Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Viliuosi -
sveikinu nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
puiku nuostabu ir nerealu wub.gif

ar ryskiai matesi juostele? koki testa darei? is karto antroji juosta isryskejo? mirksiukas.gif

Beje, is Tavo parasymo cia, as irgi nesupratau, ar teigiamas rezultatas, bet nuvariau patikrinti BT matuojanciu skyreli ir suzinojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 03, 08:23)
Labas rytas mergytės  4u.gif
Nieko nerašysiu, viskas matosi mano liniuotėje  wub.gif

Sveikinu labai labai 4u.gif na ka, belieka man pasekt tavo pavyzdziu...bet as dar palauksiu, nu gerai, gal penktadieni darysiuos testa jeigu mmm neateis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Viliuosi sveikinimai didziausi thumbup.gif. 4u.gif
Atsakyti
Viliuosi....Raportą ir greit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif prašau biggrin.gif nekankink iš tavo lūpų reikia
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 03, 10:23)
Sveikinu labai labai  4u.gif na ka, belieka man pasekt tavo pavyzdziu...bet as dar palauksiu, nu gerai, gal penktadieni darysiuos testa jeigu mmm neateis smile.gif

valio valio, penktadieni bus galima ir Tave sveikinti 4u.gif
o as testo nesidarysiu - lauksiu kol mmm pacios atsokuos.
nors taiip noretusi, kad neatsokuotu...
Atsakyti
Viliuosi,sveikinu thumbup.gif 4u.gif Pagaliau thumbup.gif Mažu ir į mūsų skyrelį atėjo virusiukas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 03, 09:27)
valio valio, penktadieni bus galima ir Tave sveikinti 4u.gif
o as testo nesidarysiu - lauksiu kol mmm pacios atsokuos.
nors taiip noretusi, kad neatsokuotu...

ot kokia! na as tai irgi buvau nusprendusi palaukti per savaitgali...bet tai ka as zinau...na, bus matyt, siandien ir rytoj tikrai palauksiu, o paskui jei uzknis klausytis kiekvieno pojucio pilve, imsiu ir pasidarysiu testa, nes sianakt tai net sapnavau kosmara - kad mmm atejo....
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 02, 20:11)
na, ką, merginos, kam nereikia mmm man prašau siųsti biggrin.gif priimu... visų

Turbūt mano mmm negali persiplėšti, pas ką eiti, ar pas tave, ar pas mane, tai nei pas vieną neateina tongue.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 20:14)
na vargsiukas tu musu, vis su tom mmm kankiniesi  doh.gif  pasiimk is cooliukes, o tai matai, jai ciklas nesibaige, ale jau duodasi su mmm, mergickas gazdina  tongue.gif o ir agnesse galetu paskolinti ilgesniam laikui 

Galiu, galiu, jei kam jos dar reikalingos. Šiaip visos čia kratosi tų mmm, o aš būsiu dosni ir dovanosiu kam nors jas biggrin.gif

QUOTE(cooliuke @ 2007 10 02, 20:36)
tarskaliuk, imk mano tas zarazas, kad velniai kur.... jas...... smile.gif
as ryt turiu varyt pas K, bet darbe seminaras, tai nezinau ar isleis, jei neisleis nusisausiu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif vel reikes gailstinga veideli nustatyti, gal pasigailes ir isleis. TURI PASIGAILET, GI DEL TOKIO SVENTO REIKALO smile.gif ane?  mirksiukas.gif

Jau tavo veidelis toks nekaltas, kad tikrai išleis. Jau ir įsivaizduoju, kad nustatysi tokią miną kaip per Šreką tas katinas biggrin.gif , tai klausimų nekils niekam lotuliukas.gif
viliuosi, tai tu man tundrai paaiškink, kas ten pas tave tokio, tai tave jau sveikinti reikia wub.gif
O pas mane vakar toks nerealus PMS buvo verysad.gif , jau kaip paleidau dūdas cray.gif Važiuoju truliku, o ašros byra kaip pupos... Vakar po susitikimo su draugėm taip sunku buvo. Abi draugės atėjo su vaikais, trečia nestuke.gif . Ne vieną kartą buvom susitikusios ir su vaikais, bet vakar neiškenčiau, jau taip sunku buvo, kad rodos, nenoriu daugiau nieko... nu depresūcha nereali buvo. Grįžau, iškart į lovą ir miegot, net su MB nekalbėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 03, 10:38)
ot kokia! na as tai irgi buvau nusprendusi palaukti per savaitgali...bet tai ka as zinau...na, bus matyt, siandien ir rytoj tikrai palauksiu, o paskui jei uzknis klausytis kiekvieno pojucio pilve, imsiu ir pasidarysiu testa, nes sianakt tai net sapnavau kosmara - kad mmm atejo....

ir as klausausi kiekvieno pojucio. ir i tulika tikrai dazniau lakstau.
O sianakt sapnavau, kad as pagaliau pastojau wub.gif Bet pries tai sapnavau, kad mmm parejo. Apie ka istisai galvoji, tai ta ir sapnuoji.
reikia kazkaip ismesti tas nestukiskas minstios is galvos, nes mano darbingumas nerealiai sumazejo siom dienom.puses darbu nespeju doh.gif Tai vakarais sedziu.
Atsakyti
Na, paaiškinkit čia man jaunai kvailai...kaip čia su ta Viliuosi tiksliai.

beje, iki penktadienio supirkinėju mmm lotuliukas.gif lengvatinėm teisėm priimamos tik iš šio skyrelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 03, 09:35)
Viliuosi,sveikinu thumbup.gif  4u.gif Pagaliau thumbup.gif Mažu ir į mūsų skyrelį atėjo virusiukas nestuke.gif  mirksiukas.gif

Tai, kiek atsimenu, tai ji be stimulicijų šį ciklą užkibo g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 03, 10:40)
O pas mane vakar toks nerealus PMS buvo verysad.gif , jau kaip paleidau dūdas cray.gif  Važiuoju truliku, o ašros byra kaip pupos... Vakar po susitikimo su draugėm taip sunku buvo. Abi draugės atėjo su vaikais, trečia  nestuke.gif . Ne vieną kartą buvom susitikusios ir su vaikais, bet vakar neiškenčiau, jau taip sunku buvo, kad rodos, nenoriu daugiau nieko... nu depresūcha nereali buvo. Grįžau, iškart į lovą ir miegot, net su MB nekalbėjau doh.gif

puikiai Tave suprantu. As tai masinoje del to pabliaunu labai periodiskai.
Vairuoju sau viena, niekas nemato.
Ir nebemegstu susitikineti su nestuke.gif , nes tada dar labaiu depresija jama ir saves gaila.. Nors ir neturetu - gi as turiu jau vaikeli, o tos nestukes dazniausiai tik pirmojo laukiasi.
Pati ant saves pykstu, kad esu tokia kvaila.
Atsakyti