Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(AusraR @ 2007 10 02, 18:01)
Merginos, o gal sakau rudenejant orams reiktu vel kada susibegti?

jooo, smagu butu rolleyes.gif o tu nesimuliuok, o tai gausi i dupce biggrin.gif laikom kumstukus uz tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 17:03)
jooo, smagu butu  rolleyes.gif  o tu nesimuliuok, o tai gausi i dupce  biggrin.gif  laikom kumstukus uz tave  drinks_cheers.gif

o as tai ka, as nieko, as tik citrinu uzvalgysiu, kad mmm neateitu taip greit lotuliukas.gif ir pasikankinsiu dar, o gal man patinka tongue.gif
na, merginos, tai kas dar uz tai kad susimatyt?
Atsakyti
Niu iki rytojaus! cool.gif Viliuosi, AusraR , laukiam testuku nestuke.gif - uzteks tampyti katinus uz uodegu mirksiukas.gif
Atsakyti
aš aš už mytus visada clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 02, 16:56)
o labai lauksim Tavo testo rytoj 4u.gif Taip noriu, kad jis butu teigiamas wub.gif  wub.gif

wub.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 10 02, 16:58)
nenene, nedarysiu  tongue.gif
Papildyta:

na mano tai ryt arba poryt jau skaitysis kad veluoja, nes mano O tai buvo naturali, tai arba 18 arba 19 rugsejo.

mano O anksčiausiai galėjo būti rugsėjo 16, vėliausiai-18

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 17:00)
Viliuosi, ir tu ryt siusia kad padarytum  cool.gif , o tai matai tempia merginos guma, ant nervu mums groja  schmoll.gif

aš pažadu, kad rytoj pasidarysiu ir pranešiu kokie rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes. mirksiukas.gif na tos musu mergaites ir kantrios.ale niekur jos neskuba.as tai nors is smalsumo pasidarycia testuka.na matyt nesu tokia stipri kaip jus
AMADE taip jau su tais vyrais yra.jokios atsakomybes pas juos.manasis irgi savaitgali uzbaliavojo,o kaip tik man pradejo pilva skaudet,tai kita diena po uzgerimo gavom daryt.tai sakiau vaikas gims vienoj rankoj tevo cigarete o kitoj butelis.
siandien susileidau sprogdinancius.bet kazkaip nieko nejauciu.jokio maudimo,o po kiek laiko jie suveikia.kazkur skaiciau,bet neisidemejau.garantuotai bus folikulai issprogineje,dar pries vaistu susileidima. g.gif

Atsakyti
Mane siandien migrena jau 4 val nuo rysio atjungineja. Jauciu jau teks sugrst tik rytoj. sad.gif
Atsakyti
Oj, Aile, laikykis. 4u.gif

na, ką, merginos, kam nereikia mmm man prašau siųsti biggrin.gif priimu... biggrin.gif lotuliukas.gif visų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 02, 21:11)
Oj, Aile, laikykis. 4u.gif

na, ką, merginos, kam nereikia mmm man prašau siųsti biggrin.gif priimu... biggrin.gif  lotuliukas.gif visų lotuliukas.gif

na vargsiukas tu musu, vis su tom mmm kankiniesi doh.gif pasiimk is cooliukes, o tai matai, jai ciklas nesibaige, ale jau duodasi su mmm, mergickas gazdina tongue.gif o ir agnesse galetu paskolinti ilgesniam laikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 02, 20:14)
na vargsiukas tu musu, vis su tom mmm kankiniesi  doh.gif  pasiimk is cooliukes, o tai matai, jai ciklas nesibaige, ale jau duodasi su mmm, mergickas gazdina  tongue.gif o ir agnesse galetu paskolinti ilgesniam laikui  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif atiduokit bet kas lotuliukas.gif priimu. na, šiaip, juokingiau negu juokinga, kiek šiame skyrelyje tupiu, tiek kviečiuosi mmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet nieko, prisikviesiu irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
tarskaliuk, imk mano tas zarazas, kad velniai kur.... jas...... smile.gif
as ryt turiu varyt pas K, bet darbe seminaras, tai nezinau ar isleis, jei neisleis nusisausiu gun_bandana.gif gun_bandana.gif mega_shok.gif mega_shok.gif vel reikes gailstinga veideli nustatyti, gal pasigailes ir isleis. TURI PASIGAILET, GI DEL TOKIO SVENTO REIKALO smile.gif ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 02, 20:36)
tarskaliuk, imk mano tas zarazas, kad velniai kur.... jas...... smile.gif
as ryt turiu varyt pas K, bet darbe seminaras, tai nezinau ar isleis, jei neisleis nusisausiu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif vel reikes gailstinga veideli nustatyti, gal pasigailes ir isleis. TURI PASIGAILET, GI DEL TOKIO SVENTO REIKALO smile.gif ane?  mirksiukas.gif

Taip, turi mirksiukas.gif o kitaip reikalų su supermergaitėm turės lotuliukas.gif ot reikalą apturėtų lotuliukas.gif

beje, siųsk tas zarazas - priimu urmu lotuliukas.gif
Atsakyti