Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(AusraR @ 2007 10 03, 10:27)
ai nezinau, kazkaip noriu dar pasimegauti tikejimusi wink.gif
o cia ziuriu daug kam duph. liepia gert...man tai nesake...
beje Agnesse, o kai tu ta mmm kvapa jauti?  lotuliukas.gif reik ir man paziuret ar jauciu ar ne smile.gif

Pasisukinėju ant kėdės ir pradeda sklisti TOKS kvapas, kaip per mmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O aš jį už kelių mylių atskiriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 03, 10:27)

Na man gydytoja pasake dominuojancio folikulo nera. Gali laukt du menesius ir "galbut" 40cd gal kasnors ir uzaugs, arba galima gerti duph po 13 dienu mazdaug 28 cd ateis mmm.
Na as del to galbut tikrai nenoriu laukt du menesius mmm. Ir taip nervai su tuo laukimu negeleziniai.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 03, 10:30)
Pasisukinėju ant kėdės ir pradeda sklisti TOKS kvapas, kaip per mmm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . O aš jį už kelių mylių atskiriu lotuliukas.gif

hm...nu gerai, reik ir man pasisukinet smile.gif nieko, jauciu tik lietaus kvapa pro langa...
hm...uoj nu gerai, vistiek testa darysiuos penktadieni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 03, 11:27)
ai nezinau, kazkaip noriu dar pasimegauti tikejimusi wink.gif

as ir geriu duphastona. Bet del cistos.
bet nepamaisys ir nestuke.gif , jei ka.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 03, 10:52)
as ir geriu duphastona. Bet del cistos.
bet nepamaisys ir  nestuke.gif , jei ka.

Idomu kuo skiriacis cista nuo policistus is lotynu kalbos isvertus poli yra daug. Tai policistines kiausides tau daug cistu turincias kiausides. g.gif

Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 03, 09:52)
oi mergytės atsiprašau, maniau, kad aišku bus. NT rodo II

Viliuosi, Nuoširdūs sveikinimai! wub.gif
Jau vis seku seku įvykius, laukiu laukiu kada ir pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Viliuosi, didžiausi sveikinimai thumbup.gif Nu pagaliau bent tu pralaužei ledus, tikėkimės kitos paskui tave eidamos tik po II juosteles ir ras. Taigi laukiam naujų NT rezultatų iš kitų. wub.gif
Amade turbūt naujam darbelyje nelabai prie SM gali prieiti, lauksim naujienų vakare kaip jai sekėsi...
Biški pavėlavau pasisakyti, nes vakar kažkodėl neleido žinučių rašyti, tai Christel, tu klausei dėl spuogų. Tai aš kai nestuke.gif Nu taip spuogai ant kaktos pasipylė, kaip gyvenime nėra buvę. Praėjo keli mėnesiai, kol apsigydė. Net paauglystėj neturėjau spuogų doh.gif

Beje, dėl meeto, priminimas, kadangi šioj temoj nėra jokios info, patikslinu:
spalio 11 d. 18.30 val. renkamės i Piza Jazz prie centrinio pašto, ane? Gal staliuką užsakyti, jei ten priima rezervacijas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgasik: 03 spalio 2007 - 10:15
QUOTE(Aile @ 2007 10 03, 11:58)
Idomu kuo skiriacis cista nuo policistus is lotynu kalbos isvertus poli yra daug. Tai policistines kiausides tau daug cistu turincias kiausides.  g.gif

na abiem atvejais yra cistukes.
Tik pas mane ju 1, kuri atsirado neovuliavus (arba netinkamai ovuliavus) folikului.
bet ta viena gali irgi maisyti pastoti, nes trukdo kitiems folikulamas augti. O gali ir nemaisyti.
Atsakyti
VILIUOSI patys didziausi sveikinimai. thumbup.gif
dabar visoms mums pasekt tavo pavyzdziu.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 03, 10:58)
Idomu kuo skiriacis cista nuo policistus is lotynu kalbos isvertus poli yra daug. Tai policistines kiausides tau daug cistu turincias kiausides.  g.gif

PKS ir cista skiriasi. Pagrindinis PKS bruožas yra anovuliacija – būklė, kai kiaušidėse folikulai auga, didėja, bręsta, tačiau pagrindinis, dominuojantis folikulas nesusidaro, mėnesinių ciklo viduryje neplyšta, ovuliacija neįvyksta ir folikulo vietoje nesusidaro geltonkūnis. Ši patologinė būklė atsiranda sutrikus lytinių hormonų pusiausvyrai moters organizme. Vėliau pati anovuliacija savo ruoštu dar labiau sutrikdo hormonų balansą.
"Kiaušidės cista – tai naujai atsiradęs patologinis darinys kiaušidėje, kai natūralioje kiaušidės ertmėje susikaupia sekretas." Cistų būna įvairiu. IR atsirasti įvairiai, pvz., susilpnėjus kiaušidžių veiklai ir sumažėjus estrogenų gamybai kiaušidėse. Veikiant folikulus stimuliuojančio hormono pertekliui, ar esant tam tikroms ligoms, sutrikus posmegeninės liaukos hormonų veiklai, ir t.t. esmė, jog vienos cistos išnyksta savaime ar naudojant hormoninius preparatus, o kitas reikia operuoti. bet jas pašalinus trukdžių pastoti neturėtų būti. PKS nepašalinsi, jis jau yra visą laiką ir liks.

Ot, kad prirašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 03, 11:17)
Ot, kad prirašiau doh.gif

Na ir gerai bet aiskiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 10 03, 12:13)
Biški pavėlavau pasisakyti, nes vakar kažkodėl neleido žinučių rašyti, tai Christel, tu klausei dėl spuogų. Tai aš kai  nestuke.gif Nu taip spuogai ant kaktos pasipylė, kaip gyvenime nėra buvę. Praėjo keli mėnesiai, kol apsigydė. Net paauglystėj neturėjau spuogų  doh.gif

g.gif

oooo, aciu , kad ikvelei vilties 4u.gif . Pas mane tie spuogai tokie gana keistoki. Kur toks kaip sukietejimas paraudes, bet visai nesispaudzia doh.gif
bet gal tai ka nors gero reiskia....
bet dar tik 12 DPO man, ir turint omenyje, kad man mmm linkusios biski uzveluoti, plius duphastona geriu, kuris man irgi biski uztempia mmm atejima, tai dar laiko valkatoms atsibelsti tiek ir tiek.

tiesa, norejau paklausit del iskyru pastojus. Man pries mmm buna tokios nelabai grazios iskyros. As turiu omenyje ne ruda ar rusvai rausva tepliojimasi (cia tai jau viskas aisku), bet tokias geltonesnes isskyras. O dabar viskas gana pavyzdingos bespalves arba balksvos spalvos.
Bet dar laiko daug joms pasikeisti.
Atsakyti