Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(christel @ 2007 10 02, 16:17)
su sysiaus testais, aisku, visko gali buti. Bet kad kraujo testas nerodytu, tai jau kazkokia nesamone. Arba labaratorijos klaida. Arba ji pastojo ne visai tada, kada galvoja.Arba ka nors painioja.

na pastotikitu metu nei ji galvojo tai ji negalejo (nes tai buvo labai apibreztos 7 dienos kai ji buvo kelioneje, kurioje susipazino su busimo kudikio tevu smile.gif)) , plius mmm velavo dvi savaites. Nu nzn sake nerode jai nieko kraujo tyrimas. Ai turbut visokiu ciudu buna gyvenime...na kagi, palauksiu ir as kas cia man bus...O jus serveteles del visa ko paruoskit, jeigu ka, panaudosim kitiems tikslams smile.gif) bet geriau jau but pasiruosus is anksto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 02, 16:34)
Meskute, ką šį ciklą darysi, gal vėl stimuliuosies ax.gif Kokie tavo planai šiam ciklui? blush2.gif

Niu aciu kad klausi wub.gif manau kad bandysiu naturaliai iki gruodzio, o tada bus matyti, gal i jusu sarasiuka isiprasysiu blush2.gif o kolkas stebesiu savo O, smaugsiu MB ir sirgsiu uz jus drinks_cheers.gif

AusraR , net nesitikek musu serveteliu, nes mes i jas pusim nosis, kai parodysi mums foto su II wub.gif

Beje, Viliuosi, is taves tikimes tokios pacios foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 02 spalio 2007 - 15:45
NT ir aš nelabai tikiu, kartais jie nerodo kai yra nėštumas, kartais rodo, kai nėra doh.gif , bet va kraujo tyrimu tai pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 16:43)
Niu aciu kad klausi  wub.gif  manau kad bandysiu naturaliai iki gruodzio, o tada bus matyti, gal i jusu sarasiuka isiprasysiu  blush2.gif o kolkas stebesiu savo O, smaugsiu MB ir sirgsiu uz jus  drinks_cheers.gif

AusraR , net nesitikek musu serveteliu, nes mes i jas pusim nosis, kai parodysi mums foto su II   wub.gif

Beje, Viliuosi, is taves tikimes tokios pacios foto  thumbup.gif

o tu tai nesmaug savo MB, su kuo gi tada smileysex.gif darysi? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 02, 16:44)
NT  ir aš nelabai tikiu, kartais jie nerodo kai yra nėštumas, kartais rodo, kai nėra  doh.gif , bet va kraujo tyrimu tai pasitikiu.

manau reik mum laukti kol nesulauksim mmm, tai ir bus geriausias testas smile.gif ir pigus toks smile.gif
ech...gal reik kokiu citrinu pakapoti kad tos mmm nusitemptu ..vis ilgiau malonuma islaikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 16:43)

Beje, Viliuosi, is taves tikimes tokios pacios foto  thumbup.gif

vis dar nėra mmm, tai jei nepasirodys, surizikuosiu ir pasidarysiu testuką ax.gif
Na iki mergytės, bėgu namučių
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 02, 17:47)
o tu tai nesmaug savo MB, su kuo gi tada  smileysex.gif darysi?  blink.gif

smaugsiu ti uz tai, kad per O neuzbaliavotu kur nors - bet blogiausiu atveju pagaliuka pririsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tu cia nenukrypk nuo temos liezuvis.gif , greitai kad ryt siusia ant NT padarytum laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 02, 16:51)

manau reik mum laukti kol nesulauksim mmm, tai ir bus geriausias testas smile.gif ir pigus toks smile.gif
ech...gal reik kokiu citrinu pakapoti kad tos mmm nusitemptu ..vis ilgiau malonuma islaikysiu  lotuliukas.gif

mano mmm rytoj jau kaip ir vėluos, 15 dpo bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 02, 17:44)
NT  ir aš nelabai tikiu, kartais jie nerodo kai yra nėštumas, kartais rodo, kai nėra  doh.gif , bet va kraujo tyrimu tai pasitikiu.

na mano draugei buvo, kad kraujo testas neigiamas buvo, bet del to, kad laborante ne ten kableli iziurejo smile.gif Klaidos imanomos visur.

o nestumo testai tai jo, tokie grybautojai biski. O juos darytis 10-11 DPO tikrai neapsimoka, nes daug didesne tikimybe , kad nieko neparodys, arba po valandos koks neaiskus vaiduoklis isaiskes, kuri nezinia, kaip vertinti. O jei AusraiR sprogdino folikulus, tai dar ir sprogdintojo likuciu gali parodyti.

o labai lauksim Tavo testo rytoj 4u.gif Taip noriu, kad jis butu teigiamas wub.gif wub.gif

as tai kai darausi NT, tai man atrodo sirdis issoks is to susijaudinimo smile.gif Todel verciau lauksiu savo mmm ir nieko nesidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 16:52)
o tu cia nenukrypk nuo temos liezuvis.gif  , greitai kad ryt siusia ant NT padarytum laugh.gif

nenene, nedarysiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 02, 16:53)
mano mmm rytoj jau kaip ir vėluos, 15 dpo bus  ax.gif

na mano tai ryt arba poryt jau skaitysis kad veluoja, nes mano O tai buvo naturali, tai arba 18 arba 19 rugsejo.
Atsakyti
nors kita vertus, pasidarai NT, HCG uztvirtinimui, ir suzlugdai tuscias viltis, kurios dar gal testusi keleta dienu. Bet as cia apie save, ne apie Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 02, 17:53)
mano mmm rytoj jau kaip ir vėluos, 15 dpo bus  ax.gif

Viliuosi, ir tu ryt siusia kad padarytum cool.gif , o tai matai tempia merginos guma, ant nervu mums groja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 02, 16:56)
o nestumo testai tai jo, tokie grybautojai biski. O juos darytis 10-11 DPO tikrai neapsimoka, nes daug didesne tikimybe , kad nieko neparodys, arba po valandos koks neaiskus vaiduoklis isaiskes, kuri nezinia, kaip vertinti. O jei AusraiR sprogdino folikulus, tai dar ir sprogdintojo likuciu gali parodyti.

nea, issprogo patys, nezinau tik kiek, K sake, kad du tikrai, o paskui nebeziurejo, bet dar du buvo like potencialus, pagal teorija - jie turejo nebesivystyti (buvo 18 ir 19 mm) nes kitu ovuliacija turejo situos nuslopinti, bet praktiskai o ne teoriskai ziurint tai galejo ir tie du susprogti. Ech....kaip as kartais noreciau zinoti is anksto viska...deja deja, teks sedet ir laukt...
Merginos, o gal sakau rudenejant orams reiktu vel kada susibegti?
Atsakyti