tik noriu raportuot, kad naujienos ne kokios. Buvau pas ginę...niekas neužaugo
net gleivinė sakė, tarsi tik po mmm
išrašė estrofeną ir šeštadienį vėl pas ją..
Ačiū, Meškute_gauruota
žinok...sako nuvarytus arklius nušauna - tai geriau nušautų mane dabar, iki kol nenuvarė. Oj darbuojuos, studijuoju klaikiu tempu, nieko nebespėju. Vat tik pasisakysiu, jog pirmadienį žiūrėsiu kas užaugo, kas ne
Užsispyrėle,
patikėk, žinomas jausmas. bet tuos rūpužokus mes kaip nors, ar ne
Amade, gražu tikrai
ir kaip ta mėlyna, nešalta?
Užsispyrėle,
Amade, gražu tikrai
Aš padariau išvadą, kad man vaistus su degtine reik užsigert
Pirmą ir antrą ciklą išėjo taip, kad gerdama Clost vartojau ir alkoholį. Kiekvieną kart kasnors išaugdavo. O šį mėn galvojau nė lašo negersiu ir negėriau, tačiau folikulas nė vienas neišaugo..ginė sakė yra vienas bet vos 10mm
labas,
as jau po kaunieciu myto. Manau labai smagiai praejo laikas. Gaila kad emade nespejo atkekt tai va pasakiau jai kad kita kart ji organizuos susitikima
Tikimes mes su Milima, kad jurgasik virusiukas mus uzkres.
Gal ir kita susitikima mes busim pilvotos ne nuo valgymo o nuo maziuko auganciu musu pilvuky.
as jau po kaunieciu myto. Manau labai smagiai praejo laikas. Gaila kad emade nespejo atkekt tai va pasakiau jai kad kita kart ji organizuos susitikima
Tikimes mes su Milima, kad jurgasik virusiukas mus uzkres.
Mes jau namie
Meet'as manau puikiai pavyko
Dabar lauksim AusrosR morkų sulčių stebuklo
Užsisipyrėle, linkiu, kad šeštadienį būtų
rezultatai
Užsisipyrėle, linkiu, kad šeštadienį būtų
QUOTE(Pie @ 2007 10 10, 21:02)
Mes jau namie
Va as irgi prisiregistruoju
po saunaus
Jo Jurgasik taip graziai mums palinkejo, kad kita karta kai susitiksime, kad butume jau ne vienos
O Amade
, nu bet jei issirinkote voniai ka reikia nu tada atleistina
, nu tai kaip sekesi
?
Jo Jurgasik taip graziai mums palinkejo, kad kita karta kai susitiksime, kad butume jau ne vienos
O Amade
Labas rytas meetinguotojos
Man tai ši naktekė buvo klaiki
vis varčiaus nuo vieno šono ant kito...dar ka-kokias nesąmones sapnavau..matyt paveikė nekoks apsilankymas pas ginę
Norėjau paklaust mergaitės, man ginė sakė iki šeštadienio gert Estrofemą (ryte ir vakare po vieną) ir tada pasirodyt pas ją. Jei nebus nieks paaugę, Ovitrelio sakė šį mėn neskirs. Bet ar negali pvz ne iki šeštadienio stebėt, o ilgiau, kol folikulai bus reikiamo dydžio ir tada sprogdint..man kažkaip gailą šį ciklą paleisti vėjais
?
Man tai ši naktekė buvo klaiki
Norėjau paklaust mergaitės, man ginė sakė iki šeštadienio gert Estrofemą (ryte ir vakare po vieną) ir tada pasirodyt pas ją. Jei nebus nieks paaugę, Ovitrelio sakė šį mėn neskirs. Bet ar negali pvz ne iki šeštadienio stebėt, o ilgiau, kol folikulai bus reikiamo dydžio ir tada sprogdint..man kažkaip gailą šį ciklą paleisti vėjais
Labas rytas
Nu bijau ką ir sakyti-šiandien ryte sysiojau ant testuko
Nu arba man jau nėštukinė paranoja ar dar koks biesas,ale buvo vaiduokliukas-netikiu dar ir dabar
Iš pradžių tai tik viena,o paskui atsirado vos vos matoma antra juostelė,o po ilgesnio laiko ji tapo šiek tiek ryškesnė
Dariausi Rapipreg testą
Netikiu....Kažkokia nesąmonė
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 11, 08:12)
Labas rytas
Nu arba man jau nėštukinė paranoja ar dar koks biesas,ale buvo vaiduokliukas-netikiu dar ir dabar
Iš pradžių tai tik viena,o paskui atsirado vos vos matoma antra juostelė,o po ilgesnio laiko ji tapo šiek tiek ryškesnė
Dariausi Rapipreg testą
labas rytas
Ui laaaabas ryyyytas!!
QUOTE(-zuika- @ 2007 10 10, 18:33)
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 10, 20:30)
tik noriu raportuot, kad naujienos ne kokios. Buvau pas ginę...
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 11, 09:12)
Labas rytas
Dariausi Rapipreg testą
MURAUSKYTE!!!!
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 11, 08:32)
MURAUSKYTE!!!!
Jetau! O mes tik vakar apie tave pakalbejom, kaip tau sekmes norim palinketi - tu tik buk zmogus, bek HCG darytis, nes i kelnes tuoj prisiuskinsim is nekantrumo!
laikom kojyciu rankyciu kumstukus! 
telepatinis morkų sulčių efektas