Labas mergytes
Kaip laikotes?
Sveikinu labai labai AusraR

Na va vistiek su dideliu uzsispyrimu pasiekei savo

Saunuole
Agnesse, kaip tu laikaisi? Tau gimdos foto daryta? Ziuriu nebesistimuliuoji, gal ruosiesi vel kokiam tyrimui. Man tai nori daryti laparoskopija. Bet jauciu neisivaizduojat kaip as jos nenoriu ir bijau. Jau dabar stogas vaziuoja vien apie tai pagalvojus, nors dar tikslios datos net nenustatem.
Tarskaliuk, sekmes tau, ziuežrek kad sita stimuliacija butu paskutine ir galetum keltis i parasiuko apacia
Murauskyte, o tu nebesidarei IUI? Ar cia stimuliacija su IUI?
Kazin kaip cooliukei sekasi? Gal ka praleidau, nes tikrai retai pas jus beapsilankau
Sekmes visoms nelaukiancioms mmm, linkiu kuo greiciau pamatyti taip laukiamus II bruksniukus
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2007 10 10, 12:54)
Labas mergytes
Kaip laikotes?
Sveikinu labai labai AusraR

Na va vistiek su dideliu uzsispyrimu pasiekei savo

Saunuole
Agnesse, kaip tu laikaisi? Tau gimdos foto daryta? Ziuriu nebesistimuliuoji, gal ruosiesi vel kokiam tyrimui. Man tai nori daryti laparoskopija. Bet jauciu neisivaizduojat kaip as jos nenoriu ir bijau. Jau dabar stogas vaziuoja vien apie tai pagalvojus, nors dar tikslios datos net nenustatem.
Tarskaliuk, sekmes tau, ziuežrek kad sita stimuliacija butu paskutine ir galetum keltis i parasiuko apacia
Murauskyte, o tu nebesidarei IUI? Ar cia stimuliacija su IUI?
Kazin kaip cooliukei sekasi? Gal ka praleidau, nes tikrai retai pas jus beapsilankau
Sekmes visoms nelaukiancioms mmm, linkiu kuo greiciau pamatyti taip laukiamus II bruksniukus
Dabar tik pamaciau, kad cooliuke jau pradejusi 8 stimuliacija. Sekmes dideles
Meskute, kaip tu laikaisi? Ka toliau zadi daryti? Papasakok apie gimdos nuotrauka ar labai baisu, nes nezinau ka darytis ar laparoskopija, ar foto. Vienai pazistamai tai su ta foto bajeris kazkoks gavosi. Isbego kontrastas ir turejo dar viena pirkti, o finale nualpo ir viena puse uzspazmavo ir nasigavo tiksli nuotrauka, nes tos puses nemato praeinamumo. Tai as irgi megstu paalpineti, tai jauciu butu man irgi tas pats