Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Junetė @ 2007 10 08, 10:26)
Labas rytas.
gal priimsit į savo būrelį naują laukiančią IUI  4u.gif
Turėjau jau 3 stimuliacijas be IUI, folikulai jau nuo 2 clostylbegito tablečių užauga puikiausi, bet rezultato nedavė. tai šį mėnesį jau irgi pradėjau clostylbegytą ir kitą savaitę, jei tik ir šis kartas nepaves, bandysim IUI  unsure.gif Kol kas labai mažai žinau kaip tai daroma, tai kol kas gąsdina IUI, bet pabandysiu paskaitinėti ankstesnius jūsų pokalbius  ax.gif

Labas 4u.gif
Pamatysi, nieko cia baisaus tas IUI mirksiukas.gif Linkiu, kad butu ir sekmingas smile.gif
O jusu problemytes tik kad folikulai patys neauga? Kaip TB turtas?
Atsakyti
Labas rytas,

Laukiu, nu ir nesiseka verysad.gif kada siandien pas gydytoja?

O as tai si savaitgali apturejau nerealius skausmus pilvo apacioje, norejosi tik kaukti, bet siandien jau viskas praeje. Krutine atleido, jausmas toks, kad tuoj ateis mmm, nes pivlas sunkus ir ispustas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 10 08, 10:44)
Labas rytas,

Laukiu, nu ir nesiseka verysad.gif  kada siandien pas gydytoja?

O as tai si savaitgali apturejau nerealius skausmus pilvo apacioje, norejosi tik kaukti, bet siandien jau viskas praeje. Krutine atleido, jausmas toks, kad tuoj ateis mmm, nes pivlas sunkus ir ispustas verysad.gif

Anneli, tai kad labai anksti mmm g.gif

Junete, sveika prisijungusi, manau ilgai cia neuzsibusi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 10 08, 10:41)
Labas 4u.gif
Pamatysi, nieko cia baisaus tas IUI mirksiukas.gif Linkiu, kad butu ir sekmingas smile.gif
O jusu problemytes tik kad folikulai patys neauga? Kaip TB turtas?

Po 3 stimuliacijos dariau mėnesio pertrauką, tai buvau nuėjusi vis tiek pas ginę, tai vienoj kiaušidėj buvo 1 "natural produkt" folikuliukas, bet 13 c.d. tik 15 mm, kai su clost. man jau 11 c.d. buvo 19 ir 21 mm. Ar jis ovuliavo nesu įsitikinusi. Pradžioj dar gleivinė buvo mažoka, bet su estofemu pakoregavo. MB turtas prieš pradedant stimuliacijas buvo A+B 50 proc. Kiaušintakiai pratekami, taip kad problemų kaip ir neturėjo būti, gal spermiukai pro gimdos kaklelį nepraeina g.gif Gal MB turtas pablogėjo per tuos kelis mėnesius g.gif Todėl ir nusprendėm daugiau nebebandyti laimės, bet griebti jautį už ragų rolleyes.gif

QUOTE(pachira @ 2007 10 08, 10:56)
Junete, sveika prisijungusi, manau ilgai cia neuzsibusi  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū, kad tik tavo žodžiai Dievuliukui į ausį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 08, 11:56)
Anneli, tai kad labai anksti mmm  g.gif

Junete, sveika prisijungusi, manau ilgai cia neuzsibusi  mirksiukas.gif  4u.gif

Jo, anksti, pagal mano skaiciavimus, turetu buti penktadieni, bet pagal praeitos stimuliacijos patirti, tai jau gali pasirodyti ryt ar poryt. Kazkaip anksciau man po IUI ateina mmm. Ot s.... gaunasi, uzsirasiau penktadieni pas gydytoja, gal reiks laparaskopija daryti.
Atsakyti
na sveikos mergaitės smile.gif aš sugrįžaaaaau biggrin.gif
na, žiūriu pas jus čia ir rezultatai...nelabai įkvepiančiai nuteikia.
o aš tiek atsipalaidavau, taip pravėdinau gerai galvą, kad paveikė atvirkščiai negu tikėjausi - nebenoriu jokių IUI. jau pradeda tepliot po truputį, tuoj atkeliaus mmm, bet net bloga pagalvot, kad reikės vėl visą šitą ceremoniją pradėt....
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 08, 18:13)
o aš tiek atsipalaidavau, taip pravėdinau gerai galvą, kad paveikė atvirkščiai negu tikėjausi - nebenoriu jokių IUI. jau pradeda tepliot po truputį, tuoj atkeliaus mmm, bet net bloga pagalvot, kad reikės vėl visą šitą ceremoniją pradėt....

Sveika sugrizusi 4u.gif mes taves jau labai pasiilgom blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 17:39)
Sveika sugrizusi 4u.gif  mes taves jau labai pasiilgom blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

uojei kaip fainei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 08, 18:13)

sveika sugrizusi, labai jau taves pasiilgom 4u.gif . Pasidalink ispudziais!
Atsakyti
[quote=anneli,2007 10 08, 11:44]
Labas rytas,

Laukiu, nu ir nesiseka verysad.gif kada siandien pas gydytoja?

Pasiskambinau daktariukui, tai nusprendem, kad si menesi pertrauka...gautusi taip, kad per dienas kai turetu buti daroma IUI jis bus isskrydes, o tam labai nesipriesinau...ir MB patenkintas kaip rublis, kad mes taip nusprendem, nes jis matot, nedriso pasakyt, kad jam kazkokie baliukai su partneriais tomis dienomis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai va visiems labai gerai...

kadangi as laisvesne tai kol kas galiu paimti sarasiuka paglobot, jeigi jus nieko pries mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 10 08, 17:45)
sveika sugrizusi, labai jau taves pasiilgom 4u.gif . Pasidalink ispudziais!

tai aš greitai varau parsivešiu vyrą iš darbo ir tada pasistengsiu kaip nors glaustai papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 08, 17:13)

sveika sugrizusi 4u.gif thumbup.gif tikiuosi puikiai pailsejai ir pilna ispudziu thumbup.gif vezk vyra ir pasakok ka matei, kur buvai 4u.gif nes nekantrauju blush2.gif
Atsakyti