Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

tik noriu raportuot, kad naujienos ne kokios. Buvau pas ginę...niekas neužaugo verysad.gif net gleivinė sakė, tarsi tik po mmm verysad.gif išrašė estrofeną ir šeštadienį vėl pas ją..
Atsakyti
Ačiū, Meškute_gauruota 4u.gif žinok...sako nuvarytus arklius nušauna - tai geriau nušautų mane dabar, iki kol nenuvarė. Oj darbuojuos, studijuoju klaikiu tempu, nieko nebespėju. Vat tik pasisakysiu, jog pirmadienį žiūrėsiu kas užaugo, kas ne ax.gif

Užsispyrėle, console.gif patikėk, žinomas jausmas. bet tuos rūpužokus mes kaip nors, ar ne mirksiukas.gif

Amade, gražu tikrai thumbup.gif ir kaip ta mėlyna, nešalta?
Atsakyti
Aš padariau išvadą, kad man vaistus su degtine reik užsigert smile.gif Pirmą ir antrą ciklą išėjo taip, kad gerdama Clost vartojau ir alkoholį. Kiekvieną kart kasnors išaugdavo. O šį mėn galvojau nė lašo negersiu ir negėriau, tačiau folikulas nė vienas neišaugo..ginė sakė yra vienas bet vos 10mm verysad.gif
Atsakyti
labas,
as jau po kaunieciu myto. Manau labai smagiai praejo laikas. Gaila kad emade nespejo atkekt tai va pasakiau jai kad kita kart ji organizuos susitikima smile.gif

Tikimes mes su Milima, kad jurgasik virusiukas mus uzkres. thumbup.gif Gal ir kita susitikima mes busim pilvotos ne nuo valgymo o nuo maziuko auganciu musu pilvuky. smile.gif
Atsakyti
Mes jau namie bigsmile.gif
Meet'as manau puikiai pavyko thumbup.gif
Dabar lauksim AusrosR morkų sulčių stebuklo bigsmile.gif thumbup.gif

Užsisipyrėle, linkiu, kad šeštadienį būtų thumbup.gif rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 10 10, 21:02)
Mes jau namie  bigsmile.gif
Meet'as manau puikiai pavyko  thumbup.gif
Dabar lauksim AusrosR morkų sulčių stebuklo  bigsmile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif morkų sultys - jėga biggrin.gif
Atsakyti
Va as irgi prisiregistruoju ax.gif po saunaus gathering.gif
Jo Jurgasik taip graziai mums palinkejo, kad kita karta kai susitiksime, kad butume jau ne vienos nestuke.gif wub.gif
O Amade nono.gif , nu bet jei issirinkote voniai ka reikia nu tada atleistina ax.gif , nu tai kaip sekesi bigsmile.gif ?
Atsakyti
Labas rytas meetinguotojos 4u.gif

Man tai ši naktekė buvo klaiki doh.gif vis varčiaus nuo vieno šono ant kito...dar ka-kokias nesąmones sapnavau..matyt paveikė nekoks apsilankymas pas ginę verysad.gif

Norėjau paklaust mergaitės, man ginė sakė iki šeštadienio gert Estrofemą (ryte ir vakare po vieną) ir tada pasirodyt pas ją. Jei nebus nieks paaugę, Ovitrelio sakė šį mėn neskirs. Bet ar negali pvz ne iki šeštadienio stebėt, o ilgiau, kol folikulai bus reikiamo dydžio ir tada sprogdint..man kažkaip gailą šį ciklą paleisti vėjais g.gif ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nu bijau ką ir sakyti-šiandien ryte sysiojau ant testuko ax.gif Nu arba man jau nėštukinė paranoja ar dar koks biesas,ale buvo vaiduokliukas-netikiu dar ir dabar blink.gif Iš pradžių tai tik viena,o paskui atsirado vos vos matoma antra juostelė,o po ilgesnio laiko ji tapo šiek tiek ryškesnė g.gif Dariausi Rapipreg testą g.gif Netikiu....Kažkokia nesąmonė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 11, 08:12)
Labas rytas 4u.gif Nu bijau ką ir sakyti-šiandien ryte sysiojau ant testuko ax.gif  Nu arba man jau nėštukinė paranoja ar dar koks biesas,ale buvo vaiduokliukas-netikiu dar ir dabar blink.gif Iš pradžių tai tik viena,o paskui atsirado vos vos matoma antra juostelė,o po ilgesnio laiko ji tapo šiek tiek ryškesnė g.gif Dariausi Rapipreg testą g.gif Netikiu....Kažkokia nesąmonė lotuliukas.gif

wub.gif tyliai palaikysiu kumštukus, kad po trijų dienų būtų ryškios II wub.gif

labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti

Ui laaaabas ryyyytas!! biggrin.gif na kokios geros nuotaikos po musu gathering.gif darbelyje busiu, ikelsiu foto bigsmile.gif niu kokios musu paneles fainos, ale kaip su sesem paplepeti galima tongue.gif wub.gif

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 10, 18:33)
nu va buvom su maziuke pas gyd sad.gif bronhitas

verysad.gif vargsiukes, jus gydikites tiktai, cia jums po viena 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 10, 20:30)
tik noriu raportuot, kad naujienos ne kokios. Buvau pas ginę...

console.gif nenusimink, uzauginsim visos kartu 4u.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 11, 09:12)
Labas rytas 4u.gif Nu bijau ką ir sakyti-šiandien ryte sysiojau ant testuko ax.gif  Nu arba man jau nėštukinė paranoja ar dar koks biesas,ale buvo vaiduokliukas-netikiu dar ir dabar blink.gif Iš pradžių tai tik viena,o paskui atsirado vos vos matoma antra juostelė,o po ilgesnio laiko ji tapo šiek tiek ryškesnė g.gif Dariausi Rapipreg testą g.gif Netikiu....Kažkokia nesąmonė lotuliukas.gif

MURAUSKYTE!!!! swoon.gif Jetau! O mes tik vakar apie tave pakalbejom, kaip tau sekmes norim palinketi - tu tik buk zmogus, bek HCG darytis, nes i kelnes tuoj prisiuskinsim is nekantrumo! bigsmile.gif laikom kojyciu rankyciu kumstukus! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 11, 08:32)
MURAUSKYTE!!!!  swoon.gif  Jetau! O mes tik vakar apie tave pakalbejom, kaip tau sekmes norim palinketi - tu tik buk zmogus, bek HCG darytis, nes i kelnes tuoj prisiuskinsim is nekantrumo!  bigsmile.gif laikom kojyciu rankyciu kumstukus!  wub.gif

telepatinis morkų sulčių efektas biggrin.gif
Atsakyti