Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(AusraR @ 2007 10 10, 14:05)
pirmadieni eisiu, o tu gal jau buvai?
Beje, tai kas zino nuo kada sirdute pradeda plakti?

aš irgi pirmadienį eisiu. Širdutė pradeda plakti nuo 6 sav Mums panašiai ir bus, gal jau matys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 10, 14:27)
na jau gavau atsakymus. Mano HCG 21 dpo 5914.

JEGA! thumbup.gif niu kaip dziaugiuosi, ale paciai net asaros akyse cray.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 10 10, 15:05)
pirmadieni eisiu, o tu gal jau buvai?
Beje, tai kas zino nuo kada sirdute pradeda plakti?

o as maniau kad nuo astuntos... blush2.gif
Papildyta:
Tarskaliuk, kaip reikaliukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 10, 15:12)
JEGA!  thumbup.gif  niu kaip dziaugiuosi, ale paciai net asaros akyse  cray.gif 

Tikiu, kad ir aš verksiu džiaugsmo ašaromis už tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 10 10, 12:59)
Agnesse, kaip tu laikaisi? Tau gimdos foto daryta? Ziuriu nebesistimuliuoji, gal ruosiesi vel kokiam tyrimui. Man tai nori daryti laparoskopija. Bet jauciu neisivaizduojat kaip as jos nenoriu ir bijau. Jau dabar stogas vaziuoja vien apie tai pagalvojus, nors dar tikslios datos net nenustatem.
Tarskaliuk, sekmes tau, ziuežrek kad sita stimuliacija butu paskutine ir galetum keltis i parasiuko apacia  4u.gif
Murauskyte, o tu nebesidarei IUI? Ar cia stimuliacija su IUI?
Kazin kaip cooliukei sekasi? Gal ka praleidau, nes tikrai retai pas jus beapsilankau 
Sekmes visoms nelaukiancioms mmm, linkiu kuo greiciau pamatyti taip laukiamus II bruksniukus

Sveikute bigsmile.gif
Jo, man gimdos foto daryta, ale labai bijojau, tai darė su narkoze blush2.gif , bet vis tiek rodė, kad vienas kiaušintakis užspazmavęs, bet dėl ko, tai neaišku ax.gif . Kitą trečiadienį jau bus aišku rolleyes.gif , nes ruošiuosi laparaskopijai, kaip tik po savaitės darys. Nebijok tos operacijos, gi pilną narkozę daro, nieko nejausi biggrin.gif Aš tai jos net laukiu, nes žinosiu, kas man yra ax.gif
Cooliukė mūsų atostogauja ir daro vaikus cool.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 10, 13:23)
Testų bijau juodai fear.gif  lotuliukas.gif Nes kai prasitestuoju,tuoj ateina mmm lotuliukas.gif Čia man kaip koks užkeikimas lotuliukas.gif Bet šiaip ginė liepė jei penktadienį nepasirodo nelaukti svečiai,tai daryti HCG-nu ir svarstau,gal pirmą reiks kokį testuką apsysioti,kad be reikalo nelėkti 80 km priduoto kraujuko g.gif

Daryk sysių biggrin.gif
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 10, 13:27)
na jau gavau atsakymus. Mano HCG 21 dpo 5914.

thumbup.gif , sveikinu, mažiukaus jau tikrai gimdoje įsitvirtinęs, o gal ir pas tave dvynukai wub.gif
Atsakyti
AusraR , tau morku atvezti? flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 10 spalio 2007 - 15:42
QUOTE(agnesse @ 2007 10 10, 16:28)

thumbup.gif , sveikinu, mažiukaus jau tikrai gimdoje įsitvirtinęs, o gal ir pas tave dvynukai wub.gif

tikriausiai pirmadienį bus matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 10, 16:42)
AusraR , tau morku atvezti?  flirt.gif

nea, morku, obuoliu, burokeliu (feee) ir apelsinu turiu. O tu atvarysi gal????!!!!
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 10, 16:42)
AusraR , tau morku atvezti?  flirt.gif

thumbup.gif yahoo.gif

p.s. čia TB 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pie: 10 spalio 2007 - 16:04
nu va buvom su maziuke pas gyd sad.gif bronhitas sad.gif plius itaria desniojo plaucio uzdegima verysad.gif verysad.gif verysad.gif ryt eisim darytis plauciu nuotraukos sad.gif
Atsakyti
na ka merginos, varau namo jusu laukti, jeigu ka - skambinkit!
Atsakyti
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 10, 17:33)
nu va buvom su maziuke pas gyd sad.gif bronhitas sad.gif plius itaria desniojo plaucio uzdegima  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ryt eisim darytis plauciu nuotraukos sad.gif

Vargšiukė 4u.gif
Saugokitės ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(agnesse @ 2007 10 09, 14:46)
Beje, galit mane pasveikinti, vakar mūsų komanda boulingo turnyre laimėjo first.gif  ploja.gif  didis.gif Tai biški vakar alc.gif, tai taip linksmai laiką praleidom. Šiandien, kai pasakiau darbe, tai nieks nepatikėjo, kol ant stalo taurės nepastačiau  biggrin.gif

sveikinu 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Amade @ 2007 10 09, 19:14)

Pirmiausia tai noriupasigirt, kad siandien atveze virtuves baldus, ir labai noriu jums pasirodyti  blush2.gif Aisku, viskas dar murzina ir panasiai...  ax.gif

gražu pas jus thumbup.gif viskas nauja..

Gerų pasimeetinimų 4u.gif
Atsakyti