Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(viliuosi @ 2007 10 10, 10:43)
thumbup.gif  tai tau jau 5 sav

negali taip buti. O beje, koks tavo HCG - ar dareisi dar karta?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 10, 10:48)
negali taip buti. O beje, koks tavo HCG - ar dareisi dar karta?

gali mirksiukas.gif taigi pati sakei, kad po O tau jau 3 sav. Prie šių 3 sav + 2 sav iki O gaunasi 5 sav. Aš taip savo skaičiuoju.
Aš dariausi, bet atsakymas bus apie 14 val. Tada ir parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 10, 11:05)
gali  mirksiukas.gif  taigi pati sakei, kad po O tau jau 3 sav. Prie šių 3 sav + 2 sav iki O gaunasi 5 sav. Aš taip savo skaičiuoju.
Aš dariausi, bet atsakymas bus apie 14 val. Tada ir parašysiu.

ne nu bet tai apvaisinimas galimas tik kai O ivyksta, o kodel tada skaiciuoji 2 sav. pries O??
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 10, 11:09)
ne nu bet tai apvaisinimas galimas tik kai O ivyksta, o kodel tada skaiciuoji 2 sav. pries O??

na todėl, kad jei ciklas reguliarus, tai skaitoma, kad O įvyksta 14 d. nuo pirmų mmm dienų. Tai 2 sav. Tai giniai taip ir skaičiuoja, kad nuo pirmų mmm dienų. Tada būtų 5 sav, o gestacinės-3. nežinau ar čia aiškiai parašiau.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 10, 11:56)
na todėl, kad jei ciklas reguliarus, tai skaitoma, kad O įvyksta 14 d. nuo pirmų mmm dienų. Tai 2 sav. Tai giniai taip ir skaičiuoja, kad nuo pirmų mmm dienų. Tada būtų 5 sav, o gestacinės-3. nežinau ar čia aiškiai parašiau.

mano ciklas nereguliarus viiisiskai, be to gi man stimuliacija dare, tai tikrai aiski O diena, nes rugs. 17 dar buvo 2 neovuliave folikulai o rugs. 19 - jau buvo ovuliave. Vot!
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 10, 12:01)
mano ciklas nereguliarus viiisiskai, be to gi man stimuliacija dare, tai tikrai aiski O diena, nes rugs. 17 dar buvo 2 neovuliave folikulai o rugs. 19 - jau buvo ovuliave. Vot!

Nesvarbu AusraR, kad tu žinai, kada tau buvo O, nėštumas skaičiuojasi nuo paskutinių mmm pirmos dienos, taip kad tau penkios savaitės tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 10, 12:01)

na mano irgi nereguliarus. Mano pask. mmm pirma diena buvo 08 17, tai aš irgi negaliu nuo jų skaičiuoti. Aš irgi žinau, kada man O buvo, bet prie O dienos pridedu 2 sav, ir gaunu 5 sav. Vot lotuliukas.gif Ko gero ginius geriausiai pasakys.

QUOTE(Grikė @ 2007 10 10, 12:03)
Nesvarbu AusraR, kad tu žinai, kada tau buvo O, nėštumas skaičiuojasi nuo paskutinių mmm pirmos dienos, taip kad tau penkios savaitės  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikė @ 2007 10 10, 12:03)
Nesvarbu AusraR, kad tu žinai, kada tau buvo O, nėštumas skaičiuojasi nuo paskutinių mmm pirmos dienos, taip kad tau penkios savaitės  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , o po apsilankymo pas K, jau bus 6, tai iškart liniuotę užsidėsi su 6 savaitėlėm wub.gif
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif
Kaip laikotes?
Sveikinu labai labai AusraR yahoo.gif Na va vistiek su dideliu uzsispyrimu pasiekei savo nestuke.gif Saunuole smile.gif
Agnesse, kaip tu laikaisi? Tau gimdos foto daryta? Ziuriu nebesistimuliuoji, gal ruosiesi vel kokiam tyrimui. Man tai nori daryti laparoskopija. Bet jauciu neisivaizduojat kaip as jos nenoriu ir bijau. Jau dabar stogas vaziuoja vien apie tai pagalvojus, nors dar tikslios datos net nenustatem.
Tarskaliuk, sekmes tau, ziuežrek kad sita stimuliacija butu paskutine ir galetum keltis i parasiuko apacia 4u.gif
Murauskyte, o tu nebesidarei IUI? Ar cia stimuliacija su IUI?
Kazin kaip cooliukei sekasi? Gal ka praleidau, nes tikrai retai pas jus beapsilankau blush2.gif
Sekmes visoms nelaukiancioms mmm, linkiu kuo greiciau pamatyti taip laukiamus II bruksniukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2007 10 10, 12:54)
Labas mergytes  4u.gif
Kaip laikotes?
Sveikinu labai labai AusraR  yahoo.gif  Na va vistiek su dideliu uzsispyrimu pasiekei savo  nestuke.gif Saunuole  smile.gif
Agnesse, kaip tu laikaisi? Tau gimdos foto daryta? Ziuriu nebesistimuliuoji, gal ruosiesi vel kokiam tyrimui. Man tai nori daryti laparoskopija. Bet jauciu neisivaizduojat kaip as jos nenoriu ir bijau. Jau dabar stogas vaziuoja vien apie tai pagalvojus, nors dar tikslios datos net nenustatem.
Tarskaliuk, sekmes tau, ziuežrek kad sita stimuliacija butu paskutine ir galetum keltis i parasiuko apacia  4u.gif
Murauskyte, o tu nebesidarei IUI? Ar cia stimuliacija su IUI?
Kazin kaip cooliukei sekasi? Gal ka praleidau, nes tikrai retai pas jus beapsilankau  blush2.gif
Sekmes visoms nelaukiancioms mmm, linkiu kuo greiciau pamatyti taip laukiamus II bruksniukus  4u.gif

Dabar tik pamaciau, kad cooliuke jau pradejusi 8 stimuliacija. Sekmes dideles 4u.gif
Meskute, kaip tu laikaisi? Ka toliau zadi daryti? Papasakok apie gimdos nuotrauka ar labai baisu, nes nezinau ka darytis ar laparoskopija, ar foto. Vienai pazistamai tai su ta foto bajeris kazkoks gavosi. Isbego kontrastas ir turejo dar viena pirkti, o finale nualpo ir viena puse uzspazmavo ir nasigavo tiksli nuotrauka, nes tos puses nemato praeinamumo. Tai as irgi megstu paalpineti, tai jauciu butu man irgi tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 10 09, 15:13)
na atrodo visoms parasiau adresiuka. Jei ka pamirsau ir negavote zinutes i asm deze - parasykit. Zuika - o tu prisijungi?

tikriausiai as pasuosiu sad.gif maze susirgo sad.gif kosti, snarglys iki keliu sad.gif bijom kitus vaikucius bei nestuke.gif uzkrest
4u.gif
QUOTE(indiga @ 2007 10 10, 08:24)
Labas rytas

As meete jau tikrai dalyvausiu thumbup.gif , kazkaip mano vyras teigiamai reagavo. smile.gif
o rytoj eisiu vel pas giniu, ziures kaip tie 4 folikulai auga, gal jau daugiau nereikes Gonalio leistis, nes jau ne nuo maisto puciuosi, o nuo vaistu, ir dar kokie skaudus tie vaistai. doh.gif

o man visai neskaudejo leidziantis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif leidziuos neskubant letai ir viskas ciki wink.gif o pojuciai po gonalio pas mane buvo tik tai kad dilgciojo kart nuo karto sone....daugiau 3*tfu jokiu nebuvo nei nuo gonalio nei nuo clost smile.gif

AusraR sveikinimai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai nesioji du maziukus wink.gif
o del nestumo laiko nustatymo tai jau priimta kaip tau mergaites sako, kad nestumo laikas skaiciuojamas prie o dienos pridejus 2sav (jeigu zinai o diena ir mmm nereguliarios)....jeigu butu mmm reguliarios tai butu pagal paskutiniu mmm pirma diena smile.gif
Atsakyti
Mykolina,kaip džiugu,kad užsukai wub.gif Nebedarė man IUI ,išstimuliavo gerai su clost+gonal.pasak ginės,viskas buvo thumbup.gif ( bet taip buvo jau šešis kartus doh.gif )Ant dienų laukiu rezultato,bet kažko labai jau įsitikinusi esu,kad nieko doh.gif Nes,kaip kai kuri iš mūsų čia rašė,kad viduj pas mane viskas gurguliuoja kaip prieš mmm doh.gif g.gif
Brangute,aš tik džiaugčiausi,kad tik man darytų laporoskopiją-juk tada gali pasimatyti tikrosios problemos.Bėda pas mane ta,kad ginė pastoviai atidėlioja man operaciją,o aš toliau sėkmingai leidžiu krūvas pinigų doh.gif Apie gimdos foto,tai negaliu pasakyti nei vieno gero žodžio blink.gif ,nežinau,kas per daiktas ir su kuo valgomas yra laporoskopija,bet jau gimdos foto man buvo baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 10, 13:03)
AusraR sveikinimai tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tikrai nesioji du maziukus wink.gif
o del nestumo laiko nustatymo tai jau priimta kaip tau mergaites sako, kad nestumo laikas skaiciuojamas prie o dienos pridejus 2sav (jeigu zinai o diena ir mmm nereguliarios)....jeigu butu mmm reguliarios tai butu pagal paskutiniu mmm pirma diena smile.gif

hm..na matysim smile.gif aciu uz sveikinimus visoms!
Atsakyti