su tokia diagnoze, o antra vertus - sveika (dirbu kaip visada, vazineju, pasportuoju), tik pasitikrinti reikia kas pusmeti. Oi, i asmenybes susidvejinima ar identifikacijos krize sitokie reikalai atves... bigsmile.gif
Deja, as nelabai galiu pasidalinti patirtimi apie joda, as ji gavau ne LT. Man buvo siek tiek kitaip. Baranauskas, tiksliau, jo (ne)bendravimo su pacientu budas mane stebina. Na, bet tai seno kirpimo zmogelis ir jauciasi vienintelis ismanantis ir teisus. Taigi turime pacios maximaliai skaityti ir gilintis i visus skaicius, galimybes ir pan. Deja.
Laikykites, merginos, po truputi susidorosime su sitomis bedomis.
Tarp kitko, onkologijoje laikoma, kad jeigu liga neatsinaujina per 5 metus, esi pasveikes. To visoms ir linkiu.
Atsakyti
Dendriuke, džiaugiuosi už tave clap.gif Pakaks ligoniukų, reikia ir sveikų 4u.gif

O aš tai normaliai jaučiuos. Jei taip galima sakyt. Vasario pabaigoj turiu važiuoti pas Baranauską, tai reiks nesakyt, kad lankaus dar ir pas Kazanavičių, o tai pro duris išvys doh.gif Aš ir girdėjau dėl 5 metų termino, ale kad labai jau jis toli dar g.gif Vasario 13 man 2 metai (nuo operacijos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 09 sausio 2008 - 17:40
Labutis visoms 4u.gif
Merginos, kaip dažnai lankotės pas endokrinologus? Aš buvau tik prieš pirmą jodą. O dabar esu po 4 karto. Jau beveik 10 mėn. nebuvau. Bet ar verta dabar man važinėti į KMUK? Dabar skaitau, kad dažnai lankotės ir suabejojau, ar gerai darau g.gif
Smagu girdėti, kad gerai jaučiatės thumbup.gif O aš tarsi visada pavargus, net poilsis nedaug ką pakeičia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silma: 09 sausio 2008 - 19:47